kedicik

Siz bebeler geldikten sonra ikisini de kısırlaştırın bence. Düşünüyor musunuz kısırlaştırmayı ?

Saati kac yavru olduguna gore degisebilir siz yinede ihmal etmeyin cok uzun sure yavru gelmesse tehlikeli olabilir diye biliyorum tekrar arastiricam onu sizin icin.
Peki teşekkür ederim yavru olduğu için yanlız bırakmak istemiyorum kanamasi felen varken hep benim kucagimdaydi nirmalde benim bebegim tekmelediginde geri oynardı geri pati atardı bu sabah çok halsizdi dunden beri demek ki bekliyomus yavrusunu bugün kanamsi olunca iyice belli oldu

eğer kediniz şu an sizin varlığınızdan rahatsız değilse yanında olup destek olmanızda fayda var. çok yakın bir arkadaşımın kedisi bizim yanımızda salonun ortasına doğurmuştu :)) son yavrulara sıra geldiğinde gücü kalmadığı için yardımcı olmak gerekiyor doğum çorabını yırtamazsa onu yırtıp yavruyu yalaması için önüne koymak gerekiyor vs... eğer sizden rahatsız olmuyorsa göz teması kuruyorsa durun bence yanında.

Ayy Allah bizede göstersin ınş... öyle acılı acılı bakiyorki öyle saga sola donuyo kucağıma geliyo dedim zaten ona erken yaptin güdük necmim mecbur doguracaksin dedim gözüme bi bakış atti kiyamam yaa Allahim darda koymasin

Evet olmuyor beni hep takip etti bugün babamda yanlız bıraksınlar diyip duruyor esime telefon ettim doğuracak diye ben sandi hemen geliyorum suyun geldimi dedi kedi doğuracak diyince heeaaa bodruma köy yanlız bırak Allah yardım eder dedi ama bana bu bakıyor bırakmak istemiyorum:/

birde yavrularini bence ellemeyin cunku bazi anne kediler ustune insan kokusu gectigi zaman dislayabiliyor gercekten onlari sevmek opmek isteyeceksiniz biliyorum hatta zor duracaksiniz ama tavsiyem ellemeyin ben her yanina gittigimde bacaklarini acip emzirdigi sirada bebeklerini gosteriyordu 4 gun dayanabildim sonra sadece usul usul sevdim anneside hep yanimdaydi onun yaninda hep aldim elime sonrasindada huzursuz olmasin diye

Baktim tekrar bi iki sayfa karistirdim ortalama max 6 saatte biter deniliyor cok nadir durumlarda 24 saat bile olabilirmiş. Ilk yavrunun gelmesi uzun surebiliyormus sonraki yavrular 10 dakika arayla dogabiliyormuş. Yani kismen benimde kafam kariştı. Telefondan yardim alabileceginiz bir veteriner olsaymis iyiymis cunku kedinizde kucuk ve ilk dogumu sanirim zor olabilir. Dogum baslasada kedinin dogum yapamamasi gibi aksilikleri bildigimden felaket tellali gibi direk aklima geldi. :/ Oyle bir durumda sezeryana girmeli diye biliyorum. Aman insallah kolayca atlatir bende bekliyorum resimleri koyarsaniz seviniriz :)

Aynen şimdiki dogum yapacak olan anne kedimin kendi annesi doğurdu bunları ondan sonra bu miyavliyo ömrümde duymadım kukruyordu resmen gittim sustu bana baka baka yavrularını gösterdi resmen sev dedi benimde ilk kucakladigim şimdiki doğuran yavrumdu onu sevdigimde anne kedide kafasini bana surttu felen ondan sonra kactilar geriye ilk kucagima aldigim bu yavru kaldi annesi zaten 4-5 yaşında vardı.

bırakmayın o zaman yaşı da küçük zaten, o bahsettiğim doğumda üçüncü yavru ters gelmişti çıkartamadı tuttum patisinden ben çektim, o sırada yalnız olsa hem o yavru hem de 4. ölürdü belki de... durun yanında başını karnını okşayın. özellikle karınının okşanması kolaylaştırır biraz

InsAllah yaa sağ salim kavusuruz Allahim esirgesin

Ya ben rahatlık açısından evet ama bi yandan kiyamiyorum çok mucizevi bu olayı Allah onlara verdiyse ben engel olurum gibime geliyor

Doğan bütün yavrular yaşamıyor ki, zaten sokakta çok zor kedilerin işi. Hem siz de kaç tanesine yetişebilirsiniz ki ? Bence böyle düşünmeyin zaten tatmışlar da analık duygusunu.

Doğan bütün yavrular yaşamıyor ki, zaten sokakta çok zor kedilerin işi. Hem siz de kaç tanesine yetişebilirsiniz ki ? Bence böyle düşünmeyin zaten tatmışlar da analık duygusunu.
Aynen bu yandan kendilerinde yazık ben kac erkek kedi kovaladim kizlarima dokunmasinlar diye ama boyuna posuna bakmadan hep kacti evimden banyosunu yaptirirdim bi gelirdi yara bere içinde çamur içinde tam RAHATIZ derken dogum başladı :))

Çok heycanlıyım şuanda inşallah kolayca doğurur bebekleri. Siz yine de bi veterineri arasanız mı acaba ya

Çok heycanlıyım şuanda inşallah kolayca doğurur bebekleri. Siz yine de bi veterineri arasanız mı acaba ya
Aradım kac saatir suruyor dedi saat 8 den beri dedim tamam daha var dedi sabaha karşı olmazsa getirin dedi ve yanlız bırakın dedi çok bilmiş veteriner bey... Allahim ne zormus kimseyi ne evladiyla sinasin nede doğumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…