Kediden daha çok kıl döken kocam

Bizde de durum aynı. Tüy döküyorsun bahanesiyle degil de, daha zayıf ve savunmasiz anlarında (ahhshshs) jiletle almasini cok söyledim. O anda kabul ediyor ama sonrasinda asla.
Esmer de degil,beyaz tenli. Ama fışkırıyor mubarek hayirli birsey olsa çıkmazdı.
Ben bu yaz evdeki tüm halilari kaldırdım o kadar rahat ettim ki. Kuru mopla her gun geziyorum evi, ne var ne yok topluyor.
Bence hergun süpürüp silmeyi aliskanlik haline getirmeyin. Bebek doğduktan sonra yapamayinca kafaniza takarsiniz, hersey gozunuze batar.
Robot supurgelerden alın imkaniniz varsa. Yoksa da imkan yaratin bebek dogunca da bence cok işinize yarar

Hayırlı bir şey olsa bizde de kesin çıkmazdı hahahaha bende halıları kaldırdım. Aslında gerçekten aşırı titiz bir insan değilim ama bu kıllar yüzünden hergün süpürüp siliyorum. Kuru mop işe yarıyor mu yapıştırıyor mu kılları kendine gerçekten? Robot süpürgenin bizim evde hiç durmadan gezmesi gerekiyor

Yani size ne gibi bir çözüm bulabiliriz.Eşinizi lazere gönderin ya da ağdayla alın kıllarını.Ya da evden atın.Yoksa kıllar gitmez

Normalde temizlik roboti var ya hani şu hali koltuk yikayanlardan. Onlardan kullaniyorum. Muhtesem birsey. Halilari cok derin temizledigi icin, uzerinde yurudukce halinin icindekiler etrafa sacilmiyor. Ama yeni dokulene care degil tabi.
Haftada 1 kere temizlik robotuyla, 1 kere de kucuk süpürgeyle supururum.
Hali yokken kuru mop asiri isimi gordu. Tum saçı kılı tüyü topluyor. Ve elektirkli supurgeden daha pratik
Ben 1 yil once diode lazer epilasyona basladim. Bazi bolgeler haric her yerim bitti diyebilirim. Cok guzel birsey. Gel seni de gotureyim diyorum gelmiyor

o gitmiyorsa beni götürsenize yılllardır başlayamadım üşengeçlikten ve acı korkusundan

o gitmiyorsa beni götürsenize yılllardır başlayamadım üşengeçlikten ve acı korkusundan
Hayatimda yaptigim ennnn dogru şeydi. Verdiğim para binlerce kez helali hoş olsun. Zerre kadar acı yok. Olsa da, seviyesini düşürürsünüz. Ben özellikle hamilelikte ve dogum sonrasinda asiri zorlanmistim. Insanin dis fircalamaya vakti olmuyor. Bir de kil tuy.. oyle rahat ettim ki anlatamam

virüs bitince ilk işim olacak aslında kiracımızın lazer merkezi ve güzellik salonu var ama başka şehirde yoksa başına ekşirdim çoktann .kira da istemıyoruz pandemi de kendisinden ne isterse onu veriyor iş yok çünkü eskisi gibi

evet ya bende 3 sene önce falan gitmiştim Sonrasında senede 1 seans 2 seans falan gittim. Hamileyim ve aşırı faydasını gördüm resmen zamandan tasarruf her an istediğin herseyi gitmek için müsaitsin.

Üstünü değiştirmesi için bir yer belirleyin Sadece orada değiştirsin ve kıyafetlerini her çıkardığında çırpsın banyo gibi bir yere. Bir de bütçeniz varsa robot süpürge edinin.

evet ya bende 3 sene önce falan gitmiştim Sonrasında senede 1 seans 2 seans falan gittim. Hamileyim ve aşırı faydasını gördüm resmen zamandan tasarruf her an istediğin herseyi gitmek için müsaitsin.
bikini bölgesi acımaz mı yaa ben hayatımda 1 kere ağda yaptırdım kaçtım merkezden acıdan.emla krem sürmüştü bir de gene acıdı

Ayy kız varya bir gün bir eve gittim kiralık daire için bakıyoruz kadın hamile senin gibi ama yerler full kil bacak kili anlıyorum seni çok sinek bozucu hamileyken daha fazla sinir bozar çamaşırları kıldan ayiklayamazsin..Allah yardımcın olsun

Önerilerim şimdi kocana şort giydirme böyle giyinik daha yakışıklısın de..
Sonra deki off kılsız erkek ne biçim seksi oluyor dustayken gir hemen jiletle giriş bacaklara ...haftada 1 jiletlersin

zavallı adamlar şorta hasret kalacak en az 5 üye şort giymesin dedi konuda ha ha ha

bikini bölgesi acımaz mı yaa ben hayatımda 1 kere ağda yaptırdım kaçtım merkezden acıdan.emla krem sürmüştü bir de gene acıdı
Bende yıllarca jiletle almıştım hatta evde bir kere ağda yapmaya çalışmıştım yapıştırıp çekemeyip o şekilde en yakın kuaföre gitmiştim bence ağdadan daha az acıyor ve bikini bölgesi 3 dk falan sürüyor lazerde 3 dk dayanıyor insan bi şekilde ben çok tavsiye ediyorum gerçekten

Adamın sortlarını 90 derecede yika çeksin

Ya gülmekten öldüm şuan aşırı güzel fikirler geliyor evet çamaşırlara da kıl yapışıyor gerçekten ben tam bir kıl savaşçısıyım evde haha giyinik daha yakışıklısın dicem bunu denicem

Benim esim hic dokmezdi inanin normal tuylu bir insan kendisi tek bir lini dahi gormezdim taki tatile gitti annesigile eldi su deyisikliginden galibaki dokulmeye basladi am oda pek deil toplasaniz tum odalardakiler 20 tane anca eder etmez .
Sizede onerim pek fazla kendinizi yormayin 7 aylik hamilesiniz zorlanirsiniz makineye cekdirin daha kolay olur bence sizin icin bn oyle yapiyorum pek fazla silme yapmamaya calisiyorum cunku ben silince ole bez elimde yerlerde kül kedisi gibi geziyom ondan kendime cile diye azalttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…