Kediler kokar mı??

Kokar. Çok sevdiğimden midir nedir ben hiç duymadım kokusu. (Etrafa işaret bıraktığı çişleri hariç) Ama eve giren herkes kedi kokuyor derdi.

O zaten farz bana. Kesinlikle götürcem evde bir tane oglum var çok sevdi. Oynuyorlar. İnsan gibi aynı ya. Geliyor kucağımda yatıyor sevdirmeye calısıyor o kasar tatlı ki

Ben de bir dönem kedi bakmıştım evde. Sahiplerine çok dükün oluyorlar genelde. Benimki banyo yapmayı da çok seviyordu :) dalin falan almıştım ona.
Sokaktan ilk geldiği gece biz kum getirene adar etrafta dönüp durdu. Kumu getirdiğimiz anda koşarak çişini yaptı :)
Kakasını yaptığında hemen o kakayı alıp atarsanız kokmaz ev.
Bu arada çok güzel bir şey yapmışsınız, çok sevindim

Sokaktan yeni gelen kedilerde parazitlerden dolayı ağız kokusu vs. olabilir. Onun dışında iç-dış parazitleri yapılınca bir sorun kalmaz.Küçüklükten taramaya alıştırın ve bir tırmalama tahtası alın ona alışsın.Rahat edersiniz ileride.

Kediler genelde kokmaz eğer hasta ya da kızgınlık döneminde değillerse. Ancak sürekli yıkamayın lütfen hayvanı eğer çok çok kirliyse yıkayın o kendi kendini temizler zaten.

Kıyamam, sizin iyi bir sahip olacağınızı anlamış takip etmiş canım benim. Veterinere götürün, hava çok soğuk hastalanabilir ben olsam yıkamazdım bi hekim bakmadan. İlaçlarını Alsın öyle yıkarsınız miniği. Silikonlu kedi kumları kokmuyordu diye biliyorum, bi de kuru mamayla besleyince kokmuyor. Ne şanslısınız ki sizi seçmiş... o da çok şanslı. Mutluluklar sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…