- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
KEDİ KOKMAZ. ama sizin aldığınız henüz dışarıdan yeni geldiği için kendini temizleyememiştir tam. ona uygun mamayla beslerseniz koku sorununuz olmaz :)Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
kedi temiz bir hayvandır ama tuvalet kutusunuz havadar biryerde tutmanız lasım çok kedi baktım kokan kediye asla rastlamadımHanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
Yanımızda yapsa keşke uzandigimzda boynumuza kadar çıkıp arkasini dönüp yatar pozisyon alıp pirtliyodu sipa :)Şapşik ya gelip tam sizin yanınızda mı pırtlıyordu:))
Kedi sağlıklıysa kokmaz. Bir de lütfen kedileri yıkamayın hanımlar, kediler kendisini yalayarak temizlerler. Siz yıkayarak dostlarınıza kötülük yapıyorsunuz, ciltlerindeki koruyucu bir tabakayı uzaklaştırıyorsunuz. Ben de ilk sahiplendiğimde kızımı yıkıyordum, ancak veterinerimiz bunun yanlış ve zararlı olduğunu söylediğinden beri yıkamıyorum. Böylece hem ben tırmık izlerine veda etmiş oldum hem de kızım daha mutlu
Yanımızda yapsa keşke uzandigimzda boynumuza kadar çıkıp arkasini dönüp yatar pozisyon alıp pirtliyodu sipa :)
Yanımızda yapsa keşke uzandigimzda boynumuza kadar çıkıp arkasini dönüp yatar pozisyon alıp pirtliyodu sipa :)
Daha önce hiç kedi baktınız mı? Kedi deniliyor dikkat ettiniz mi? Kedi dediğimiz hayvanın tükürüğü ile kendini temizlemesi bile bizim onu yıkamamızdan daha temiz. Kumu temiz olduğu sürece evde hiç bir şekilde koku olmaz.Hem de ne kadar kötü kokar
Kedi bakmadım ama bakan tanıdığım vardı evine giremiyordum kokudanDaha önce hiç kedi baktınız mı? Kedi deniliyor dikkat ettiniz mi? Kedi dediğimiz hayvanın tükürüğü ile kendini temizlemesi bile bizim onu yıkamamızdan daha temiz. Kumu temiz olduğu sürece evde hiç bir şekilde koku olmaz.
Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
O bakan tanıdığınızın gerekli temizliği göstermemesinden kaynaklıdır. Kumu temiz olursa ve bi hastalığı yoksa kokmaz kediler.hatta çoğu insandan daha bile temiz hayvanlardır. Bazen bazı mamalar da koku yapabiliyor. Ama bunlar kediden değil insandan kaynaklı durumlar. Yani kediler kokmazKedi bakmadım ama bakan tanıdığım vardı evine giremiyordum kokudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?