- 1 Eylül 2014
- 26.141
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Siz öyle diyorsanız öyle olsun o zaman :) kedi bakmadım sadece gözlemimi söyledimO bakan tanıdığınızın gerekli temizliği göstermemesinden kaynaklıdır. Kumu temiz olursa ve bi hastalığı yoksa kokmaz kediler.hatta çoğu insandan daha bile temiz hayvanlardır. Bazen bazı mamalar da koku yapabiliyor. Ama bunlar kediden değil insandan kaynaklı durumlar. Yani kediler kokmaz
Benim oglumun da dalini var simdi onla yıkadımBen de bir dönem kedi bakmıştım evde. Sahiplerine çok dükün oluyorlar genelde. Benimki banyo yapmayı da çok seviyordu :) dalin falan almıştım ona.
Sokaktan ilk geldiği gece biz kum getirene adar etrafta dönüp durdu. Kumu getirdiğimiz anda koşarak çişini yaptı :)
Kakasını yaptığında hemen o kakayı alıp atarsanız kokmaz ev.
Bu arada çok güzel bir şey yapmışsınız, çok sevindim
Yıkadım canım dalinlePırt yaparsa kokar tabi. Bizimki çok pirtlardi hemde yüzümüze doğru odadan kacrdik. Dışardan almışsınız tüyleri pis olabilir ondn kokabilir sahiplendiysen birakmicaksan 1 2 gün sonra korkutmadan yikayabilirsin
Çok tesekkur ederimKediler kokmaz... :) aşılarını yaptırmayı unutmayın... :) iyi ki sizler gibi insanlar var... sevgilerimi sunuyorum.
Çoğu kedi bakanın evinde tabakta devamlı mama oluyor. Koku yapan genelde o oluyor. Marketlerde de mama reyonu berbat kokar dikkat ettiyseniz. Ama pasaklı bakanlar varsa onlara bir şey diyemem tabiValla kedi besleyenler kokmuyor diyor ama kokuyor. Sanırım onlar alıştığı için bi kokuyu bir süre sonra almıyorlar. Ne kadar özenli baksaniz da eve siniyor yani değişik bi koku malesef.
Zorlanirsiniz ama iki kisi yikamayi deneyin. Ayda 1 yikarsiniz.Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?