Whiskas asla kullanmayın çok zararlı diyorlarBiz royal canin kullanıyoruz çok seviyorlar. Ama duyduğum kadarıyla whiskas da seviliyor kedi dostlar tarafından. Küçük paketlerde akıp deneyebilirsiniz. Önce ıslak mamayla karıştırıp yavaş yavaş ıslak mama miktarını azaltıp alıştırabilirsiniz. En sonunda ıslak mama olmadan da yemeye başlar genelde kediler.
Ben ev yemeğine alıştırdım. Şuan yemeğimin yarısına talipKuru mamayı yaş mamayla karıştırıp verin azar azar, ev yemeği vermeyin gerçekten sonra çok salça oluyorlar mutfağa.
Bir de ND mi deseniz?
Benim kedim de belli başlı mama harici yemiyor ama allahtan ucuzundan (temizmamadan alıyoruz) yiyor, diğerine ilaçlı mama alıyoruz bütçeyi baya sarsıyor
Neden zararlı acaba? Biz kendi kedilerimizden kısırlaştırılmış olana proplan, yavrulara royal canin kullanıyoruz ama whiskas kullanan arkadaşlarım var.Whiskas asla kullanmayın çok zararlı diyorlar
Ya ben arada bir parça ciğer falan veriyorum onun bile yüzüne bakmıyorlarBen ev yemeğine alıştırdım. Şuan yemeğimin yarısına talip
Bizimki havada kapar. Şu aralar tosunlaştı zaten. Napıcez bilmiyorumYa ben arada bir parça ciğer falan veriyorum onun bile yüzüne bakmıyorlar
Merhaba. Temiz mamayı birkaç seferdir görüyorum site mi bu marka mı ? Özelliği nedir ?Kuru mamayı yaş mamayla karıştırıp verin azar azar, ev yemeği vermeyin gerçekten sonra çok salça oluyorlar mutfağa.
Bir de ND mi deseniz?
Benim kedim de belli başlı mama harici yemiyor ama allahtan ucuzundan (temizmamadan alıyoruz) yiyor, diğerine ilaçlı mama alıyoruz bütçeyi baya sarsıyor
Tuz oranı çok yüksek böbrekleri mahvediyor.Neden zararlı acaba? Biz kendi kedilerimizden kısırlaştırılmış olana proplan, yavrulara royal canin kullanıyoruz ama whiskas kullanan arkadaşlarım var.
Whiskas'ı kediler sever ama biz de cips severiz. Benzer işler :)) aroması artırılmış, bi doyuruculuğu yok, protein düşük ve taurin de yoktu galibaNeden zararlı acaba? Biz kendi kedilerimizden kısırlaştırılmış olana proplan, yavrulara royal canin kullanıyoruz ama whiskas kullanan arkadaşlarım var.
Icerik acisindan zararli. Ucuz market mamasi bi tanesi 50 lira atiyorum oteki 500 lira. Ilerde bobrek vs saglik sorunu yasayabilir. Yurtdisjnda yasiyirum son fiyatlari bilmiyorum o yuzden. ND kedilerin cogu sevmiyo. Butun kedilerin severek yedigi profesyonel mama Royal canin geneldeNeden zararlı acaba? Biz kendi kedilerimizden kısırlaştırılmış olana proplan, yavrulara royal canin kullanıyoruz ama whiskas kullanan arkadaşlarım var.
Nd benimkinde aşırı deri problemi yaptı ya. Eski telefonda kaldı ama baya yaraydı vücudu. Mamayı değiştirdik geçtiIcerik acisindan zararli. Ucuz market mamasi bi tanesi 50 lira atiyorum oteki 500 lira. Ilerde bobrek vs saglik sorunu yasayabilir. Yurtdisjnda yasiyirum son fiyatlari bilmiyorum o yuzden. ND kedilerin cogu sevmiyo. Butun kedilerin severek yedigi profesyonel mama Royal canindir.
O da dis tasi tartar nefes kokusu demek ve disleri curuycek buyuk ihtimal kuru mama yemeye baslamazsaBen ev yemeğine alıştırdım. Şuan yemeğimin yarısına talip
Nd berbat bisey. Benjm kizim da yemediNd benimkinde aşırı deri problemi yaptı ya. Eski telefonda kaldı ama baya yaraydı vücudu. Mamayı değiştirdik geçti
Şeker ve tuz içeriği çok diyorlar.Neden zararlı acaba? Biz kendi kedilerimizden kısırlaştırılmış olana proplan, yavrulara royal canin kullanıyoruz ama whiskas kullanan arkadaşlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?