- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
bizde de var bir yedi kiloluk canavaro kadar sakındı kı bızım oğlumuz alnatamam
ve 7 kilo idi:)
yani evde varlıgı yoklugu birdi
sırnasık bır kedı deıldı
sevdırmezdı kendını ama yakın mesafede olmak ısterdı hep.
misafirden hoşlanmazdı.
oyun yapmayı sevmezdi.
uslu uslu otururdu sürekli ve camdan bakmayı severdi.
eve hıcbır zararı olmadı 4 senede.
misafir gelırdı bıze mesela yatılı, evde kedı oldugunu anlamazlardı bıle.
bizimki de hep gelırdıbenim oğlancıkım da bazen gidip 3 gün sonra geliyor, evim giriş kat, salıyorum camdan, genelde gezip dolaşıp 2 saate dönüyor, ilk sefer çok korkmuştum sokaklara ilanlar asmıştım, ama şimdi alıştım. gelir inşallah oğlunuz.
tavuk pek sağlıklı değilmiş ama burdan söylemiş olayım benim oğlan mantar oldu tavuk ve kızgınlık stresinden dolayı. mantarı geçer geçmez kısırlaştırdık
haha çok güzel bir oğlanmış ama bakışları manidarEki Görüntüle 1897682
Yok zaten sürekli vermiyorum hatta tavuklu kuru mamadan somonluya geçtim bu ay. Evde pişince bize salça oluyorlar kokudan anca o zaman göz hakkı veriyorum :) Çünkü bir oğlum maşallah aslan yelesi gibi tüylü ve onun tüylerine çok dikkat etmemiz gerek. Bahsettiğim oğlum buiş üstünde yakaladım
bizde de var bir yedi kiloluk canavarzayıflatmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim herkesin mamasının dibini yiyor.obur biraz.gelince kısırlaştırın onu ve lütfen bahçede tek bırakmayın sokaklar çok tehlikeli
Eki Görüntüle 1897682
Yok zaten sürekli vermiyorum hatta tavuklu kuru mamadan somonluya geçtim bu ay. Evde pişince bize salça oluyorlar kokudan anca o zaman göz hakkı veriyorum :) Çünkü bir oğlum maşallah aslan yelesi gibi tüylü ve onun tüylerine çok dikkat etmemiz gerek. Bahsettiğim oğlum buiş üstünde yakaladım
Ağzı da mühürlüymüş yavrumun. Çok yakışıklı yerim maşallah.
dör tane bizim var,iki tane de sokaktan geldi misafir kalıyorlar ikisi de yuvalandı yakında gidecekler.Sizin kaç tane var ? Benim en şişmanı altı kilo diğerleri 5 civarı en küçüğü de 2,5 ama daha 6 aylık ve kısırlaştırılmadı yani büyüyünce bizi yiyebilir
Ya bu mühür mü ? Mühür damakta oluyor sanıyorum ama buna da mühür diyenler var ? Teşekkür ederiz, sizde kaç tane var ?
dör tane bizim var,iki tane de sokaktan geldi misafir kalıyorlar ikisi de yuvalandı yakında gidecekler.
hahah ya ben bizim en büyükten çok korkuyorum yer ama hiç denemedi
çok fazla kedi yavrusu var sahiplenilmeyi bekleyen.birini sokağa bırakmadık altı aydır falan bizde,gidecek diye seviniyoruz artık diğerleriyle hiç anlaşamıyor.keşke herkes alsa evine birer ikişer sokakta hiç kalmasa..Benim de dört tane. Sonuncuyu sahiplendiremedim ilan açtık ama Haysev dedi ki bu aralar sahiplenme çok azmış. Sanırım maddi durumlardan ötürü millet kendine bakamıyor ki.
Normalde damakta oluyor evet ama ağız civarı böyle renk değişikliklerinde de söyleniyor genelde. Ağız alışkanlığı sanırım :)
Benim de iki kardeş var evde. Dört de bahçede var. Onlardan biri de şu an eve yakın gibi gözüküyorBir de hamile kedi var, gözüme kestirdim, yavrusundan alıcam bir tane gösterirse.
çok fazla kedi yavrusu var sahiplenilmeyi bekleyen.birini sokağa bırakmadık altı aydır falan bizde,gidecek diye seviniyoruz artık diğerleriyle hiç anlaşamıyor.keşke herkes alsa evine birer ikişer sokakta hiç kalmasa..
bnm yavru kedi kapıda besliodum ama ben sokak kedisini sahiplenmiştimÇok ağlıyordu evde
Evimiz bahceli
Bahcede dolanıp geliyordu
Bir de topraga cıkınca o kadar mutlu oluyordu ki
Sevincinden hep takla atıyordu onu eve hapsetmek bencillik gbi geliyordu bize.
Sokakta bulmasa idik eve alıp hapsetmezdik zaten günahına girmemek için.
Evet ben de hep duyuyordum ve korkum da basıma geldi
herkes sığdıramıyor evine ya,bir yavru sahiplendirdik geçen sene miyavlıyor diye geri getirdiler e at değil ki bu kişnesin mi istiyorsunuz demek istedim..Evde bir külfetleri yok aslında. Ya da ben çok sevdiğim alıştığım için bana öyle geliyor. Kumu temizle, tüyleri zaten senede iki kez dökülüyor e bizim saçımız daha çok dökülüyor eşimle yani bence kedi her eve lazım. Ama insanlar öyle düşünmüyor işte.
Evde bir külfetleri yok aslında. Ya da ben çok sevdiğim alıştığım için bana öyle geliyor. Kumu temizle, tüyleri zaten senede iki kez dökülüyor e bizim saçımız daha çok dökülüyor eşimle yani bence kedi her eve lazım. Ama insanlar öyle düşünmüyor işte.
haklısınız gezsinler ki böyle kaybolsunlar.ya da araba altında kalsınlar.bnm yavru kedi kapıda besliodum ama ben sokak kedisini sahiplenmiştim
cuma akşamı kaybolup pazartesi sabahı gelmişti belki sizn de gelir
bence de kedileri eve hapsetmek bencillik ya gezmesine izin verilmeli yine de
evet bencillik bana da oyle gelıyor ama bız kendımız alıp sahıplenmedık ıstebnm yavru kedi kapıda besliodum ama ben sokak kedisini sahiplenmiştim
cuma akşamı kaybolup pazartesi sabahı gelmişti belki sizn de gelir
bence de kedileri eve hapsetmek bencillik ya gezmesine izin verilmeli yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?