Kedim oğlum kayboldu:((

bizde de var bir yedi kiloluk canavar zayıflatmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim herkesin mamasının dibini yiyor.obur biraz.gelince kısırlaştırın onu ve lütfen bahçede tek bırakmayın sokaklar çok tehlikeli

bizimki de hep gelırdı
cevreya alısana kadar salmadık zaten hiç
etrafı ıyıce bır gozlemledi
sokaktakı tüm kedilerle kavga edip hakımıyet kurdu.
en uzun ngelmedıgı 12 saat falan olmustu sımdı 3 gun olunca cok fena durumdayım

tavuk pek sağlıklı değilmiş ama burdan söylemiş olayım benim oğlan mantar oldu tavuk ve kızgınlık stresinden dolayı. mantarı geçer geçmez kısırlaştırdık

Yok zaten sürekli vermiyorum hatta tavuklu kuru mamadan somonluya geçtim bu ay. Evde pişince bize salça oluyorlar kokudan anca o zaman göz hakkı veriyorum :) Çünkü bir oğlum maşallah aslan yelesi gibi tüylü ve onun tüylerine çok dikkat etmemiz gerek. Bahsettiğim oğlum bu iş üstünde yakaladım

haha çok güzel bir oğlanmış ama bakışları manidar

Sizin kaç tane var ? Benim en şişmanı altı kilo diğerleri 5 civarı en küçüğü de 2,5 ama daha 6 aylık ve kısırlaştırılmadı yani büyüyünce bizi yiyebilir

Ağzı da mühürlüymüş yavrumun. Çok yakışıklı yerim maşallah.

Ağzı da mühürlüymüş yavrumun. Çok yakışıklı yerim maşallah.

Ya bu mühür mü ? Mühür damakta oluyor sanıyorum ama buna da mühür diyenler var ? Teşekkür ederiz, sizde kaç tane var ?

Sizin kaç tane var ? Benim en şişmanı altı kilo diğerleri 5 civarı en küçüğü de 2,5 ama daha 6 aylık ve kısırlaştırılmadı yani büyüyünce bizi yiyebilir
dör tane bizim var,iki tane de sokaktan geldi misafir kalıyorlar ikisi de yuvalandı yakında gidecekler.
hahah ya ben bizim en büyükten çok korkuyorum yer ama hiç denemedi

eceezgi cim konunu sabote ettim özür dilerim ama senin bebek konuna da yazmıştım benim kedilerim evlat gibi öyle böyle sevmiyorum, millet sizin kız bu sene kaça başladı muhabbeti yapar ben kedi soruyorum. 36 yaşımdayım artık başıma vurdu heralde mazur gör

Ya bu mühür mü ? Mühür damakta oluyor sanıyorum ama buna da mühür diyenler var ? Teşekkür ederiz, sizde kaç tane var ?

Normalde damakta oluyor evet ama ağız civarı böyle renk değişikliklerinde de söyleniyor genelde. Ağız alışkanlığı sanırım :)

Benim de iki kardeş var evde. Dört de bahçede var. Onlardan biri de şu an eve yakın gibi gözüküyor Bir de hamile kedi var, gözüme kestirdim, yavrusundan alıcam bir tane gösterirse.

dör tane bizim var,iki tane de sokaktan geldi misafir kalıyorlar ikisi de yuvalandı yakında gidecekler.
hahah ya ben bizim en büyükten çok korkuyorum yer ama hiç denemedi

Benim de dört tane. Sonuncuyu sahiplendiremedim ilan açtık ama Haysev dedi ki bu aralar sahiplenme çok azmış. Sanırım maddi durumlardan ötürü millet kendine bakamıyor ki.

Benim de dört tane. Sonuncuyu sahiplendiremedim ilan açtık ama Haysev dedi ki bu aralar sahiplenme çok azmış. Sanırım maddi durumlardan ötürü millet kendine bakamıyor ki.
çok fazla kedi yavrusu var sahiplenilmeyi bekleyen.birini sokağa bırakmadık altı aydır falan bizde,gidecek diye seviniyoruz artık diğerleriyle hiç anlaşamıyor.keşke herkes alsa evine birer ikişer sokakta hiç kalmasa..

Eşim sen beni gömüp evi kedilerle doldurucaksın diyor , düşündüm de hiç fena fikir değil dedim bi gün kaldı öyle

Evde bir külfetleri yok aslında. Ya da ben çok sevdiğim alıştığım için bana öyle geliyor. Kumu temizle, tüyleri zaten senede iki kez dökülüyor e bizim saçımız daha çok dökülüyor eşimle yani bence kedi her eve lazım. Ama insanlar öyle düşünmüyor işte.

bnm yavru kedi kapıda besliodum ama ben sokak kedisini sahiplenmiştim
cuma akşamı kaybolup pazartesi sabahı gelmişti belki sizn de gelir
bence de kedileri eve hapsetmek bencillik ya gezmesine izin verilmeli yine de

herkes sığdıramıyor evine ya,bir yavru sahiplendirdik geçen sene miyavlıyor diye geri getirdiler e at değil ki bu kişnesin mi istiyorsunuz demek istedim..

Maalesef, geçen mügehatun'un konusunda vardı. Evde kedi var diye yemeğini yemek istememişlerdi. Zaten bu kadar bencil olmasak sokaklar kedi, köpek dolup taşmazdı. Bizim kediciklerimiz de belki evde uslu uslu otururdu o zaman. Bu oğluş da bulunur umarım bir an evvel. Çok zor çünkü. Ben bu kedicikleri üç ay önce sahiplendim sokaktan. Bundan önceki kedimi kaybetmiştim. Dayanmak çok zor oluyor kaybına.

haklısınız gezsinler ki böyle kaybolsunlar.ya da araba altında kalsınlar.

Geri gelicektir erkek ve kısır degilse disari nin tadını cikariyodur. Yinede kayıp ilanı asabilirsiniz

evet bencillik bana da oyle gelıyor ama bız kendımız alıp sahıplenmedık ıste
ev kedısı oldugunu anladık işyerımıze sıgınmıstı, sokakta yapamaz doye evımıze aldık
4 senedır apartmandaydı hıc cıkarmadık
baslarda ıstemedı ama son bır senedır aglıyordu resmen sokak dıye.
bahcelı eve tasınınca arada bıraktık.
en uzun kaldıgı süre 13 saatti
şimdi 3 gundur yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…