Ya rica ediyorum cevabini verin verin susturun. Bizimde kopegimiz var ayni cumleleri duyuyorum hatta komsumun kopegi bebegi isirmis vs bin birturlu haber olay anlatiliyor biktim artik bu cahillikten.Aynen öyle Mune abla. Eşimin çok yakın arkadaşı, teyzesi ve kayınvalidem dedi bana da. Verirsiniz artık diye. Sinirlendim niye vereyim çocuğumu? Ben onun sayesinde anne olma fikrine adapte oldum dedim. Sustular. Her şeyi tam, en iyi mamalarla besliyorum evladımı.
Annem de bebeğin yanına sokma, tüyünü yutar, kist olur diyordu bir ara. Attırmayın tepemi dedim en sonunda hepsine ayarı verdim. Kedim kırmızı cizgim. Hatta sevmeyen varsa gelmesin evime diyorum. Odaya kapatacakmisim onlar rahat etsin diye. Burası onun evi dedim. Kimse gikini cikaramiyor artık.
Ayyyy konusmalara usluba baki, egitim kultur vizyon butun seviyeleriniz 3 mesajinizla belli oldu oyuzden bakimina dair hic bir sey bilmediginiz hayvan bakma konusu hakkinda o vicdansiz yorumu yapmaniz cok muhtemel,Bence en sağlıklısı bebek en azından 1 yaş olana kadar u
sen ne bok oluyorsun da ben yargılıyorsun. Ben kötü niyetle söylemedim. Eşi istemiyormuş bende en olacak durumu yapabilirsiniz diyerek fikir verdim. Sana da bok yemek düşer
Aynen veriyorum zaten merak etmeyin :)Ya rica ediyorum cevabini verin verin susturun. Bizimde kopegimiz var ayni cumleleri duyuyorum hatta komsumun kopegi bebegi isirmis vs bin birturlu haber olay anlatiliyor biktim artik bu cahillikten.
O benim ilk bebegim ne diye zorlanacagin ne munasebet siz ikinci cocukta ilkini verdiniz mi diyorum bön bön kaliyorlar
kediiler çok ilgi baklemez günde yarım saat bile yeter temzi kum , mama ve su 2 yaş kedi için sıkıntı olmazBebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kedinizi odanıza sokmazsanız yapmaz , bu olayı her kedi de yapmaz.Benimde 9 aylık bir kedim var 23 günlükte bebeğim ikisiyle gün içinde yaşamak zor değil biz tüy sorununu traş ettirerek hallettik traş olduğu için şuan dökmüyor ayrıca kısırda ama şöyle bir sorun var ki kıskandığı için en ufak bişeyde bize sinirlenip bebeğin beşiğine veya bizim yatağımıza çişini yapıyor bu sorunu aşamadık ve bu durum beni aşırı yıpratıyor umarım sizde aynı problemi yaşamazsınız kıskançlık çok çok kötü…
Öncelikle hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla evcil hayvanlar çocukların bağışıklık sistemini güçlendirir. Zaten ne zamandır sizinle, o da evladınız artık atmak olur mu hiç... Çocuğunuzda söz sahibi olan siz ve eşinizsiniz, eşinizle evlendiniz ailesiyle değil. Bu veya başka konuda sınırlarınızo koruyun lütfen. Tavsiye verebilirler ama gönderin deme yetkileri yok, karışamazlar. Eşinizle birlikte makale okur ya da doktorları dinlerseniz içi rahat edecektir.Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Kedimi odaya sokmayıp onu daha da mı dışlamam gerek?kedinizi odanıza sokmazsanız yapmaz , bu olayı her kedi de yapmaz.
Veterinere götürdünüz mü? Belki bir sağlık sorunu vardır, sağlık sorunu yoksa kediler genelde bölge işaretlemek buralar benim demek için istenmeyen yerlere tuvaletini yapar, bebekten sonra strese girip artık onu sevmeyeceğinizi ilgilenmeyeceğinizi düşünüyor olabilir, bebekten sonra kendini güvende hissetmiyordur her gün sevip oynayın kedi ağacı yoksa bir tane kedi ağacı alın kendini güvende hissetmesine faydası olabilirKedimi odaya sokmayıp onu daha da mı dışlamam gerek?
Evet ilk yapışında veterinere götürdük kısırlaştırılması gerektiğini bölge işaretlediğini söylediler hemen kısırlaştırıldı fakat hala ara sıra bize kızınca yapmaya devam ediyor evi ağacı herşeyi var ama nafile gerçi 1 haftadır birşey yapmıyor evde gündüzleri bebek ben ve o yalnızız eski düzenimizdeki gibi belki ev çok kalabalık diye ilgilenemediğim için yapıyordu şimdilik gözlemliyorum bakalımVeterinere götürdünüz mü? Belki bir sağlık sorunu vardır, sağlık sorunu yoksa kediler genelde bölge işaretlemek buralar benim demek için istenmeyen yerlere tuvaletini yapar, bebekten sonra strese girip artık onu sevmeyeceğinizi ilgilenmeyeceğinizi düşünüyor olabilir, bebekten sonra kendini güvende hissetmiyordur her gün sevip oynayın kedi ağacı yoksa bir tane kedi ağacı alın kendini güvende hissetmesine faydası olabilir
Demek ki evin kalabalığından strese girip korkmuş, kendini güvende hissetmediği için yapmıştır, eski düzene geri dönünce sakinleştiğine göre sorun yokEvet ilk yapışında veterinere götürdük kısırlaştırılması gerektiğini bölge işaretlediğini söylediler hemen kısırlaştırıldı fakat hala ara sıra bize kızınca yapmaya devam ediyor evi ağacı herşeyi var ama nafile gerçi 1 haftadır birşey yapmıyor evde gündüzleri bebek ben ve o yalnızız eski düzenimizdeki gibi belki ev çok kalabalık diye ilgilenemediğim için yapıyordu şimdilik gözlemliyorum bakalım
dışlamak değil ben şahsen kedimi mutfaga sokmuyorum kendi yatak odamada sokmuyorum onunda kendi odası var , dışlandığını düşünmüyorum. çiş yapma huyu varsa zaten profesyonel yardım aldıgınızdda size yine aynı cevabı vereceklerKedimi odaya sokmayıp onu daha da mı dışlamam gerek?
Çok teşekkür ederizDemek ki evin kalabalığından strese girip korkmuş, kendini güvende hissetmediği için yapmıştır, eski düzene geri dönünce sakinleştiğine göre sorun yok
Bebeğiniz ve kedinizle sağlıklı ömürler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?