Kedim ve eşimin ailesi

Kedi cocuk gibi olsa da cocuk değil:) anlayamadıkları şey bu
Kedi beslemiyosanız bu kıyaslamayı yapmayın bence. Elbette kendi doğurduğunuz evladınızla kediyi karşılaştıramazsınız o ayrı ama en az o kadar seviyorsunuz emin olun. Ben uzun yıllar sonra hamile kalabildim ve o zamana kadar evlat sevgisinin hasretinin yerini kedilerim aldı. Onları o kadar çok seviyorum ki hiç bişeyle kıyaslamam mümkün değil. Allah nasip eder de evladımı kucağıma alırsam da bu değişmeyecek. 3 evladım olmuş olacak neticede

Evet çok alıştım ona hiç istemiyorum... Şimdiden canımı sıkmaya başladı düşüncesi bile kötü @Saliha40
Vallahi benim annem korkuyor evine gelmem dedi şimdi paşa paşa geliyor kedim birşey yapmıyor bile.
Annem öyle dedi diye sokağa mi atacaktım.
Bebeğin odasını ayrı tutmaya çalışın zamanla alışır kediniz zaten bebege zarar vermez hatta arkadaş olur.
Sakin onlara uyup sokağa filan atmayın vebali ağır olur.

Senelerdir kedi beslediğim için bu yorumu yaptım.İnsanlar kedinin sürekli ilgi bakım beklediğini düşünüyorlar bebek gibi. Kedi cocuk ruhlu bir yetişkindir.

buradan instagram hesap adi veriliyor mu, kurallara aykiri mi bilmiyorum ama;
portibon, serbet_asagi_serbet_yukari, gokceizol hesaplarina bir bakin. hepsinin de kedileri, bebeleri var.

Bence çocuk doğduktan sonra eşinizin ailesini eve almayın. Hep hastalık yani. Dışarıda sevsinler.
Haha ben de öyle dedim covid var insanlar daha zararlı kimse gelmesin benim bebeğimi sevmeye o zaman dedim öyle kalakaldılar.
Aman benim annem de dedi onu kendin bilirsin kimseye yalvaramam evime gel diye dedim. Mecbur gelecek nereye gelmiyomuş? Bi akrabamız da ayy senin evinde yemek te yenmez gibi densiz bi yorumda bulundu verdim ağzının payını gelmezsin evime olur biter zorla değil kimse de lazım değil dedim aaa terbiyesiz dedi hemen. E senin yaptığın ne peki?

Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.

Bebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yuva derken ne demek istiyorsunuz anlamadım? Barınaktan bahsediyorsanız, barınaklar ölüm kampıdır, bu söylediğiniz çok vicdansızca. Barınakların halinden haberim yoktu demeyin, son 4 5 gundur ülke bununla çalkalanıyor

merhaba,

benim evimde de iki tane oğlum var çok tüylüler hatta ben çocuk düşündüğümden doktor ile konuştum bu konuda
hiç bir şey yapmam gerekmediğini hiç bir zararları olmadığını söyledi aşıları olması koşulu ile biz eve robot aldık sadece hergün çalıştığım için süpürmem mümkün olmadığından bence vermeyin yazık psikolojisi çok bozulur minik yavrunuzun. ayrıca hayvanla büyümesi çok önemli çocuğun bence

Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Biz geçen sene balayına çıktık eniştemize ve bir arkadaşımıza anahtar verdik bol mama ve bol suyla 5 gün kaldılar 2 günde bir kontrol ettiler sağolsunlar bir sorun olmadı bu senede nerdeyse 10 güne yakın kaldılar yine arkadaşlarımız gelip baktılar böyle durumlarda zaten kediler adına konuşuyorum ortam değiştirmekten hoşlanmıyorlar yanımıza da alıp kediyi götüremezdik. Ama köpek olsa bırakıp gitme şansımız olmazdı mesela çünkü köpekler insana daha çok ihtiyaç duyuyorlar.

Kedi senin ev senin doğacak bebek senin eşinin ailesi her salataya maydonoz olmamalı. Kediyşe büyüyen bir çok bebek var, hiçbir şey olmuyor. Kararlı durmanızı öneririm

benim de kayinvalidem, kayinpederim ilgileniyor boyle durumlarda. 5-7 gun ayri kaliyoruz. zaten 10-15 gunluk tatillere, seyahatlere gitmiyoruz. o da cocuk, onun sorumlulugu da bizde oldugu icin ona gore hareket ediyoruz biz.

ayrica yukaridaki arkadaslarin da dedigi gibi kediler evden cikmayi sevmiyor hic.

kopegimiz varken evli degildim. o zaman da birimiz hep evde kaliyordu.

Kediler evde 3 4 gün yalnız kalabiliyorlar.Yeterli mama su koyduktan sonra kendi kendilerine evde takılıyorlar. :) Köpekler içinde birçok şehirde pet oteller var oraya günlük ücreti karşılığında birakilabiliyorlar. Bence kedi köpek yada evcil hayvan sahiplenmek isteyenler bunlari da gözününe alarak bu işe girişmeli.Ben bu konuda bana fikir danışan herkese en kötü senaryoları anlatıyorum tuyune kakasina razimisin tatile gitmek istersen kendini hayvana göre ayarlayabilir fedakarlık yapabilir misin diye soruyorum ,yarısından çoğu vazgeçiyor Sonuçta ondan vazgeçecek olmasindansa hiç sahiplenmemesini tercih ederim .

Tatile gidiyoruz en uzun süre 1 hafta. Annem babam bize yakın oturduğu için onlar ilgileniyor yemeğiyle suyuyla

Çocuklarımın ikisi de kediyle büyüdü , gayet sağlıklı ve mutlu çocuklar , hatta akranlarından çok daha sağlıklı ve bagisikliklari yüksek.
Kedinin karakteri eğer psikopat değilse bebeğinize hiçbir şey yapmaz , aşıları tam ise tüyünü yutsa bile birşey olmaz ki tüy bakımını yaparsaniz onu da yutmaz , ama sevgi dolu , şefkatli , sorumluluk sahibi , canlıları seven ve sayan bir birey olur bebeğiniz kediyle büyüdüğünde.
Benim kızım uyandığında ben sesini duymazsam kedim gelip haber veriyor bana uyandı diye , yatağına beraber gidiyoruz , ranzanin merdivenlerinden tırmanıp kızımın yanına oturuyor ve saçlarını yalamaya başlıyor , kızım kikir kikir gülerek başlıyor güne her sabah
Gece uyurken bile kendi kendine sıraya koymuş bı kızımın yanına gidip uyuyor , sonra oğlumun yanına gidip uyuyor , resmen hak geçmesin modunda geçiriyor geceleri , kedi can'dir , saçma sapan insanları dinleyip de sokağa atmayın kedinizi ölür gider sokakta

Tek yapmanız gereken kulaklarınızı dış seslere kapatmanız

Evet hamilelikte buna dikkat edin dedi. Fakat sorun bebek doğduktan sonra başlıyor
Kedi kılını yutmayı o kadar tuhaf bir korkuya dönüştürdüler ki. Sanki kedimizi biz yaliyoruz da yumak olacak icimizde. Yanlışlikla yutsak yutsak 1 2 tel yutariz. Ne abartiyorlar bilmem.

Yerinizde olsam bir daha bunu bırakın ima eden aileye haddini bildiririm.

Benimkiler de yapti bir kez. Çocugun olunca birakirsin diye. Esim hemen müdahale etti.

Çocuktan önce kedisi olup çocuk doğduktan sonra bakmaya devam eden arkadaşım var, sonradan bir kedi daha sahiplendiler. Kıldan tüyden bir şey olmaz, yoksa onlarca kediyle yaşayan insanlar var onlara olurdu. Tabi temizliğe daha fazla dikkat etmeniz gerekecek.
Sadece bebek uyurken ilk 1 yaşına kadar ayrı odada uyusun, kapıyı kapatın kediniz giremesin tabi siz yanında değilken. Bebekler karından nefes alıp verir, karnı iner çıkar. Kedi üstüne oturursa nefes alamaz. İçinize kurt düşürmek istemem ama daha önce yaşanmış bir şey. Ona çok dikkat edin.

Aileme gidiyorsam yanimda geliyor. Tatile gidiyorsam hayvan kabul eden oteller var. Kabul etmiyorlarsa veterinerlik okuyan ogrenciler günlük belli bir ucret seklinde bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…