kesin ve net. bayildim bu yoruma.1.Vermeyin. 2.Onlara ne? Herkes isine baksin.
Kedi beslemiyosanız bu kıyaslamayı yapmayın bence. Elbette kendi doğurduğunuz evladınızla kediyi karşılaştıramazsınız o ayrı ama en az o kadar seviyorsunuz emin olun. Ben uzun yıllar sonra hamile kalabildim ve o zamana kadar evlat sevgisinin hasretinin yerini kedilerim aldı. Onları o kadar çok seviyorum ki hiç bişeyle kıyaslamam mümkün değil. Allah nasip eder de evladımı kucağıma alırsam da bu değişmeyecek. 3 evladım olmuş olacak neticedeKedi cocuk gibi olsa da cocuk değil:) anlayamadıkları şey bu
Vallahi benim annem korkuyor evine gelmem dedi şimdi paşa paşa geliyor kedim birşey yapmıyor bile.Evet çok alıştım ona hiç istemiyorum... Şimdiden canımı sıkmaya başladı düşüncesi bile kötü@Saliha40
Senelerdir kedi beslediğim için bu yorumu yaptım.İnsanlar kedinin sürekli ilgi bakım beklediğini düşünüyorlar bebek gibi. Kedi cocuk ruhlu bir yetişkindir.Kedi beslemiyosanız bu kıyaslamayı yapmayın bence. Elbette kendi doğurduğunuz evladınızla kediyi karşılaştıramazsınız o ayrı ama en az o kadar seviyorsunuz emin olun. Ben uzun yıllar sonra hamile kalabildim ve o zamana kadar evlat sevgisinin hasretinin yerini kedilerim aldı. Onları o kadar çok seviyorum ki hiç bişeyle kıyaslamam mümkün değil. Allah nasip eder de evladımı kucağıma alırsam da bu değişmeyecek. 3 evladım olmuş olacak neticede
Haha ben de öyle dedim covid var insanlar daha zararlı kimse gelmesin benim bebeğimi sevmeye o zaman dedim öyle kalakaldılar.Bence çocuk doğduktan sonra eşinizin ailesini eve almayın. Hep hastalık yani. Dışarıda sevsinler.
Aman benim annem de dedi onu kendin bilirsin kimseye yalvaramam evime gel diye dedim. Mecbur gelecek nereye gelmiyomuş? Bi akrabamız da ayy senin evinde yemek te yenmez gibi densiz bi yorumda bulundu verdim ağzının payını gelmezsin evime olur biter zorla değil kimse de lazım değil dedim aaa terbiyesiz dedi hemen. E senin yaptığın ne peki?Vallahi benim annem korkuyor evine gelmem dedi şimdi paşa paşa geliyor kedim birşey yapmıyor bile.
Annem öyle dedi diye sokağa mi atacaktım.
Bebeğin odasını ayrı tutmaya çalışın zamanla alışır kediniz zaten bebege zarar vermez hatta arkadaş olur.
Sakin onlara uyup sokağa filan atmayın vebali ağır olur.
Yuva derken ne demek istiyorsunuz anlamadım? Barınaktan bahsediyorsanız, barınaklar ölüm kampıdır, bu söylediğiniz çok vicdansızca. Barınakların halinden haberim yoktu demeyin, son 4 5 gundur ülke bununla çalkalanıyorBebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimkiler 3 gece kalıyor kendı kendılerıne. Onun dısında alt komsum sağolsun:)Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
merhaba,Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Biz geçen sene balayına çıktık eniştemize ve bir arkadaşımıza anahtar verdik bol mama ve bol suyla 5 gün kaldılar 2 günde bir kontrol ettiler sağolsunlar bir sorun olmadı bu senede nerdeyse 10 güne yakın kaldılar yine arkadaşlarımız gelip baktılar böyle durumlarda zaten kediler adına konuşuyorum ortam değiştirmekten hoşlanmıyorlar yanımıza da alıp kediyi götüremezdik. Ama köpek olsa bırakıp gitme şansımız olmazdı mesela çünkü köpekler insana daha çok ihtiyaç duyuyorlar.Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Kedi senin ev senin doğacak bebek senin eşinin ailesi her salataya maydonoz olmamalı. Kediyşe büyüyen bir çok bebek var, hiçbir şey olmuyor. Kararlı durmanızı öneririmArkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
benim de kayinvalidem, kayinpederim ilgileniyor boyle durumlarda. 5-7 gun ayri kaliyoruz. zaten 10-15 gunluk tatillere, seyahatlere gitmiyoruz. o da cocuk, onun sorumlulugu da bizde oldugu icin ona gore hareket ediyoruz biz.Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Kediler evde 3 4 gün yalnız kalabiliyorlar.Yeterli mama su koyduktan sonra kendi kendilerine evde takılıyorlar. :) Köpekler içinde birçok şehirde pet oteller var oraya günlük ücreti karşılığında birakilabiliyorlar. Bence kedi köpek yada evcil hayvan sahiplenmek isteyenler bunlari da gözününe alarak bu işe girişmeli.Ben bu konuda bana fikir danışan herkese en kötü senaryoları anlatıyorum tuyune kakasina razimisin tatile gitmek istersen kendini hayvana göre ayarlayabilir fedakarlık yapabilir misin diye soruyorum ,yarısından çoğu vazgeçiyorBrnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Tatile gidiyoruz en uzun süre 1 hafta. Annem babam bize yakın oturduğu için onlar ilgileniyor yemeğiyle suyuylaBrnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Kedi kılını yutmayı o kadar tuhaf bir korkuya dönüştürdüler ki. Sanki kedimizi biz yaliyoruz da yumak olacak icimizde. Yanlışlikla yutsak yutsak 1 2 tel yutariz. Ne abartiyorlar bilmem.Evet hamilelikte buna dikkat edin dedi. Fakat sorun bebek doğduktan sonra başlıyor
Aileme gidiyorsam yanimda geliyor. Tatile gidiyorsam hayvan kabul eden oteller var. Kabul etmiyorlarsa veterinerlik okuyan ogrenciler günlük belli bir ucret seklinde bakiyor.Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?