kedimin iki evi varmış

Çünkü o bizim evladımız çocugumuz
Siz çocugunuzu başkasına verir misiniz?
.

Ay guldum ya :) uzuldumde bir yandan benim kedide böyle beni aldatsa valla yemeden icmeden kesilirdim. Sanmam hayvani bilerek salmadiklarini disari. Muhtemelen yeni yil gecesinicin bir eglence yapmislardir. Daha uyanamamislardir. Zaten disari alisik bir kediyse icerde durmaz.

Son yorumumda açıkladım durumu.
Benim çocugum insan olan çocugum diyelim evden çıktı başka evde ben burada kalıcam diye tutturdu hergün gitmek istiyor ona da izin vermem
Kedi olan çocugumu da biberonla besledim büyüttüm kakasını temizledim ameliyatlarda başında bekledim ağladım sabahladım o da başkasına gitse ona da izin vermem iki çocugum da aynı benim için

Ama birisi çok sevdiyse arar izin ister gelir evde sever onda sorun yok
Ama kedim diyemez evine götüremez hak iddia edemez

Doğrudur. Bakış açılarımız farklı. Siz de kötü düşünmüyorsunuz.

Ama ben de kıskanırdım başkasını sevmesini hayvansever olmuyor muyum ki :)

Ne yalan söyleyeyim okurken tebessüm ettim yanlış anlamayın dalga mahiyetinde değilde masum sevgiler vardır hani gönlünüz çok güzel kediyi bile bukadar güzel sevebilen bi insan insarida nedensiz sever keşke her insanın içinde böyle bi sevgi olsa

Kedilerde hovardalığa başladı bu devirde erkeğin kedisi-insanı demiycen hepsi aynı

Benim kediyi yürüyüşe çıkarttım bir gün adamın biri iki sevdi baktım peşine gidiyor sonra döndü ama şahsen evladım olsa gitse böyle olurdu farksız bir zaman sonra yokluğu zor olurdu ben ona o bana alıştı.

Kediye kuma gitmissiniz haberiniz yok. Biz burda ikinci kadinlari sevmeyiz dostum
Bunlar isin sakasi tabi. Bence yasli kadin salmamistir kediyi. Insallah bi yol bulursunuz.

Haha ay konunuzu gulumseyerek okudum.Iki evli kedi vay vay..ihanetin boylesi.Kesin erkektir o))
Kedileri cok severim ama nankor derler ya dogrumu diye dusundum konuyu okuyunca..Benim kopegim var mesela ölecegini bilse baska bir eve gitmez.Kovsanda gitmez yani..Kediler biraz daha rahat o konularda nerde rahat orda mir mir mir..))
Kedinin asil sahibi de hakli yalniz.sonucta onun kedisi birakmak istemeyebilir..ama sizede uzuldum cok sevmissiniz.Bence arada sizede yollamalari gerek bu durumda.Hem kedide sizi sevmis ustelik..

Böyle bi kedi italyada mahkeme kararı konusu olmuştu. İki evi varmış sonradan gittiği evde ona yatak hazırlamışlar oyun evi falan almışlar. Sonra sahibi dava açmış kedimi isterim diye. Mahkeme kedinin kendi kararı diyip eski sahibine geri vermemişti :)

Kedi ikinizi de idare ediyormuş.ben olsam birdaha gelsede kabul etmem o kediyi.

Ama ben sizi yerim yaaaaa bu iki evli şizofren kedileri çok duymuştum benim de kedim var sevgini özlemini çooooooook iyi anlıyorum. Ben de kedimi gün içinde çıkmak istedigi zaman bıraktığım için sana garanti veriyorum senin sarmanın bahceye çıkası gelirse hic bir güç onu evde tutamaz. Belki tansiuonu fırlayan kadınla ilgili sorun vardır veya ailece uğraştıkları başka bir mesele vardır. Kediyi göstermeyecek insan no alışverişi yapip bak evim şu demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…