Kedimle başım dertte, fikir istiyorum.

Aynen onada açmıyorum bir kap su birde mama koyuyorum insan falanda düşünmem sen kafanı nerden aldıysan oradan aldım

Başta fikrimi söyledim ve dediğiniz saygıdan gösterilmedi sen beni nekadar tanıyorsun Hakkımda kesin yargıya varuyorsun satanist diyen bile oldu sen demiyorsun diyen çok kişi var ben ölsün demiyorum evde hayvan sevmem buda benim düşüncem hayvanları insanlaştırmam

Aaa beyni yok fikri var

çooook tatlı 3 aylık kedim var. Geceleri bizimle yatıyor. Biz uyurken sağa sola dönerken ona zarar vermemk için yatağını yatak odasına aldım biz yatarken oraya yatmaya alıştırmaya çalışıyorum sonuç vermeye başladı. Uzun tüylü kedi olduğu için aklıma geldikçe tariyorum tüy dökmüyor o zaman. Kapı kapatmak malesef çözüm olmuyor dediğiniz gibi bağırıyor. Sizin varlığını hissetmesi yeterli uyuması için. denemediyseniz kedinin yatağını yatak odasına koymayı deneyin bence.

Mix diye geçiyor, sokak kedisi ama sanırım cins bir kediyle tekirin çiftleşmesiyle doğmuş çünkü görenler genelde cins mi diye soruyor bal bebeğe :)

Evet özellikle ilk aylar dikkat etmem gerekiyor biliyorum, kedim bilmeden sokulmak için gider oturur falan. O yüzden ikisini yalnız bırakmayacağım, zamanla bebek hareketlenip büyüdüğünde iyice birbirine alışmış olurlar inşallah :)

Böyle işlevsel yorumlara bayılıyorum, teşekkür ederim :)

ne biçim insanlar var yorumları okudukça gözlerime inanamadım.
kimse sizin kafanıza silah dayamıyor "evde kedi-köpek bakacaksın, bir cana sahip çıkacaksın" diye zaten. siz bir de kalkmış, sizden çok daha akıllı olduğuna emin olduğum bu canlılara yuvasını açan insanlara "at gitsin, yok ben tiksinirim" bilmem ne diye yorumlar yapıyorsunuz, vallahi pes. insanda biraz vicdan olur ya. ben de diyorum bu sokaktaki hayvanlara kim ediyor bu işkenceleri, kim köpeklerin patilerini kesiyor, kim gözlerini oyup çöp kutularına atıyor diye. "tiksinmeseniz" bu kafayla siz de yaparsınız herhalde.

allah aşkına uzak durun hayvanlardan da, hayvanseverlerden de.

hanımefendii, size de bebişiniz ve kedinizle mutlu, sağlıklı bir hayat dilerim, ne tatlı yazmışsınız aşırı mı tüy döküyor ki oğlunuz acaba? benim de 5.5 yaşında bol tüylü bir kızım var, mamasını değiştirince büyük ölçüde azaldı tüy dökme olayı. yine sağdan soldan tüy topluyorum arada ama, o da dönemsel oluyor.

Teşekkür ederim :) evet çok döküyor biz de mamasını değiştirdik bakalım kuzu etli aldık faydası olur umarım.

Kedicigin biyolojik saatini degistirmeniz lazim. Mesela siz uyanikken uyumasina izin vermeyin oyun oynayin oyalayin, siz uyurken uyusun o da. Bir sure sonra duzelir
Evet çok haklısınız. Ben de kedimin akşam 18-22 arası uyumasına izin vermezdim sonra birlikte uyurduk ben kalkana kadar çıt çıkarmadan uyurdu.

Merhaba kendinizin tüylerini ıslak bulaşık eldiveniyle sıvazlayarak alabilirsiniz birde tüy toplayıcı yapışkanlı bantlar var onlarda işe yarıyor bende 3 tane var kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…