Bu şekilde ölen bizim ülkede var mı bilmiyorum ama yurt dışında bazı vakalar olmuş başka birşey araştırıken okumuştum.risk almaya gerek yok.sonuçta hayvan belki zarar verebilir istemeden.bebek biraz büyüyünce ikiside kendini kollayacak kıvamda olur.yeni doğmuş bebek çok savunmasız.bebeği ayrı odaya yatırsanız baştan?o odanın önündede miyavlar mı?bizimki sadece mutfak önünde miyavlıyor eğer mutfaktaysak ve onu almazsak ama kardeşi her kapalı kapı önünde miyavlıyormuş.Benim tereddütüm, kedim benim ağzıma burnuma oturuyor uyurken. Tabi ben çekebiliyorum nefes alamayınca ama bebeğe yaparsa ben uyurken boğulur diye korkuyorum. Yoksa eşimi de bir şekilde sustururum ama bu durum beni korkutuyor.
Çok tatlı maşallah.Bayılırım öyle kediyeee patilerine kubannn
Onlar bebeği anlıyorlar, ilk zaman gözlemlersin nasıl davranacak ona göre bir tedbir alınır. Ölen oğlum koynumda uyurdu on yıl öyle sarılarak uyuduk, şimdi ki kızım daha soğuk bir kedi öyle koyunda yatmıyor, ayak ucunda yatıyordu ilk zamanlar ama ayaklarımızdan da rahatsız oluyor haspam onun yattığı yere ayak uzanınca ısırıyor edepsiz, başucumdaki komodine battaniyeden bir yatak yaptım anlaştık, başucumda yatıyor arka patisini tutturuyor bilmiş şey, ama başka odada asla yatmıyorbir de okuduğum zaman kitabımda yatar
Çok tatlı maşallah.
Onu da düşündüm ama ilk aylar bebeği yanıma almam gerekiyormuş sanırım altı aydan sonra odasına koyucam çoğu kişi ona bile erken diyor düşünün.Bu şekilde ölen bizim ülkede var mı bilmiyorum ama yurt dışında bazı vakalar olmuş başka birşey araştırıken okumuştum.risk almaya gerek yok.sonuçta hayvan belki zarar verebilir istemeden.bebek biraz büyüyünce ikiside kendini kollayacak kıvamda olur.yeni doğmuş bebek çok savunmasız.bebeği ayrı odaya yatırsanız baştan?o odanın önündede miyavlar mı?bizimki sadece mutfak önünde miyavlıyor eğer mutfaktaysak ve onu almazsak ama kardeşi her kapalı kapı önünde miyavlıyormuş.
İnsanların terbiyesizliğinin bedelini hayvanlara neden kesiyorsunuz?bizimde kapı önüne kum dökmüşler kediler tuvaletini yapıyordu çok kötü kokuyordu ama bu hayvanların suçu değil orayı temizlemeyen görevli ve kum döken insanların suçu.1 hafta sokakta yaşayın o zaman hayvanlar mı köle insanlar mı anlarsınız.evde beslenmesine karşıymış,nerede beslenecekler?sokaktaki koşullardan haberiniz yok heralde.soğuk,açlık bir yana insanlar dehşet saçıyor.Hayvansever adı altında köle olamayız zaten evde beslenmelerine karşıyım onlar hayvan insanlaştırılmaması lazım köpek pisliği gmrmektekten tiksindim midem bulanıyor oraya buraya yaptırıyorlar sonra biz hayvanseveriz
Uzun ömürler versin Allah :)bende kızımı kısırlastırmadan once ne mıyavlardı ya tum apt ayaga kalkacak dıye korkmustuk
sonra sakınledı :) 15 yıldır bızımle
ayy amin ınsallahUzun ömürler versin Allah :)
Ne kadar kolay onlar için boşa masraf ediyorsunuz demek. Kendi çocuğu olsa diyebilecek mi bakalım. Bu kediler bizim yavrumuz adeta, yaşamayan bilmiyor :))ayy amin ınsallah
rahim kanserıydı amelıyat oldu rahmı alındı yavrumun
ölür yasamaz bosa masraf edıyorsunuz bukadar amelıyatlar falan 1 ay omru var dedıler 15 yıldır yasıyor. neler cektı kuzum
Geçen haberde gördüm tam bebek merdivenden aşağı düşecekken ok gibi fırlayıp bebeğe çarpıp çekiştirip düşmesini engelliyodu hayvan kedi başına.Kedi beslemiyorum, hiç ev ortamında da beslemedim. Ama direk kapıyı açık bırakın ki kıymetli uykunuzdan olmayın diyesim geldi.
Kedinizden evinizdeki bir birey gibi bahsedip belli kısıtlamalar getirmeye çalışmak biraz tezatlık oluyor.
Aşılıysa tüyünden zarar gelmez. Eşiniz de alışır zamanla.
Ayrıca ben hiç bir evcil hayvanın bir bebeğe zarar verdiğini duymadım. İnsan cinsi mi bu?
Bayılırım öyle kediyeee patilerine kurbannn
Onlar bebeği anlıyorlar, ilk zaman gözlemlersin nasıl davranacak ona göre bir tedbir alınır. Ölen oğlum koynumda uyurdu on yıl öyle sarılarak uyuduk, şimdi ki kızım daha soğuk bir kedi öyle koyunda yatmıyor, ayak ucunda yatıyordu ilk zamanlar ama ayaklarımızdan da rahatsız oluyor haspam onun yattığı yere ayak uzanınca ısırıyor edepsiz, başucumdaki komodine battaniyeden bir yatak yaptım anlaştık, başucumda yatıyor arka patisini tutturuyor bilmiş şey, ama başka odada asla yatmıyorbir de okuduğum zaman kitabımda yatar
Öncelikle kedinin tüy dökmesini önlemek imkansız benimde iki kedim var. Ancak en aza indirebilirsiniz kaliteli mama, ve bazı vitaminlerle baya azaltırsınız dökülmesini ayrıca her gün tarakla tarayıp tüy toplayan yapışkan rulolardan da kullanırsanız baya rahatlarsınız ya da traş ettirebilirsiniz. Miyavlamasına da yapacak birşey yok maalesef benim kedimde aynı şekilde sabahın 6sında kapıda dikilip miyavlıyor saatlerce miyavlayabilir hiç usanmadan ama ben usanıp açıyorum kapıyıHanımlar merhaba.
Benim bir kedi oğlum var, bir yıldır bizimle bir yaşını geçti. Şimdi sorun şu ki tüyleri çok ince olduğu için çok dökülüyor. Bunun için de önerisi olan varsa alabilirim. Her neyse, bu yüzden eşim yatak odamıza almak istemiyor yatağı çok tüy kaplıyor diye. Kedimiz gece uyuyor ama gün doğduktan sonra sabahın çok erken saatlerinde gelip odanın kapısının önünde bağırıyor. Ama baya yüksek sesle bağırıp uyandırıyor bizi bebek gibi. İçeri girip bizle uyumak istiyor. Ben de isterim ama eşim istemiyor.
Şimdi ben hamileyim, mart sonu Nisan başı doğum olacak gibi. Şu an zaten uykudan uyanıyoruz sürekli ama bebek doğduktan sonra ne yapıcam? İlk altı ay bebeği bizim odaya alacağım için kedim gelip yine bağıracak ve bebek uyanacak, bebek uykusu zaten problem bir de bununla nasıl başa çıkıcam? Bebekle uyurken zaten odaya alamam çünkü uyurum falan Allah korusun kedim bebeğin ağzına falan oturabilir.
Özetle kedimin gelip oda kapısında bağırmasını nasıl engelleyebilirim fikir istiyorum.
Hayır asla, çocuğum gibi o benim hiç düşünmedim.kedi beslemedim, ancak bence siz kedi beslemeye uygun bir cift degilsiniz. sahiplendirmeyi dusunuz mu?
Uyku kıymetli olduğundan değil, eşimin tüy hassasiyetinden kaynaklı sorunumuz. Yoksa ben oğlumla uyumaya bayılıyorum. Tüyünün zararı olmadığını biliyoruz, tüyleri çok ince olduğu için yapışıyor eşim o yüzden rahatsız oluyor.Kedi beslemiyorum, hiç ev ortamında da beslemedim. Ama direk kapıyı açık bırakın ki kıymetli uykunuzdan olmayın diyesim geldi.
Kedinizden evinizdeki bir birey gibi bahsedip belli kısıtlamalar getirmeye çalışmak biraz tezatlık oluyor.
Aşılıysa tüyünden zarar gelmez. Eşiniz de alışır zamanla.
Ayrıca ben hiç bir evcil hayvanın bir bebeğe zarar verdiğini duymadım. İnsan cinsi mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?