Kedimle başım dertte, fikir istiyorum.

Bu şekilde ölen bizim ülkede var mı bilmiyorum ama yurt dışında bazı vakalar olmuş başka birşey araştırıken okumuştum.risk almaya gerek yok.sonuçta hayvan belki zarar verebilir istemeden.bebek biraz büyüyünce ikiside kendini kollayacak kıvamda olur.yeni doğmuş bebek çok savunmasız.bebeği ayrı odaya yatırsanız baştan?o odanın önündede miyavlar mı?bizimki sadece mutfak önünde miyavlıyor eğer mutfaktaysak ve onu almazsak ama kardeşi her kapalı kapı önünde miyavlıyormuş.

Çok tatlı maşallah.

Çok tatlı maşallah.

Çok huysuz ama
Erkek kediler çok sevecen oluyor, bu bildiğin huysuz, sıkıştırıp öpüyorum ancak, kapalı kapılara sinir oluyor, evde misafir istemiyor, yüksek sesi sevmiyor, ben hizmetçi eşim şoför hanımın evinde sığıntı olarak yaşamaktayız

Canım benim,
Öncelikle mamanı değiştirmelisin. Kaliteli mama tüketen kedilerde tüy dökümü minimum düzeyde oluyor.
Pro plan marka mamayı kesinlikle öneririm. Tüy sorununu en az seviyede yaşıyorum ben bu mama sayesinde. Ayrıca dışkısı kokusuz oluyor. Paketli hali çok pahalı ama veterinerlerde açığını bulup alabilirsin, ben öyle yapıyorum.
Bebek konusunda da napıcam bende düşünüyorum. Yatak odasına girmemeye alıştırmak dışında yol yok.

Onu da düşündüm ama ilk aylar bebeği yanıma almam gerekiyormuş sanırım altı aydan sonra odasına koyucam çoğu kişi ona bile erken diyor düşünün.

Yatak odanıza müsait bir yere kedi yatağı alın. İçine polar koyun kedi otlu catnip denilen sprey var ondan sıkın. Kedi gelsin kendi yatağında yatsın. Bizde var 2 kedi. Biri hiç gelmez biri de hiç çıkmaz kapıyı kapatsak ağlar. Ben çözümü odaya yatak koymakta buldum. Zaten kapalı kapılara deli oluyor tüm kediler. İlle o kapılar açık kalacak.

İnsanların terbiyesizliğinin bedelini hayvanlara neden kesiyorsunuz?bizimde kapı önüne kum dökmüşler kediler tuvaletini yapıyordu çok kötü kokuyordu ama bu hayvanların suçu değil orayı temizlemeyen görevli ve kum döken insanların suçu.1 hafta sokakta yaşayın o zaman hayvanlar mı köle insanlar mı anlarsınız.evde beslenmesine karşıymış,nerede beslenecekler?sokaktaki koşullardan haberiniz yok heralde.soğuk,açlık bir yana insanlar dehşet saçıyor.

Bizde de iki kedi var biri iran üstelik. Döktüğü tüylerden yastık doldursak iki kedi daha çıkar
:) benim eşim de yatak odasında istemiyordu ama bunun mümkün olmadığını kesin bir dille ifade ettim evlenmeden. Şu an eşim alıştı ve onların isteklerine benim kadar duyarlı. Bizim hayatımızda başka bir sürü insan var olay var, ama onların hayatında sadece biz varız bu yüzden onlar için çok önemliyiz. Hep bizimle olmak istiyorlar kapıyı kapatmanız onlara eziyet olur. Benim doğumum sizinkinden daha önce olacak galiba, deneyimlerimi paylaşırım inşaallah. Şimdilik tüy toplama rulosunu bol bol kullanmayı düşünüyorum. Bir de bebeğin yatağı yatak odamızda olacağı için üzerine tül gibi birşey gereceğim geceleri. Kedimizin biri biraz oyuncu bebekle sert oynamasın diye. Bir süre dikkatli olursunuz ne olur ne olmaz diye. Sonra hayvanlar da bebeğin rutinine alışır zaten.
Bu arada doğumundan itibaren kedilerle yaşayan bebeklerin bağışıklıklarının diğer bebeklere göre çok güçlü olduğunu okudum birçok yerde haberiniz olsun. Allah kolaylaştırsın

Uzun ömürler versin Allah :)
ayy amin ınsallah
rahim kanserıydı amelıyat oldu rahmı alındı yavrumun
ölür yasamaz bosa masraf edıyorsunuz bukadar amelıyatlar falan 1 ay omru var dedıler 15 yıldır yasıyor. neler cektı kuzum

ayy amin ınsallah
rahim kanserıydı amelıyat oldu rahmı alındı yavrumun
ölür yasamaz bosa masraf edıyorsunuz bukadar amelıyatlar falan 1 ay omru var dedıler 15 yıldır yasıyor. neler cektı kuzum
Ne kadar kolay onlar için boşa masraf ediyorsunuz demek. Kendi çocuğu olsa diyebilecek mi bakalım. Bu kediler bizim yavrumuz adeta, yaşamayan bilmiyor :))

Kedi beslemiyorum, hiç ev ortamında da beslemedim. Ama direk kapıyı açık bırakın ki kıymetli uykunuzdan olmayın diyesim geldi.

Kedinizden evinizdeki bir birey gibi bahsedip belli kısıtlamalar getirmeye çalışmak biraz tezatlık oluyor.

Aşılıysa tüyünden zarar gelmez. Eşiniz de alışır zamanla.

Ayrıca ben hiç bir evcil hayvanın bir bebeğe zarar verdiğini duymadım. İnsan cinsi mi bu?

Geçen haberde gördüm tam bebek merdivenden aşağı düşecekken ok gibi fırlayıp bebeğe çarpıp çekiştirip düşmesini engelliyodu hayvan kedi başına.

Benimkinin de yatağın başında koltuğu var

Koltukta da oğlumun beşiğinin yatağı

Hanım biraz kendi yatağında yatıyor sıkılırsa koltuğun üst tarafına yayılıp etrafı seyrediyor

Öncelikle kedinin tüy dökmesini önlemek imkansız benimde iki kedim var. Ancak en aza indirebilirsiniz kaliteli mama, ve bazı vitaminlerle baya azaltırsınız dökülmesini ayrıca her gün tarakla tarayıp tüy toplayan yapışkan rulolardan da kullanırsanız baya rahatlarsınız ya da traş ettirebilirsiniz. Miyavlamasına da yapacak birşey yok maalesef benim kedimde aynı şekilde sabahın 6sında kapıda dikilip miyavlıyor saatlerce miyavlayabilir hiç usanmadan ama ben usanıp açıyorum kapıyı Çocuk oluncada aynı durum devam edicektir hatta bebeği tanımak için her fırsatta dibinde biticektir bebeğin maalesefki gerçekler bunlar kendinizi hazırlayın

Uyku kıymetli olduğundan değil, eşimin tüy hassasiyetinden kaynaklı sorunumuz. Yoksa ben oğlumla uyumaya bayılıyorum. Tüyünün zararı olmadığını biliyoruz, tüyleri çok ince olduğu için yapışıyor eşim o yüzden rahatsız oluyor.

Bizim kedimizin ağza burna oturma gibi bir huyu var uyurken. Ben çekebiliyorum nefessiz kalınca ama bebek boğulabilir o yüzden tereddütlüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…