Kızım öyle bir durum hic yaşamadı aksine tenizlenmesi bile rahat oluyordu bi deneyip haline bakabilirsiniz en azından bebeginizin olmasına yakınUtanıp rahatsız olur diye ettirmiyorum, yoksa veteriner de önermişti.
Annem evinde besliyor ayrıca ne hakkında konuşup konuşmamak bana kalmışKimse kimsenin evine zorla hayvan sokmuyor sen katlanamiyorsan evine almazsin bu kadar basit, zaten evinde evcilin yok ne konusup duruyorsunuz bu konularda alakasiz alakasiz?
Teşekkür ederim ama parazitlerini düzenli yaptırıyoruz çiğ et vermiyoruz o yüzden bir zararı yok uyku bölmek dışında :)Siz hamilesiniz. Gebelikte kedi çok tehlikeli tek bildigim doktorumun beni birkaç defa uyardığı. Sadece dikkat edin demek istedim. Patinize öpücükler gönderiyorum
Tabi ki yok siz cahil drlara bakmayınTeşekkür ederim ama parazitlerini düzenli yaptırıyoruz çiğ et vermiyoruz o yüzden bir zararı yok uyku bölmek dışında :)
Yanlış bilgilendirilmişsiniz zaten doktorların (hayvan sevmeyenlerin) klasik saçmalığı bu. Zaten kedisi olan birisi kedi dışkısından geçen şu an adını hatırlamadığım o virüse bağışıklık kazanıyor, ama hayatında hiç kedi teması olmamış birisinin hamileyken kedi sahiplenmesi sıkıntı yaratabilir tabiki, bunu da düzelteyim dedimSiz hamilesiniz. Gebelikte kedi çok tehlikeli tek bildigim doktorumun beni birkaç defa uyardığı. Sadece dikkat edin demek istedim. Patinize öpücükler gönderiyorum
Kedi tüyüne tırnağına bokuna kadar takmışlar ama kimsede çikıp demiyor o yediğiniz yeşillikler daha pis 2 sudan geçirip yemeyin sonra vay efendim kist oldu totosunu yesinler evlatçıklarımızınYanlış bilgilendirilmişsiniz zaten doktorların (hayvan sevmeyenlerin) klasik saçmalığı bu. Zaten kedisi olan birisi kedi dışkısından geçen şu an adını hatırlamadığım o virüse bağışıklık kazanıyor, ama hayatında hiç kedi teması olmamış birisinin hamileyken kedi sahiplenmesi sıkıntı yaratabilir tabiki, bunu da düzelteyim dedim
O hayanlara yaşama alanı mı bıraktık sanki dışarıda?Hayvansever adı altında köle olamayız zaten evde beslenmelerine karşıyım onlar hayvan insanlaştırılmaması lazım köpek pisliği gmrmektekten tiksindim midem bulanıyor oraya buraya yaptırıyorlar sonra biz hayvanseveriz
Takmışlar doğada yaşasınlar ah keşke yaşasalar hayvanlar dışarda işiyecek kum toprak bulamıyor artık anca tırı vırı kızımıda yeni kaybettim zaten sinirliyim her şey batıyor banaO hayanlara yaşama alanı mı bıraktık sanki dışarıda?
Ayrıca hayvan bakımı hakkında bilginiz yoksa konu sahibini yanlış yönlendirmeyin. Henüz evde hayvan bile beslememişsiniz.
Benim doktorum kedimi duyunca oo çok güzel dedi. Hamilelikten itibaren olması çok daha iyiymiş. Ben kuzumu yine öpüp kokluyorum ki.. İlaçları, aşıları tam zatenYanlış bilgilendirilmişsiniz zaten doktorların (hayvan sevmeyenlerin) klasik saçmalığı bu. Zaten kedisi olan birisi kedi dışkısından geçen şu an adını hatırlamadığım o virüse bağışıklık kazanıyor, ama hayatında hiç kedi teması olmamış birisinin hamileyken kedi sahiplenmesi sıkıntı yaratabilir tabiki, bunu da düzelteyim dedim
Nasıl ya? Bibiyi mi?Takmışlar doğada yaşasınlar ah keşke yaşasalar hayvanlar dışarda işiyecek kum toprak bulamıyor artık anca tırı vırı kızımıda yeni kaybettim zaten sinirliyim her şey batıyor bana
Ever maalesef 1 ay olacakNasıl ya? Bibiyi mi?
İnan çok üzüldüm, hiç görmesem bile nedense içim burkuldu şimdiEver maalesef 1 ay olacakur vardı ense bolgesinde öğrendikten ortalama 1 sene kadar yaşadı yaşlı diye müdahale etmediler 1 günde kötüleşti çekmeden kurtuldu kızım
Ya işte dikkat etmeyenlerden kaynaklı bu bence benim evime gelen çok şaşırırdı heryeri tüy görücez diye düsünürlermiş.Sırf bu tüy mevzusundan hayvan sahiplenmiyorumKedisi olan hangi arkadaşıma yemeğe gittiysem yemeğimdem kedi tüyü çıktı beni rahatsız eden kısmı da bu maalesef. Bu tüylere çare olsa keşke
Sağol canım bide beni tahmin et ev bomboş içimde.İnan çok üzüldüm, hiç görmesem bile nedense içim burkuldu şimdiBaşın sağolsun kuzum. Burada fotoğraflarını falan görüyorduk ya insan ister istemez bir bağ kuruyor demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?