- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Şuan tatilde olduğum için hergün kedimle birlikteyim oyun oynuyoruz arada, eve yabancı birileri gelmiyor genellikle, tuvaleti kötü kokmaya başladığı an temizliyorum1- günde ne kadar ilgileniyorsunuz?
2- eve yabancı birileri gelip gidiyor mu son zamanlarda?
3- tuvaletini ne kadar zamanda bir temizliyorsunuz?
Koltuk kenarına da sirke sür.Kokusu uçacak size gelmeyecek ama kediler keskin burunlu oldukları için kokuyu alacak ve vazgeçecekIdrarini yaptigi yere gotur, idrarini burnuna degdirmeden nazik bir sekilde koklat ve elinle dur isareti yaparak hayir de ve bunu tekrarla. Kedimin yapmasini istemedigim ne varsa bu hayirlarla hallettim.
Koltugun kenarini tirmalamak disinda tabii
Koltuk kenarına da sirke sür.Kokusu uçacak size gelmeyecek ama kediler keskin burunlu oldukları için kokuyu alacak ve vazgeçecek
Biraz araştır,benim kızlarım yapmıyor hiç öyle ama onlar dışarıda geziyor.Tırnaklarını törpülüyor.Off olan oldu ya. O kisim kurtarilamayacak kadar kotu. Onun icin de konu acicam bi beyin firtinasi isticem.
Biraz araştır,benim kızlarım yapmıyor hiç öyle ama onlar dışarıda geziyor.Tırnaklarını törpülüyor.
Evin bir kaç yerine koymak için hem yatay eğimli, hem de şu halatla sarılı olan dikey tırmalama tahtalarından birkaç tane almanızı tavsiye ederim. Farklı tiplerde birkaç tane almak daha iyi oluyor, hangisini daha çok severse o koltuğun yanı başında dursun hep. Bunlara alışınca da koltuğun kumaşını değiştirtirsiniz artık. Benim kedim neredeyse bir yılda tırmalama tahtasına geçti, önce tek tahtası vardı, sonunda üç dört yere alıp koyarak ve kedimle sık sık bunların çevresinde oynayarak halledebildim, zamanla da olsa sonunda oldu. Bir de imkan olursa büyük, birkaç yuvalı ve tırmalamalı kedi ağaçları çok işe yarıyormuş. Pek bakmıyorlarmış koltukların yüzüne ağaçtan sonra ama fiyatları uçuk bunların.. Onun yerine üç dört küçük tırmalama da iş görüyor.Off olan oldu ya. O kisim kurtarilamayacak kadar kotu. Onun icin de konu acicam bi beyin firtinasi isticem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?