- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Yolculukta ne yapıyorsunuz tuvaletini arabaya yapacağını düşünmüyorum kedimin ama siz bunu engellemek için ne yaptınız? Ben de kedimin biz yanında olduktan sonra ortamı yadırgamayacağını düşünğyorum bana çok düşkün kendisiKardeşimin kedisi var.Yazlığa götürüyoruz hemen alışıyor.Herhangi bir sorun yaşamadık.
Mecbur açıkcası başka birine bırakamayız zaten bizim dışımızda insanlara daha uzak davranır o yüzden bizimle gelmeliBaşka bir ortama girdiğinde mutlaka sağa sola kaçma girişimi olacaktır ve bazı hayvanlar olduğu ortamdan baska ortama geçince psikolojileri bozulabiliyor. Ben bu riskleri almak istemezdim şahsen, gelmesi mecbur mu ?
Dediğim gibi canım psikolojik sorun harici sorun çıkmaz. Tabii her kedinin psikolojisi bozulacak diye bisey yok. 10 gün gormeyince kendi tüylerini yolan kedi de var, sen neden geri geldin gibi umursamaz olanı da var yer değiştirince huy değiştiren de. Götürdügün yerde ilgini çekme üzerinden. Ben kendi kendimi evlenince aldım yanıma manyaklasti ki bana çok duskundur anneme geri bıraktım daha da manyaklasti :) yeni yeni alisiyor garibim. Hele ilk nişanlandım eşim gelip gidiyor eve kıskançlığından her yere s.çtı gözümün icine baka baka hemde...Mecbur açıkcası başka birine bırakamayız zaten bizim dışımızda insanlara daha uzak davranır o yüzden bizimle gelmeli
Peki gittiğiniz yerde dışarıya çıkardınız mı benim kedim dışarıda olmadı hiç zaten bizden uzaklaşamıyor koyduğumuz yerde kalıyor ama memlekette her taraf böcek olunca pek kalabileceğini sanmıyorum bu konuda ne tavsiye edersiniz :)Ben kedimle 7 saatlik bir yolculuk yapmistim. Otobusle hem de. Sepetinden cikaramadim. Surekli onla konustum. Sevdim. Sepetinin altina daha sonra atacagim bir minder koydum. Ona tuvaletini yapti. Once evden cikarmadim gittigim yerde. Sonra kendisi alisti yavas yavas. Bir sorun cikmadi.
Benim kedim öyle çok huylanan bir kedi değil çok şükür uyum sağlıyor ama ilk defa olacağı için nasıl yapacağız diye bir telaş mevcut :)Dediğim gibi canım psikolojik sorun harici sorun çıkmaz. Tabii her kedinin psikolojisi bozulacak diye bisey yok. 10 gün gormeyince kendi tüylerini yolan kedi de var, sen neden geri geldin gibi umursamaz olanı da var yer değiştirince huy değiştiren de. Götürdügün yerde ilgini çekme üzerinden. Ben kendi kendimi evlenince aldım yanıma manyaklasti ki bana çok duskundur anneme geri bıraktım daha da manyaklasti :) yeni yeni alisiyor garibim. Hele ilk nişanlandım eşim gelip gidiyor eve kıskançlığından her yere s.çtı gözümün icine baka baka hemde...
Dediğim gibi canım psikolojik sorun harici sorun çıkmaz. Tabii her kedinin psikolojisi bozulacak diye bisey yok. 10 gün gormeyince kendi tüylerini yolan kedi de var, sen neden geri geldin gibi umursamaz olanı da var yer değiştirince huy değiştiren de. Götürdügün yerde ilgini çekme üzerinden. Ben kendi kendimi evlenince aldım yanıma manyaklasti ki bana çok duskundur anneme geri bıraktım daha da manyaklasti :) yeni yeni alisiyor garibim. Hele ilk nişanlandım eşim gelip gidiyor eve kıskançlığından her yere s.çtı gözümün icine baka baka hemde...
Erkekse be Bombay cinsi degilse evet rahat edersin.. ama dışı kediler çok hassas :/Benim kedim öyle çok huylanan bir kedi değil çok şükür uyum sağlıyor ama ilk defa olacağı için nasıl yapacağız diye bir telaş mevcut :)
:) Sorma canım bizde bi paşa var annem mutfağa yemek yapmaya girsin saatlerce oturur onu izler, soğandan gözleri yanar da bana mısın demezCok guldum sizinkine ya benim kedimde vardi annem cocuk gibi simarttigi icin anneme duskun du annem mutfaga bulasik yikamaya gitsin arkasindan gider sandalyede otururdu annem isini bitirincehe kadar banyo vs sevmedi seyleri ben yaptigim icin beni sevmezdi
Bizim kızda beni annesi sanıyor evin içinde peşimde dolanıp duruyor evlenip kendi evime geçtiğimde de yanımda götürürüm ayrı kalamam ondan evlattan farksız :):) Sorma canım bizde bi paşa var annem mutfağa yemek yapmaya girsin saatlerce oturur onu izler, soğandan gözleri yanar da bana mısın demezellerimle buyuttum ama annemi benimsedi :))
Aynen canım keşke benimki de kalsaydı ama iyice manyaklasti :) şimdi haftada bir kaç kere gidip goruyorum ikimizinde kafası rahat :) iyiki rahata erdik çünkü şu an gebeyim ve onun bembeyaz ve upuzun tüylerini koltuk ustlerinden temizlemek zor olacaktı. Bebis doğsun oturacak kıvama gelsin atacam önüne al oyna dicem zaten :))))Bizim kızda beni annesi sanıyor evin içinde peşimde dolanıp duruyor evlenip kendi evime geçtiğimde de yanımda götürürüm ayrı kalamam ondan evlattan farksız :)
Acaba bebeğe karşı tutumu ne olur kedinizin kimi kedi korur kollarmış bebeği kimisi de görmek istemezmiş kıskanıp ama zarar vereceğini düşünmüyorum bizim kız bğyğklere vursa ısırsa dahi bebeklere zarar vermez mesela :)Aynen canım keşke benimki de kalsaydı ama iyice manyaklasti :) şimdi haftada bir kaç kere gidip goruyorum ikimizinde kafası rahat :) iyiki rahata erdik çünkü şu an gebeyim ve onun bembeyaz ve upuzun tüylerini koltuk ustlerinden temizlemek zor olacaktı. Bebis doğsun oturacak kıvama gelsin atacam önüne al oyna dicem zaten :))))
Bebeklere tepkisi gayet normal de böyle hiperaktif kurtlu çocuklara tislayip kaçıyorAcaba bebeğe karşı tutumu ne olur kedinizin kimi kedi korur kollarmış bebeği kimisi de görmek istemezmiş kıskanıp ama zarar vereceğini düşünmüyorum bizim kız bğyğklere vursa ısırsa dahi bebeklere zarar vermez mesela :)
Maşallah, evet bizim kızda sıkmaya gelmiyor ama bi akrabamın kızı onunla oynamak istediği için en son pes edip oturdu izledi kızın oyunlarını felan korktuk sıkılıp vuracak diye ama sabretti yavrum :)Bebeklere tepkisi gayet normal de böyle hiperaktif kurtlu çocuklara tislayip kaçıyorne olursa olsun hiçbir zaman tırnak atmamistir. Esim onu çok sever bezdirene kdr oynar kuyruğunu tutar kovalar sıkıştırır ama bir kere tırnak atmamistir o yuzden içim rahat :)))
Maşallah, evet bizim kızda sıkmaya gelmiyor ama bi akrabamın kızı onunla oynamak istediği için en son pes edip oturdu izledi kızın oyunlarını felan korktuk sıkılıp vuracak diye ama sabretti yavrum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?