- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi mutebessim
-
Cok tatliymis tam sevmelik babam sevmezde kedileri babam eve gelince uykusunun en tatli yerinde ben onu alir baska odaya kacirirdim:) Sorma canım bizde bi paşa var annem mutfağa yemek yapmaya girsin saatlerce oturur onu izler, soğandan gözleri yanar da bana mısın demezellerimle buyuttum ama annemi benimsedi :))
Evet tam sevmelik ama uzaktan :) çok fenadir ya iri yarı insanlar korkuyor ondan, enine boyuna var tırnaklarını bir gorsen zaten yeterli huysuz aksi bi kedi ama işte seviyoruz yine :) rahmetli babam bizim bi siyah kedimiz var onla yatar uyurdu özellikle çağırırdı gel oğlum diye... al canım al hayvanları seven bir çocuk olsun. Benim evde kedi beslemeye ihtiyacım yok balkondan bir bakıyorum onlarca kedi köpekCok tatliymis tam sevmelik babam sevmezde kedileri babam eve gelince uykusunun en tatli yerinde ben onu alir baska odaya kacirirdim
Yada sudan nefret ederdi bamyodusunu ben yapardim resmen banyoda cebellesirdik
Annemde sevdigi yiyeceklerle pesinden kosup simarttigi icin annemi daha cok benimsedi haliyle ama yine kwmdisini oksayacak ilgilenecek kimse bulmazsa son tercuh bana gelirdi
Bende nadip olurda bi evladim olursa yardima muhtac bi yeni dogmus kedi sahiplenmeyi dudunuyorum beraber buyuyup bir birilerine arkadas oldunlar
Yasanilasi yerler oyle yerlerEvet tam sevmelik ama uzaktan :) çok fenadir ya iri yarı insanlar korkuyor ondan, enine boyuna var tırnaklarını bir gorsen zaten yeterli huysuz aksi bi kedi ama işte seviyoruz yine :) rahmetli babam bizim bi siyah kedimiz var onla yatar uyurdu özellikle çağırırdı gel oğlum diye... al canım al hayvanları seven bir çocuk olsun. Benim evde kedi beslemeye ihtiyacım yok balkondan bir bakıyorum onlarca kedi köpekhatta dün gece bi köpek tam uyku vakti havliyor durmak bilmedi açtım camı "hey bana bak kimse yok orda niye bağırıyorsun uyuyamiyorz yahu dedim durdu bana baktı sonra olduğu yere yattı bir daha da sesi çıkmadı ay buralar çok guzel ya adım başı hayvan :))
Gece yolculuğu yapıcaz geceleri tuvalet yapmaz ama yolculuktan belli bi süre önce mamayı kesmemizi önerir misiniz?8 saat bayağı uzunmuş bence bir göğüs tasması alıp aralarda bi çıkarın, benim kedim 3 saatlik yolculukta biraz benim tecrübesizliğimden arabaya işediKucağımda oturuyordu, sonra huzursuzlanıp aşağı yere indi, sandım ki sıkıldı, rahatsız oldu, meğerse çişi gelmiş zavallının, ilk defa yola çıkınca hareketlerinin anlamını çözemedim. Huzursuzlanıp miyavlamaya başlarsa hareketlenirse şüphelenin.
Demekki bi çok kedinin huyu aynı bizimkilerde böyle çok şebek:) aynen canım hayvanları anlat anlat bitmez bitmwsinler de zaten :)) ama ben şuna katilamicam hayvan seven insan sever diye bisey yok biliyor musun hayvana çok düşkün olup da insanlara hayvanlara üzüldüğü kadar uzulmeyen ne yapalım kaderi bu diyen anasına babasına hayvanlara gösterdigi saygı ve sevgiyi göstermeyen kisiler de gördüm ben. Ama genel olarak evet öyle hayvan seven insandan zarar gelmiyor .Yasanilasi yerler oyle yerler
Allah babanizada rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah ben hayvan seven insanlardan kotu insan olmaz dudhncesi tasiyaardanim
Bizimki soguk dirurdu ama cok oksanma meraklisiydi eve felen misafirlerin yanina gidersi kendisini sevdirmek icin
Kediler biraz farkli hayvanlar kendileri dvi bireyi gibi hissexiyorlar birde ozgurluklerine fazlasiyla duskun hayvanlar bizimki bazen cigirindan cikardi cani bisey istesin kapi bi avilsin hrmsn birini alip mutfaga goturup istediğini almaya calisirdi gece bi ışık gorse birinin uyandigini anlar mutfaga kosardi
Ben kizincada koltuguna gecer sirtini dknerdi bana
Kedilerde evin kucuk cocugu gibi anlat anlat bitiremiyo insan
Canım aç bırakmak hiç mantıklı değil. Beden tasması al arada çıkar toprağa. Ya da kumunu kabini al yanına molada azıcık dök bekle varsa zaten yapar o. Uykusuz bırakmak daha mantıklı bence uyutma yola çıkmadan önce yol boyunca uyusun. Ac kalmasından iyidir uykusuz kalmasıGece yolculuğu yapıcaz geceleri tuvalet yapmaz ama yolculuktan belli bi süre önce mamayı kesmemizi önerir misiniz?
Demekki bi çok kedinin huyu aynı bizimkilerde böyle çok şebek:) aynen canım hayvanları anlat anlat bitmez bitmwsinler de zaten :)) ama ben şuna katilamicam hayvan seven insan sever diye bisey yok biliyor musun hayvana çok düşkün olup da insanlara hayvanlara üzüldüğü kadar uzulmeyen ne yapalım kaderi bu diyen anasına babasına hayvanlara gösterdigi saygı ve sevgiyi göstermeyen kisiler de gördüm ben. Ama genel olarak evet öyle hayvan seven insandan zarar gelmiyor .
Neyse biz yine olumlu dusunelim sonuçta 5 parmağın 5 bir değil :))Belki sizxe haklisimiz ama bende cevremde gkrdugum kadariyla hayvana merhamet gostermeyenler insanlarlada psk gecinemeyen uyumsuz insaar oluyor bdnde ona dayanarak kyke konusmustum sma sankrim haklisiniz genelleme yapmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?