Kefir zayıflatır mı?

Günaydın :KK54:
Evet bende okudum. Öyle motive oldum açıkçası. Ve kefiri sevdiğim için. bende tartıldım bu sabah 72.7.
Kefirle başlamana sevindim :KK49:birlikte daha iyi olur. İkinci hafta taylan kümelinin listesini mi yaparız?
Ezgi Uzmanselin ikinci listesindeki maydanozlu detox sivisini içebileceğimi sanmıyorum çünkü maydanoz sevmiyorum.
Ne yapsak?? Sitede doyuran çorba var. onu gördünmü?? Cok lezzetli gibi geldi bana :KK45:
Selam sevgili ekip arkadaşım
Motive ve mutlu bir salı gününden gülücükler. Bir bardak kefir shale içildi, ara öğünde mısır olmadığı için etimek yedim ama çok iyi hissediyorum. Sana karşı sorumluluğum var o nedenle şekersiz türk kahvesi yanında ikram edilen çikolataya çekinmeden hayır diyebildim mutluluğum iki kat arttı

Bu arada sende durymlar nasıl?
Ben derimki elifin listeden devam edelim, çeşit ve bol opsiyon vermiş, sıkılmayız. Önümüzdeki hafta ilk gün dışındaki günler rahat. Bu arada detox sıvısı kilo stımını hızlandırıyormuş, içine elma, portakal, kabuk tarcın koyup tatlandırın diyor. Zor olacak ama deneyelim derim ne dersin? Bir de o siteye girip yorumları okudukça şevke geliyorum ben[/QUOTE]

Son düzenleme:
Selam sevgili ekip arkadaşım
Motive ve mutlu bir salı gününden gülücükler. Bir bardak kefir shale içildi, ara öğünde mısır olmadığı için etimek yedim ama çok iyi hissediyorum. Sana karşı sorumluluğum var o nedenle şekersiz türk kahvesi yanında ikram edilen çikolataya çekinmeden hayır diyebildim mutluluğum iki kat arttı

Seni tebrik ederim. Benimde başım çikolatayla dertteydi ama kefir shake ve tarçın tüm isteğimi yok ediyor :)
Öğleden sonra bir arkadaşım gelecek kahveye. Ona çikolata ikram edip kendim yemeyeceğim. Ağzımın tadını bozmaya hiiiiç niyetim yok
Bu arada ben akşamları pirinç yerine iki kaşık yulaf ezmesi, probiyotik yoğurt yerine normal yoğurt tüketiyorum.

Bu arada sende durymlar nasıl?
Ben derimki elifin listeden devam edelim, çeşit ve bol opsiyon vermiş, sıkılmayız. Önümüzdeki hafta ilk gün dışındaki günler rahat. Bu arada detox sıvısı kilo stımını hızlandırıyormuş, içine elma, portakal, kabuk tarcın koyup tatlandırın diyor. Zor olacak ama deneyelim derim ne dersin? Bir de o siteye girip yorumları okudukça şevke geliyorum ben
[/QUOTE]

Peki anlaştık. O zaman haftasonu alışveriş yapayım. Listeyi tekrar inceleyip haftayı planlıyayım.
Bugün biraz acıkıyorum. Sanırım artık yağ yakıyorum. Bugünüde atlatırsam sorun yok demektir. Çok mutluyum ya. Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi.

Süper, ben de listeyi bastırıp yanımda taşıyacağım. Ertesi günün yemeklerini hazırlayıp şirkete taşımam gerekiyor bu biraz zor olacak hadi bakalım göster kendini, çikolataya direnç, gitsin yağlar bu arada bol su içmeye çalış, ben hiç su aramayan biriyim, zorla da olsa içmeye çalışıyorum.şişe bulunduruyorum masamda, göz göze geldikçe içiyorum

Kolay gelsin ekip arkadasım. eee ara öğün saati geldi. Mısır patlağımı aldım ve sağlıklı tıkınıyorum :kk77:
Misafirim gitti. Makarna ikram ettim birde çikolata. ben kahvenin yanında kuru kayısı yedim :))
nasıl gidiyor senin?

Kolay gelsin ekip arkadasım. eee ara öğün saati geldi. Mısır patlağımı aldım ve sağlıklı tıkınıyorum :kk77:
Misafirim gitti. Makarna ikram ettim birde çikolata. ben kahvenin yanında kuru kayısı yedim :))
nasıl gidiyor senin?
Harikasın dün hazırlanaöadığım için mısır patlağı getiremedim şirkete etimek yedim onun yerine. Light bisküvi ya da etimek olur demiş çünkü yorumlarda. Toplamda 2 lt de su içtim bugün.. Kuş gibi hissediyorum kendimi:))) yuppiiiii

Arkadaşım nasıldı günün? Bugün adetim sürpriz yapti. Nefsime yenik düştüm. Minik bir parca tatli bikac catal makarna ve lahana salatası yedim onun yerine aksam meyve yemedim

Arkadaşım nasıldı günün? Bugün adetim sürpriz yapti. Nefsime yenik düştüm. Minik bir parca tatli bikac catal makarna ve lahana salatası yedim onun yerine aksam meyve yemedim
Selam cnm, özel güne rağmen sınırları çok da aşmamışsın..ezgi hnmın sitesinde okudum her yemektrn bir yemek kaşığı tatma hakkımız varmış:) akşam dışarıda yanımda yrnilen hamburgerlere boyun eğmedim, sadece 2 tane patates kızartması tattım:( eve gelincede yemek yemedim, 2 bardak limonlu ıhlamur içtim..

merhaba cnm. kolay gelsin :) bu sabah d&r a gittim. Bi kere taktımya artık o kitabı kafaya içimi rahatlatmam gerek. gayet güzel tarifler var içinde. Siteye cok benziyor. Ama bazı tarifler sitede yayınlanmamış. Online sipariş vermeye karar verdim :oops:

merhaba cnm. kolay gelsin :) bu sabah d&r a gittim. Bi kere taktımya artık o kitabı kafaya içimi rahatlatmam gerek. gayet güzel tarifler var içinde. Siteye cok benziyor. Ama bazı tarifler sitede yayınlanmamış. Online sipariş vermeye karar verdim :oops:
:) aynı durum bende de oldu.. Kitaptan mı devam edelim o zaman.. Bende sipariş veririm güzel diyorsan.

Arkadaşım ya, çook kötü birşey yaptım:( kızımı doktora götürdüm şirkete geç geldim, yemek de yiyemedim. Bir de ofise 1 kg baklava gelince dayanamadım, götürdüm bir tsne.. Offff.. Akşama spor yapayım bari

Gecmis olsun cnm. Umarim ciddi bisi degildir. Yemek yememissin ona sayalim arkadasim. Yeterki aliskanlik haline gelmesin. Evet spor iyi olur vaktin olursa. Ben bu sabah 40 dk yurudum koşu bandında

Gecmis olsun cnm. Umarim ciddi bisi degildir. Yemek yememissin ona sayalim arkadasim. Yeterki aliskanlik haline gelmesin. Evet spor iyi olur vaktin olursa. Ben bu sabah 40 dk yurudum koşu bandında
Sağol cnm, burun akıntısı, öksürük.. Ben de akşam fırsat bulabilirsem leslie ile yürüyeyim en iyisi.

Slm cnm. Tokum ama bir mutsuzlugum var. Gergindim bugun. Son iki gunu iple çekiyorum. Az once üzücü bir haber aldik. Buyuk yengemiz vefat etmis.canim sıkıldı

Back
X