Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar başın sağolsun. telaşın olduğunu rahmin ettiğimden birşey yazmadım açıkçası. Allah sabırlar versinbugün kötü bir gündü. cenazeyi defnettik. Allah rahmet eylesin.
Benim haftalık raporum ise şöyle: salı günü itibariyle 68,3 kilo ile başladım. Dün sabah tartıldım 67,4:) dün akşam doğum gününe katıldım, minik parçalar halinde tattım servisleri..Günaydın. Bugün cuma. Herkese hayırlı cumalar dilerim. Bu hafta icin rapor vereyim. Pazar gunu kayinvalidemlerde yemekteydik. Dün berbat birgundu. Bugunde yine kayinvalidemlerde yemekte olacagiz. Ama bu sabahki kilom 72.
Bu arada Yasemen79 arkadaşım, 21 günlük zayıflama yarışması adı altında bir topic açılmış, katılalım bence, yarışma da gaza getirir belki:)
Diyetcanım:) çok sevdim bunuIyi olur diyetcanim. Motivasyon olur bize. Linki paylaasirmisin. Bende katilayim
Canım selam, kusura bakma geciktimChemincanim listeye katıldım. ya bisi dicem. Ikinci listede cokmu yeniyor? Yorumlari okudum da 400 gram alani olmus yada en fazla 400 gr vermisler. Ne yapsam yaa. Az gibi verilen kilo. Sen ne yapmayi dusunuyorsun
birlikten kuvvet doğar bence:)Herkese selamlar bende aranıza katılabilir miyim bir ara 3.listeye kadar yaptım kilo vermiştim. incelmiştim soran bile olmuştu ama sonra bir hamilelik durumum olduu için bıraktım
Herkese selamlar bende aranıza katılabilir miyim bir ara 3.listeye kadar yaptım kilo vermiştim. incelmiştim soran bile olmuştu ama sonra bir hamilelik durumum olduu için bıraktım
Canım selam, kusura bakma geciktimfırsat bulamadım bir türlü. Hiç umutsuzluğa kapılma, bu listelerle kilo veren bir sürü insan, bir sürü başarı hikayesi duyduk. İlk liste su atıcı olduğu için hızlıca gidiyormuş. 2. Listeden itibaren yağ da yakacağız ve ben inanıyorum başaracağıZ. Bence listelerimize sıkı halde devam edelim. Hatta gün sonunda rapor paylaşıp haftalık olarak da kilo kayıplarını konuşalım. İçimde inanılmaz inanç var bu keZ:) yağ yağmak da en önemlisi. Hsonu alışverişlerimizi tamamlayalım, ne dersin?
En ağırı ilk liste su atıcı olduğu için diğer listelerde başka şeylerde geliyor... Ama bizim bir tanığımız bütün listeleri yaparak 18 kilo verdiIyi geceler canım. Aramiza hosgeldin. Arkadasimin dediği gibi birliktrn kuvvet doğar. Ikinci liste nasildi? Onu coook merak ediyorum
En ağırı ilk liste su atıcı olduğu için diğer listelerde başka şeylerde geliyor... Ama bizim bir tanığımız bütün listeleri yaparak 18 kilo verdi
İnş. işte bazen misafirlik veya k. validey gidildiği zaman vs. uygulamak zor o durumlarda napıcağımı bilemiyorum