• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

Keşke Keşkeeeeeeee Var Tabi Olmaz Mi Keşke üniversite Okusaydim çünkü şimdi Diplomalarin Arasinda Kendimi çok Ezik Hissediyorum

vazgeçmek için erkendir, telafi etmek için geç...
Okadar çok ki keşkelerim; Pişmanlığını duyduğum, hatırladıkça utanıp kendimi zavallı hissettiğim ve de unutmak istediğim...

Keşke karar verirken bazı şeylere aceleci olmaktan vazgeçsem.:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

keşke si olmayan yoktur heralde bende keşke insanlara bu kadar güvenmeseydim....

Keskelerim olmazmi var ama en onemlisi keske insanlara hakettiginden fazla deger vermeseydim, keske keskeeeeeeeeeeeeeeeeee

keşke ameliyat olmasaydım.yanlış bir ameliyat yüzünden hala çocuğum olmadı...

Hayatim Boyunca Keşke Dediğim Hiç Bir şey Yapamadim ..her Zaman Mantikla Hareket Ederim..o Yüzden Pişman Olmam Duygusal Değilim O Kadar..

keşke sevdiğimi söylemeseydim...onun yüzünden moeratörlü bıraktım..ben moddum kızlar bi sitede adminle hoşlandık tartıştık..bende siteden çıktım...aşla işi karıştırma dedilerdi bana baştan ama dinlemedim...siteyi miteyi bıraktım aslında bırakmıcaktım o istedi...beni unutamıyomuş...beni kırmak için elinden geleni yaptı...arkadaşlarını bile benle konuşturmadı...birde beni sevdiğini söylüyor...inanmıyorum keşke ona sevdiğimi söylemeseydim...bu kadar acı çekmezdim....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Keske ailem beni kucukken ALMANYA sevdasina akrabalarda birakmasaydilar , bende iki sene boyunca dayak yemeseydim. Keske ve keske esim beni aldatmasaydi. Hayatimizda okadar keski diyebilecegimiz olaylar oluyor ki , ama ne yazik ki hic bir sey geri gelmiyor ARKADASLAR....................

çok ciddi bir keşkem yok.ama son zamanlar annemlerle ufak tefek didişmelere verdiğim tepkilerin ardından keşke yapmasaydım bana ne oluyor diyorum.

keşkelere takılırsak yol katedemeyiz.geçmişte yaptığımız hatalar olmasa şimdiki doğruyu bulamazdık.Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etmiştir.hayırlı olanın iyimi yoksa kötümü olduğunu bilemeyiz

keşke... neyse yazmıcam keşkelerim var kendime bile itiraf edemediğim..Ayrıca keşkem yok diyen arkadaşlar iyi düşünün bence :)

olmaz mı ...keşkeleri düşünüp kendimi yiyip bitirmek istemiyorum..sadece artık ileriye bakmak istiyorum.hatalarımdan çok ders aldım..

şimdiye kadar yaşadıklarımdan HİÇ KESKEM OLMADI.bundan sonra olurmu bilmem.

hayatimda benimde cok keskelerim oldu ama simdi aklima gelmedi

hayır hep iyiki diyorum daha keşke demedim

Back
X