Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vazgeçmek için erkendir, telafi etmek için geç...
Okadar çok ki keşkelerim; Pişmanlığını duyduğum, hatırladıkça utanıp kendimi zavallı hissettiğim ve de unutmak istediğim...
keşke sevdiğimi söylemeseydim...onun yüzünden moeratörlü bıraktım..ben moddum kızlar bi sitede adminle hoşlandık tartıştık..bende siteden çıktım...aşla işi karıştırma dedilerdi bana baştan ama dinlemedim...siteyi miteyi bıraktım aslında bırakmıcaktım o istedi...beni unutamıyomuş...beni kırmak için elinden geleni yaptı...arkadaşlarını bile benle konuşturmadı...birde beni sevdiğini söylüyor...inanmıyorum keşke ona sevdiğimi söylemeseydim...bu kadar acı çekmezdim....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Keske ailem beni kucukken ALMANYA sevdasina akrabalarda birakmasaydilar , bende iki sene boyunca dayak yemeseydim. Keske ve keske esim beni aldatmasaydi. Hayatimizda okadar keski diyebilecegimiz olaylar oluyor ki , ama ne yazik ki hic bir sey geri gelmiyor ARKADASLAR....................
keşkelere takılırsak yol katedemeyiz.geçmişte yaptığımız hatalar olmasa şimdiki doğruyu bulamazdık.Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etmiştir.hayırlı olanın iyimi yoksa kötümü olduğunu bilemeyiz