- Konu Sahibi belaokumakitapoku
hassas olduğunuz konu mutfaktaki beceriniz ise tamam siz en birincinin birincisinizalırım. bu konuda gercekten mutevazi degilim ve hassas oldugum bir konudur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hassas olduğunuz konu mutfaktaki beceriniz ise tamam siz en birincinin birincisinizalırım. bu konuda gercekten mutevazi degilim ve hassas oldugum bir konudur.
O zaman daha mi iyi kabariyo:)Kekinize süt yerine buttermilk koyun
O da olmadı yarı süt yarı kefir![]()
buttermilk ne demek
buttermilk ne demek
süt yağı ya da kremabuttermilk ne demek
O zaman daha mi iyi kabariyo:)
Ay sen tam bi gurmesin yaaTereyağ yaparken katılaşan kısımdan arta kalan sıvı
Bir nevi ekşi krema gibi
Elde etmek için
1 bardak süte 1 tatlı kaşığı limon sıkıp karıştırıp 15 dk beklemeniz lazım
Keklerin tadını çok değiştiriyor
Deneyin tavsiye ederim
İnternette buttermilk Nasıl kullanılır yazarsanız çıkar bir sürü başlık
Canim bide keke hangi asamada katmaliyiz vanilyayi kattığımızda falan mi süre koymamiz gereken yerde miHem daha güzel kabarıyor hem de tadı daha güzel oluyor
celişmiyorum... durumun farkındayım :) bu konuda egom da var evet.hassas olduğunuz konu mutfaktaki beceriniz ise tamam siz en birincinin birincisinizciddiye aldığınız konuya gelince kabul günü fikrini ciddiye almanız ki mantıklı düşünürseniz bunun şaka olduğunu anlayabilirsiniz ayrıca sürekli ılımlı yaklaşıyor olmama rağmen egonuzdan dolayı olsa gerek ne kadar inkar etseniz de verdiğiniz cevaplarla benimle bir yarış içerisindesiniz kendinizle çelişiyorsunuz en mükemmel sizsiniz kabul
![]()
![]()
Doğrusu milserle çırpmadığım da oluyor, fakat önemli nokta çok çırpmakta. Yani yumurta köpük olup beyazlamalı mesela. Kolum yoruluyor elle yaparken. Mikser kolaylık oluyor.Mikserle mi cirpmam gerekiyor bütün tarifleri
Kek pasta Muffin için çok araştırdım çok severim yapmasınıAy sen tam bi gurmesin yaa![]()
Her kekin aşaması farklıCanim bide keke hangi asamada katmaliyiz vanilyayi kattığımızda falan mi süre koymamiz gereken yerde mi
ben keki yogurtla yapiyorum yaws onu demeyi unuttum :) sut yerine yogurt yani[/QUOT
yemediklerinizle ilgili önyargılı olmayın derim, profesyonel olarak yaparsanız bize de tatmak nasip olur umarım ya da mekanınızı tasarlama konusunda yardımcı olabilirim bir mimar olarakcelişmiyorum... durumun farkındayım :) bu konuda egom da var evet.
cunku ben bunu profesyonel olarak yapmayı düşünüyorum ve etrafımda cok insan var. cok cok güzel yapıyoruz diyen.. hepsini de yedim fiyaskoydu.
kabul günü olarak değilde yarış gibi algıladım . kabul günü de bugune kadar hiç yapmadıgım birşey..
bugun bana cok iyi yapıyorum diyen insanın gercekten aşcı olması gerekiyor.
Bende kekte iyiyimdir söylemesi ayıp güzel kabarır ama benim sorunum da meyveli kek yaptığımda hepsinin dibe toplanmış olması![]()
Güzel bir kek tarifi önerisinde bulunur musunKek pasta Muffin için çok araştırdım çok severim yapmasını
Her kekin aşaması farklı
Ama keki yaparken sütü koyacağınız aşamada koyarsanız verimli sonuç alırsınız genel kek tariflerinde
Güzel bir kek tarifi önerisinde bulunur musun![]()
Valla canim senin de çok sevdigin önerdiğin bisey olsun böyle yapması da basit kakaolu falan o tarzlarda sana biraktim artık:))Tabi :) Neli kek olsun?