Kem gözlere şiş

Ben hiç böyle birşey duymadım. Ama nazar haktır. Bazı insanların nazari değer gerçekten. Bir kere maşallah demekten de kimsenin dili damagi kurumamali

Her şeyi nazara bağlayan insanlar arttı mı yoksa hep BANA mı denk geliyor bilmiyorum hanımlar.
Artık inanın bir şeyi beğenmeye güzel demeye korkuyorum. Ya da beğendi isem maşaAllah demekten dilim kuruyor.
Kimle görüşsem muhakkak kendisine değen nazardan bahsediyor. Bu sefer tedirgin oluyorum. Başına bir şey gelse benden bilecek o şahıs ya da şahıslar diye.
Bardak kırılıyor nazardan. Düşüyor nazardan. Tamam bende negatif enerji olduğunu biliyorum. Hatta gözden çıkan enerjinin varlığı bilimsel olarak da ispatlandı da sanki bu kadarı fazla geliyor.
Önceden insanlara iltifat etmeyi severdim, artık yanlış anlaşılacak diye etmiyorum. Nazarcı bacılar korkuyla yaşamasınlar 😁

Masallah dedigin 3 gun yasiyor :D

Saka maka bir yana insanlarda artik su olgular mevcut "beni kiskaniyorlar" "en iyisi benim aldigim esya" "en guzeli benim cocugum" bu yuzden bi halt olunca ay nazar deydi...

Ay aklıma bişey geldi. Bir arkadaşımın gözleri yeşile çalar. Ama böyle güzel değildir. kıza göre gözleri dünyada tek. Hatta resim falan çekilirken kaşlarını kaldırıp gözlerini pörtletir öne çıkarmak için. Neyse bir gün dikkatimi çekti kirpikleri baya baya uzamış. Bende sordum ilk tanıştığımızda böyle değildi NSıl uzattın formülünü bizede ver,, ayyy MaşaAllah de dedi. Gözümüz yok MaşaAllah dedim güldüm. Ertesi gün herkesin içinde sen dün böyle dedin ya gece rüyamda gözlerine şişler sokuyorlardı nazarın dedğdi dedi. Sinirimden deli olmuştum. Ki beni tanıyanlar da hep kalbin çok temiz der kesinlikle kimseye nazarım dokunmaz hep daha iyileri olsun diye gıyabında dua ettiklerim vardır

Ayyy ben resmen kenafir gözlüyüm yaa. “Maşallah dediğin 40 gün yaşıyor “ dedikleri benim... Burada beni tanıyan hiçkimse yok. Yalan söylemeye ihtiyacım yoj. Kimsenin hiçbirşeyini asla kıskanmam hatta onlar adına gerçekten sevinirim. Tanıyan herkes de ne kadar kalbimin temiz olduğunu bilir. Çevremde de çok sevilen ve uyumlu, iyi niyetli bulunurum. Ama çocukluğumdan beri kimin neyine güzel desem mutlaka başına birşey geldi...

En son geçen hafta eşim saçlarını kestirmiş. Akşam çay içerken “resmen yüzün gözün açılmış, ay gibi parlıyosun” dedim daha cümlenin sonunda Maşallah demeye fırsat bulamadan tatlıdakş cevizin kabuğu kalmış adamın dişi kırıldı 🤭

Cildim düzeldi desem fırt 10 tane sivilce. Bilekliğimi çok beğensem ortadan ikiye bölünür vs vs.

Çocukluğumdan beri bunun gibi yüzlerce olay... Orta çağda yaşasam cadı diye yakılırdım bence...Öneri varsa alırım...

Son düzenleme:
heee ozaman bana gercekten hıc nazar degmemıs ama suan kendımden suphe ettım kızıma degdırıyor olabılırım bazen cok poncık oluyor canıma sokasım gelıyor o an basına ılla bır ıs gelıyor :( yanı bunu bırtek kızımla yasadım
Tatlı kuzucuklar. Onların çakraları hep açık. Onlar çok şeyden etkileniyorlar. Su gibiler. 😚

En çok sevenin nazarı değer zaten.
O sebeple anneler dua ile korurmuş ço
Diğer o çıbanımsı şeyler kötü enerji dışa vurumu işte.

Ay şöyle elbise aldım da yırtıldı vs değil gerçekten.
Bayağı sağlıkla alakalı enerji düşüklüğü yaşanıyorsa o zaman nazar oluyor.
Enerji emilimi kesinlikle oluyor. Ben ona inanıyorum. Ve vücut onu bir şekilde dışarı kusuyor.

Maşallah dediğinin ömrü 5 dk derler bana😂
Uzun zamandır düşmüyorum dediğimin ilk adımında yere yapışmam var benim, kendime de ediyorum yani.
Ağzıyla yaşamak oluyor bir nevi, ondan hep hayırlıyı çağır şom ağızlı diye uyarırlar😀

😂😂😂 bu negatif enerji başka bir şey. Sana yükleniyor sen aktarıyorsun.

Dediğim gibi acaba çevremdeki insanlarda ota çöpe herşeye. Bunu daha çok evli hanımlardan duyuyorum. Erkeklerden hiç duymadım.
Aboov ben buna süper güc diyorum :KK59:
Bende yok ama bana cok isler, icime sikinti girer sebepsiz darlirim gögsüm sikisir agirliktan
Nazarim deger mi bilemiyorum, genelde kimseye özenmiyorum bile, icimden begenme duygusunu almislar sanki

😂😂 aslında beğenme duygusundan öte gerçekten değer verilecek başka şeylerin varlığını keşfetmişsinizdir.
E tabi ki öyle, kendimden dolayı çok araştırdım bu mevzuyu.
Öyle nazar edilecek bir şeyim yok ha yanlış anlaşılmasın😂😂
Bu kadar dalga geçip 1 numaraya bağlamayayım😂😂😂
Enerjim düşük sadece, kolay etkileniyor auram dış etkenlerden o kadar.
Ama günümüzün ben muhteşem etiketiyim oldu.
Tırnağı kırılsa adı nazar oldu😄

😂🤗aynen anlatmak istediğim de bu. Hayatı hem kendilerine hem de başkalarına zorlaştırıyorlar. Maalesef. İnsanlardan da korkmaya başlıyorlar. Her şeyi insnalardan buluyorlar.

Bence asıl bir kadınsınız. Uzun zamandır bu forumdayım. Eminim. 🤗

beğendim demesen kıskandı gözü kaldır derler yine :p
O da kesin. Geçen çok sevdiğim bir arkadaşla kalabalık ortamdayız. Kıza iltifat edildi. Kız ayyy diyor afedersiniz k..ç ımı kaşımaktan helak oldum. Bilginize kaşıyınca değmiyormuş😂

Ayyy ben resmen kenafir gözlüyüm yaa. “Maşallah dediğin 40 gün yaşıyor “ dedikleri benim... Burada beni tanıyan hiçkimse yok. Yalan söylemeye ihtiyacım yoj. Kimsenin hiçbirşeyini asla kıskanmam hatta onlar adına gerçekten sevinirim. Tanıyan herkes de ne kadar kalbimin temiz olduğunu bilir. Çevremde de çok sevilen ve uyumlu, iyi niyetli bulunurum. Ama çocukluğumdan beri kimin neyine güzel desem mutlaka başına birşey geldi...

En son geçen hafta eşim saçlarını kestirmiş. Akşam çay içerken “resmen yüzün gözün açılmış, ay gibi parlıyosun” dedim daha cümlenin sonunda Maşallah demeye fırsat bulamadan tatlıdakş cevizin kabuğu kalmış adamın dişi kırıldı 🤭

Cildim düzeldi desem fırt 10 tane sivilce. Bilekliğimi çok beğensem ortadan ikiye bölünür vs vs.

Çocukluğumdan beri bunun gibi yüzlerce olay... Orta çağda yaşasam cadı diye yakılırdım bence...Öneri varsa alırım...
😂😂😂 Allah Allah doğrudur. Çok güldüm bu arada. Bunu bir araştırayım. Merak ettim gerçekten.

aaa aklıma bırsey daha geldı
sımdı konuyu ve yorumları okuyunca gerıye donuk tum sanıyeler fılm serıdı gıbı gozumun onunden gectı komple gerı sardı :KK70:
kayınvalıdem tursu basmıstı cok severımde
yidim yidim yidim :) of cok guzel olmus ellerıne saglık dedım
ertesı gun komple bembeyaz olmus bozulmustu
dedıkı nazarın degdı
tursu ya :KK57:
tursu
deger mı cıdden
yanı baya salatalık sarımsak falan ?

duzeltme : havucta vardı ya
😂😂 tuz sirke oranı tam değilse hava alınca bozulur.
İnsanı suçluluk psikolojisine sokuyorlar. Buradan gördüğüm kadarıyla pozitif bir insansınız.

😂😂 aslında beğenme duygusundan öte gerçekten değer verilecek başka şeylerin varlığını keşfetmişsinizdir.

Kendimle kisisel gelisimimle, yolculugumla cok mesgul oluyorum
Baskalarina ayiracak, özenecek boslugum olmuyor
ayni dedigin gibi baska seylerin varligini kesfettim, maneviyat agirlikli yasiyorum

Bence çok doğru bir yoldasınız, çünkü ben de aynı yoldayım:halay:
Evet hep umursamazdım, gamsızdım ama canımı yakanın canını feci yakardım.
Gerçi hala bile bile kötülük yapamam diyemiyorum kendi adıma, gerekli şartlar oluşursa her insanın katil, hırsız, ahlaksız vs olabilecek potansiyeli olduğunu biliyorum.
Burada direnç önemli, nereye kadar bizim sınırımız?
Çünkü gerçekten evlatlarıma bir Allahın kulu taş değdirirse, çeker vururum.

Öyle günlerde yaşıyoruz ki, aklıselim kalabilmek ayrıcalık ve üstün bir gayret oldu artık.
O sebeple herkes mikemmel, herkesin herkeste gözü var, kaşım küstü çıkmıyor nazar değdi safsataları aldı başını gitti.
İyi ve güzeli hazmedemediğimizden, olumsuzu başkasına yorar olduk.
Kibrimizden yanımıza yanaşılmıyor, iki kelam edemiyoruz adeta.
Nereye kadar yani, nereye kadar bu devran?

Ben de öfkeme yenik düsütügüm anlarda birden bunun normal olmadigini hissettim
Herkesin dilin benim kalbim iyi, beni Allah biliyor havalarinda geziyor ama cidden kendine bir dürüst ol en gercekten gercek seni taniyor musun da iyi olduuna karar veriyorsun
Insan zaten sürekli zitliklarin icinde savas vermek durumunda ki bu cok olagan
Zaten burada insanlik devreye giriyor, öyle bos beles erdemli olunmuyor
Ben yasadigim kötü bir olay karsisinda cok öfkelenip fevri davraninca anladim ki ben bu önüme cikan sinavlari veremiyorum, hepsi bana ders olsun diye gelirken gercegi göremiyormusun
Bunu anladigim günden itibaren öfke konrtolü yapmaya, hemen alinmamaya ise baska yönden bakmaya cabaliyorum
Yine ayni siddette birsey yasarsam o öfkeli insana dönüsmek beni korkutuyor bunun icim hergün ruhumu beslemem, düsünceleirmi ehlilestirmem gerekiyor
E bu da caba, ki yogunlasmak o kadar zor ki günümüzde, yeniden gercek anlamda dua etmeye, varligimla bütünlesmeye, anda kalmaya öyle cok ihtiyacim var ki
Yamali posetler gibiyiz, eger biz kendimizin farkina varmazsak rüzgar nereye savurursa oraya gidiyoruz
Bunun bilincinde her daim kalabilmek icin ugrasiyorum

aaa aklıma bırsey daha geldı
sımdı konuyu ve yorumları okuyunca gerıye donuk tum sanıyeler fılm serıdı gıbı gozumun onunden gectı komple gerı sardı :KK70:
kayınvalıdem tursu basmıstı cok severımde
yidim yidim yidim :) of cok guzel olmus ellerıne saglık dedım
ertesı gun komple bembeyaz olmus bozulmustu
dedıkı nazarın degdı
tursu ya :KK57:
tursu
deger mı cıdden
yanı baya salatalık sarımsak falan ?

duzeltme : havucta vardı ya
Ben ineğe nazar değdiğini duydum :D

Bir de böyle bir iltifat etme şekli var
Küçük kızımın kolu kırıldı geçen ay.
Doktorundan teknisyenine güzelliğine nazar değmiş diyor
Ne diyim ki şimdi ah evet teşekkğrler askadjfkgkg

Bir de böyle bir iltifat etme şekli var
Küçük kızımın kolu kırıldı geçen ay.
Doktorundan teknisyenine güzelliğine nazar değmiş diyor
Ne diyim ki şimdi ah evet teşekkğrler askadjfkgkg
Ya onu ben de yapıyorum, dediğinizi dikkate alacağım ondan.
Özellikle kendimden küçüklere inanılmaz sevgi pıtırcığı doldum taştım annelikle😂
Böyle bir yavrucağın tırnağıyla burnunu çizse ‘ay nazar gelmiş’ falan diyorum ama bunu karşı tarafa duruma üzülmemesi, geçici ve ciddi bir durum olmadığını belirtmek için yapıyorum.
Yorumunuz faydalı oldu, dikkat edeceğim kendi adıma🥰

nazar var tabiki...ayeti kerime (Nerede ise, kâfirler seni gözleri ile yıkacaklardı) sahih hadislerde var,nazarla ilgili.
ama herşeye bağlamak değil tabi.

bir arkadaşım vardı deri ceketımı çok beğendiğini soyledi bır baktım ceketım çekmiş.
pantalonumu çok beğendi pantalonuma zarar geldi.
kazağımı beğendi kazağım ipler çekti.
tişörtumu beğendi ,tişörtumu her zamankı gıbı yıkadığım gıbı yıkardım bır baktım renkler bırbırıne gırmış.
ayakkabım patladı.
artık gerçekten uyardım lutfen bir şeyımı beğenme dedim.:dua::KK45:
oda özür dedi !bılıyorum, gözüm çok değer dedi :lülülü::KK45:

şuanda kızımda yaşıyorum ben .
kızım gerçekten çok güzel.
ben değil herkez soyluyor zaten.
gözleride renkli ,ne zaman gözüne odaklansam gözü akmaya başlar.
ne zaman güzel dıye iç geçirsem yuzunde bişeyler çıkıyor.
bir keresınde unutmam içimden hiç hasta olmuyor dediğim gunun akşamında ateşi çıktı. bır gunluk kısa surdu.
hiç çiş yapmıyor dedim çok çabuk alıştık, akşamında yatağına yaptı hiç yapmamasına rağmen.ne zaman bırıne bişeyını anlatsam ertesi tersine donuyordu.

7 aylık mı ne kızım. mısafirliğe gttim. misafrlıktede bır kız var hiç gormemişti.
gayet ıyıyken ,gulerken yuzunu açar açmaz hıyhhh(iç geçirdi)der demez bizim ki kopardı yaygarayı. ağlamaktan nefesı kesıldi. ne bende duruyor, ne başka birinde hiç oturamadan eve geçtim, durmuyor, arabaya bındık durmuyor.saatlerce hiç durmadan ağladı.hemen kaç kişilere yasini şerıf okuttuk, okudum anca anca sustu.Allah korusun. ilk defa bırınde boyle yaşadım.ve ağlamasını buna bağladım.

nazar gerçekten var.

nazara inanıyorum. ne zaman eşimle fotoğraf paylaşmaya başlasam hop kavga..
2 aydır bir yerde çalışıyorum arabam beğeniliyor yorumlar yapılıyor, sapasağlam arabanın sigortası patladı yolun ortasında..

Millet kendini çok beğenmeye ve önemsemeye başladığından bu yana öyle. Herseylerini her yerde gösteriş için paylaşanlar bir bardaklari kırılsa "oy gordon mu nazar bu hep nazar" diyor. Ya kim kimi ne yapsın. :D

Back
X