- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden insanlara iltifat etmeyi severdim, artık yanlış anlaşılacak diye etmiyorum. Nazarcı bacılar korkuyla yaşamasınlarHer şeyi nazara bağlayan insanlar arttı mı yoksa hep BANA mı denk geliyor bilmiyorum hanımlar.
Artık inanın bir şeyi beğenmeye güzel demeye korkuyorum. Ya da beğendi isem maşaAllah demekten dilim kuruyor.
Kimle görüşsem muhakkak kendisine değen nazardan bahsediyor. Bu sefer tedirgin oluyorum. Başına bir şey gelse benden bilecek o şahıs ya da şahıslar diye.
Bardak kırılıyor nazardan. Düşüyor nazardan. Tamam bende negatif enerji olduğunu biliyorum. Hatta gözden çıkan enerjinin varlığı bilimsel olarak da ispatlandı da sanki bu kadarı fazla geliyor.
Tatlı kuzucuklar. Onların çakraları hep açık. Onlar çok şeyden etkileniyorlar. Su gibiler.heee ozaman bana gercekten hıc nazar degmemıs ama suan kendımden suphe ettım kızıma degdırıyor olabılırım bazen cok poncık oluyor canıma sokasım gelıyor o an basına ılla bır ıs gelıyoryanı bunu bırtek kızımla yasadım
En çok sevenin nazarı değer zaten.
O sebeple anneler dua ile korurmuş ço
Diğer o çıbanımsı şeyler kötü enerji dışa vurumu işte.
Ay şöyle elbise aldım da yırtıldı vs değil gerçekten.
Bayağı sağlıkla alakalı enerji düşüklüğü yaşanıyorsa o zaman nazar oluyor.Enerji emilimi kesinlikle oluyor. Ben ona inanıyorum. Ve vücut onu bir şekilde dışarı kusuyor.
Maşallah dediğinin ömrü 5 dk derler bana
Uzun zamandır düşmüyorum dediğimin ilk adımında yere yapışmam var benim, kendime de ediyorum yani.
Ağzıyla yaşamak oluyor bir nevi, ondan hep hayırlıyı çağır şom ağızlı diye uyarırlar![]()
bu negatif enerji başka bir şey. Sana yükleniyor sen aktarıyorsun.
Dediğim gibi acaba çevremdeki insanlarda ota çöpe herşeye. Bunu daha çok evli hanımlardan duyuyorum. Erkeklerden hiç duymadım.
Aboov ben buna süper güc diyorum![]()
Bende yok ama bana cok isler, icime sikinti girer sebepsiz darlirim gögsüm sikisir agirliktan
Nazarim deger mi bilemiyorum, genelde kimseye özenmiyorum bile, icimden begenme duygusunu almislar sanki
E tabi ki öyle, kendimden dolayı çok araştırdım bu mevzuyu.
Öyle nazar edilecek bir şeyim yok ha yanlış anlaşılmasın
Bu kadar dalga geçip 1 numaraya bağlamayayım
Enerjim düşük sadece, kolay etkileniyor auram dış etkenlerden o kadar.
Ama günümüzün ben muhteşem etiketiyim oldu.
Tırnağı kırılsa adı nazar oldu![]()
O da kesin. Geçen çok sevdiğim bir arkadaşla kalabalık ortamdayız. Kıza iltifat edildi. Kız ayyy diyor afedersiniz k..ç ımı kaşımaktan helak oldum. Bilginize kaşıyınca değmiyormuşbeğendim demesen kıskandı gözü kaldır derler yine![]()
Ayyy ben resmen kenafir gözlüyüm yaa. “Maşallah dediğin 40 gün yaşıyor “ dedikleri benim... Burada beni tanıyan hiçkimse yok. Yalan söylemeye ihtiyacım yoj. Kimsenin hiçbirşeyini asla kıskanmam hatta onlar adına gerçekten sevinirim. Tanıyan herkes de ne kadar kalbimin temiz olduğunu bilir. Çevremde de çok sevilen ve uyumlu, iyi niyetli bulunurum. Ama çocukluğumdan beri kimin neyine güzel desem mutlaka başına birşey geldi...
En son geçen hafta eşim saçlarını kestirmiş. Akşam çay içerken “resmen yüzün gözün açılmış, ay gibi parlıyosun” dedim daha cümlenin sonunda Maşallah demeye fırsat bulamadan tatlıdakş cevizin kabuğu kalmış adamın dişi kırıldı
Cildim düzeldi desem fırt 10 tane sivilce. Bilekliğimi çok beğensem ortadan ikiye bölünür vs vs.
Çocukluğumdan beri bunun gibi yüzlerce olay... Orta çağda yaşasam cadı diye yakılırdım bence...Öneri varsa alırım...
O da kesin. Geçen çok sevdiğim bir arkadaşla kalabalık ortamdayız. Kıza iltifat edildi. Kız ayyy diyor afedersiniz k..ç ımı kaşımaktan helak oldum. Bilginize kaşıyınca değmiyormuş![]()
aaa aklıma bırsey daha geldı
sımdı konuyu ve yorumları okuyunca gerıye donuk tum sanıyeler fılm serıdı gıbı gozumun onunden gectı komple gerı sardı
kayınvalıdem tursu basmıstı cok severımde
yidim yidim yidim :) of cok guzel olmus ellerıne saglık dedım
ertesı gun komple bembeyaz olmus bozulmustu
dedıkı nazarın degdı
tursu ya![]()
tursu
deger mı cıdden
yanı baya salatalık sarımsak falan ?
duzeltme : havucta vardı ya
aslında beğenme duygusundan öte gerçekten değer verilecek başka şeylerin varlığını keşfetmişsinizdir.
Bence çok doğru bir yoldasınız, çünkü ben de aynı yoldayım
Evet hep umursamazdım, gamsızdım ama canımı yakanın canını feci yakardım.
Gerçi hala bile bile kötülük yapamam diyemiyorum kendi adıma, gerekli şartlar oluşursa her insanın katil, hırsız, ahlaksız vs olabilecek potansiyeli olduğunu biliyorum.
Burada direnç önemli, nereye kadar bizim sınırımız?
Çünkü gerçekten evlatlarıma bir Allahın kulu taş değdirirse, çeker vururum.
Öyle günlerde yaşıyoruz ki, aklıselim kalabilmek ayrıcalık ve üstün bir gayret oldu artık.
O sebeple herkes mikemmel, herkesin herkeste gözü var, kaşım küstü çıkmıyor nazar değdi safsataları aldı başını gitti.
İyi ve güzeli hazmedemediğimizden, olumsuzu başkasına yorar olduk.
Kibrimizden yanımıza yanaşılmıyor, iki kelam edemiyoruz adeta.
Nereye kadar yani, nereye kadar bu devran?
Ben ineğe nazar değdiğini duydumaaa aklıma bırsey daha geldı
sımdı konuyu ve yorumları okuyunca gerıye donuk tum sanıyeler fılm serıdı gıbı gozumun onunden gectı komple gerı sardı
kayınvalıdem tursu basmıstı cok severımde
yidim yidim yidim :) of cok guzel olmus ellerıne saglık dedım
ertesı gun komple bembeyaz olmus bozulmustu
dedıkı nazarın degdı
tursu ya![]()
tursu
deger mı cıdden
yanı baya salatalık sarımsak falan ?
duzeltme : havucta vardı ya
Ya onu ben de yapıyorum, dediğinizi dikkate alacağım ondan.Bir de böyle bir iltifat etme şekli var
Küçük kızımın kolu kırıldı geçen ay.
Doktorundan teknisyenine güzelliğine nazar değmiş diyor
Ne diyim ki şimdi ah evet teşekkğrler askadjfkgkg