Babamla kardeşimin burada ameliyat hastane işleri var onlar annemden bile erken gelecek bu sebeple. Ne diyeyim gelmeyin diyemem ki.Sadece anneniz ve kayınvalideniz gelsin, diğerleri sırayla sonra gelsin zaten babanın, kardeşin size faydası olmaz ki, niye bu kadar kalabalık geliyorlar?
Eşiniz haklı onun annesi de gelmek ister sonuçta.
İnş bende de öyle olur ya. Annem gelsin babam gelsin başka bir şey istemiyorum.Ben de bu hesapları yaparken bir de baktım kimse gelmedi:))))
Babamla kardeşimin burada ameliyat hastane işleri var onlar annemden bile erken gelecek bu sebeple. Ne diyeyim gelmeyin diyemem ki.
Ben de bu hesapları yaparken bir de baktım kimse gelmedi:))))
Annemde gelemedi ama:)İnsan böyle bir durumda sadece annesini istiyor boşverin siz herkese şu gelecek bu gelecek deyin evinizde yer olmadığını gördüklerinde bir çözüm bulurlar sıkıntıya girmeyin....İnş bende de öyle olur ya. Annem gelsin babam gelsin başka bir şey istemiyorum.
babam ve kardeşinin gelmesi de saçma. önce annen gelsin. sonra kayınvalide. kalanlar da sonra sıra ile gelir. allah aşkına alt tarafı doğum yapıyosunuz tüm sülaleyi topamaya ne gerek var. babanın ne işi var orda?
Ben de bunu istiyordum ama... Eşim düşüncesiz davrandı. 2 ay kadar önce bana danışmadan annesini çağırdı doğuma.Doğum yapacak ve o psikolojiyle baş edecek sensin. Böyle durumlarda kadın ne isterse o olmalı bana göre.
Annem aşırı alıngan anneme bir şey demeye kalkışırsam gelmekten vazgeçer valla o zaman oturur ağlarım işte çünkü annem olmazsa olmaz benim için. Annemle eşimin arası da limoni biraz. Doğum yapacak olmasan hayatta gelmem evinize diyor gerisini siz düşünün.Leydi di doğum yapıyor bune keşmekeş
Kuzum annenizede kv yide arayın ikisinin iletişime geçmesini sağlayın bu problemi kendi aralarında halletsinler
Doğum daha çok sizin psikolojinizi ilgilendirdiği için sizin tercihleriniz öncelikli olmalı
Ama bunu kimse kırılmadan nasıl yaparsınız açıkçası bilemedim
Demesine derim de... Bir şey dersem hepsi bir gelmekten vazgeçer. Annem benim en yakınım onun gelmemesini göze alamam. Ama işte eşimle araları pek iyi değil o yüzden hemen alınıp gelmekten vazgeçerler. Eşimin istemediğini sanarlar.iyide onlar gelip işlerini halledip doğum yaptığın gün dönsünler bebeği görüp..lohusa evinde erkek hiç çekilmiyor tecrübeyle sabit inan.. annen ve kv kalsınlar eve çıktığında senle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?