Kendi ailem mi? Eşimin ailesi mi?

Ahh canim benim sen bir sag saglim dogur da dilerim insallah o lohusa depresyonunu dibine kadar yasamazsin. Ki bu durumda cok zor gececek gb seninki. Kalabalikta dogum inanilmaz zor.

siz hiç bişey yapmayın
eşiniz annesiyle konuşsun anne sen gel ama ablam sonra gelsin böyle böyle diye

Ahh canim benim sen bir sag saglim dogur da dilerim insallah o lohusa depresyonunu dibine kadar yasamazsin. Ki bu durumda cok zor gececek gb seninki. Kalabalikta dogum inanilmaz zor.
Ağlamak istiyorum...

hepsini bi odaya doldurup üstünden kapıyı kilitleyin :)

şaka bi yana, anne ve kayınvalide gelsin sadece
diğerleri sonra gelsin
teker teker gelin leenn

benim ev 1+1 maksimum 1 ya da 2 misafir kabul ediyorum.
Babanız da keşke kızının evine doğumdan önce gelseymiş bir defa da olsa. (belki sağlığı el vermiyordur ama böyle olunca da ilk kez gittim kızım beni evinde yatırmadı diyebilir)

tmm işte eşine söle sadece annelerin gelmesini istiyorum de insanlar ne anlayışsız gerekirse ara söle alıncak bişey yok ya kardeşinin anneannenin babanın özellikle görümcenin üç çocukla gelmesi saçmalıkk yani ..

Baba kardeş ise yaramayacaksa görümce hepsinin gelmesi çok saçma. Lohusa psikolojisi çok farkli. Ayrıca emzirmesi falan evde erkek olmasın ve tek kişi olsun mümkünse. Şimdi kolay geliyo ama o zaman kalabalık batacak gözüne. Maphustan çıkınca okursun :)))

E ) Hiçbiri :)

Şaka bir yana sakın anneni kırıp gelmemesine sebep olma ,çok pişman olursun ..kayinvaliden ve görümcen kapının eşinden bakarlar sana ,' Ooo biz çok iyi baktık ' derler ..annen tuvalete götürür ,gereğinde toto temizliğini bile yapar ,yatağında yedirir icirir ,yine de "ah kızıma hicbirsey yapamadım ,aklım kaldı " der ! Birde başında herşeye muhalefet olup seni zıvanadan çıkaran iki kişi istemiyorsan ,seçimini ailenden yana kullan ..

Süper tespitler yaşadığım için yüzümde tebessüm oluştu okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…