- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
- Konu Sahibi dolores_rose
Merhaba kızlar ailem şehir dışında ama burda da evleri var korona bedeniyle bu sene yazlıktan gelmediler ben evliyim ikiz çoçuklarım var 4 yaşında bir sağlık sorunum var kansızlık bi türkü düzelemedim ve çok zorlanıyorum yemek bile yaparken bayılıcak gşbi pluyorum bi ev süpürsem bi süre yatmam gerekiyo kendime gelebilmek için 1 buçuk aydır tedavi görüyorum ve hiç bi değişiklikmyok aynıyım ailemde bildiği halde istanbuldaki evlerine gelip beni yanına slmadılar kendimde gelin dememiştim düne kadar o an okadar kötüydümki çocukların yemeğini zor veriyodum o anda annen aradı ve patladım sitem ettim bildiğiniz halde gelip ilgilenmediniz diye söyledikten sonra önemi yok gelsenşzde gelmicem dedim gerçektende öyle trip değil gitmicem ben kendilerinin düşünmesini isterdim. Benim eşimşn ailesi çocuklarına çok düşkün kendi çocuklarının üstüne titritoyolar fedakarlar onları görünce kendi aileme olan kırgınlığım dahada artıyo. Başka konulardada kırgınlığım var ve bu son olan şıan canımı çok sıkıyo ben öyle dedim diye geldiler ama bu seferde benim içim hiç rahat değil çünkü ben söyledim diye gelsiler aslınsa gelmeyi istemiyolardı. Böde kendi ailemle aram bozuk olduğu zaman ağzımın tadı kalmıyo mutlu olamıyorum böyle sştem ettiğim zaman onlarıda üzmüşüm gibi hastaolurlarmış gibi endişe ediyorum pek duygusal bi aile değil benimkiler bense aşırı duygusalım kafam karşırık