- 4 Mayıs 2022
- 1.545
- 2.028
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ya bunda anlamayacak ne var anlamadım bu çocuk fen lisesini kazandı , sonradan tembelleşti diyorum habire aynı şeyi yazıp duruyorsunuzHem tembel hem de tıp fakültesinde okuyacaktı. İlginç.
Fizyoterapistlikte para olmadığını kim söyledi? Belki iyi iş yapacak ve/veya sevecek. Üvey kardeş dediğinize göre anne de ayrı (anne bir ise üvey olmuyormuş, inanmayan nette aratsın). Niye ablalık yapmaya çalışıyorsunuz?
OBP yazarsanız google a anlarsınız.Okul sonu puanı ne demek? Liseye de gittim ama öyle bir şeyi duymadım. Yeni mi çıktı?
Ortaöğretim başarı puanı.Okul sonu puanı ne demek? Liseye de gittim ama öyle bir şeyi duymadım. Yeni mi çıktı?
Yerleşmeden bir sene sonra sınava tekrar girince yarısı kesiliyor. Sonraki seneler yine tam değer alınıyor.Ortaöğretim başarı puanı.
Artık saldım ne hali varsa görecekYerleşmeden bir sene sonra sınava tekrar girince yarısı kesiliyor. Sonraki seneler yine tam değer alınıyor.
Zaten tıp fakültesi için çalışması gerekirse 4 - 5 ay ona yetmez. Her türlü 1,5 sene sonra sınava girecek.
Bir yetişkinden bahsetmiyoruz kafası karışık bir ergenden bahsediyoruz elbette yönlendireceğizKardeş demek karındaş demek. Aynı annenin rahminde can bulmuşsunuz üvey kardeş filan değilsiniz.
Ayrıca kimseye kendi doğrunuzu dikte edemezsiniz. Fikriniz varsa söyler, yanlış olduğunu düşünüyorsanız uyarırsınız. Ötesi haddi aşmaya girer ki siz fazlasıyla aşmışsınız zaten.
Abla yerine koyulacak bı tipiniz yok malesef. Neyi isterse yazar tercihlerine sizi dinlemek zorunda değil. Kibarca önerip gecseniz neyse arsızca bir de azarlamissiniz. Lafı hemişsiniz zaten oturum aşağı.Benim annemden bir tane üvey kız kardeşim var. 18 yaşında bu sene üniversite sınavına hazırlandı babası dershaneye yolladı binlerce tl harcadı ama çalışmadı annem çok üzüldü puanı kötü geldi. Normalde fen lisesi kazanmıştı sonra orayı bıraktı normal Anadolu lisesine geldi yatılı kalamazmış. Neyse sonuç kötü yani tıp vs hedeflerken şuan dandik bir üni fizyoterapi kazandı gidiyor. Ben çok karşı çıktım gitme dedim işsiz kalırsın bi daha hazırlan adam gibi ebelik hemşirelik falan oku dedim çok kavga ettik bana çok saygısızlık yaptı terbiyesizce konuştu ben de ağır konuştum. Küstük. Çünkü çok carlak saygısız.
Neyse annem benden bir tane ata altın istedi hibe olarak kardeşine iPhone alacağız verir misin dedi sonuçlar açıklanmadan önce. Ben de verdim. Sonra biz sonuçlardan sonra çok kavga ettiğimiz için baya bi aramız bozuldu hem annemle hem kardeşimle birkaç kez dedim sen çok terbiyesizsin kafanı duvarlara vurursun dedim sonra da annem para verdin diye bizi azarlıyorsun gibi bir triplere girdi sonra da altınımı geri üstüme attı. Ben de annem hem para verip hem sizden azar işitemicem diyip geri aldım. Ama çok üzüldüm. Bir yandan da saygısız kız kardeşime kızdım iyi oldu. Beni abla yerine koymuyor bizim evimize gelme bile dedi. Çok üzüldüm haksız mıyım yaaa
Sorun bu zaten canım , assssla tavsiye bile istemiyorlar ya , salak kardeşim ders çalışsın siye babası it gibi ağır işlerde çalıştı dershaneye yolladı ama o napmış denemelere girmemiş etütlere gitmemiş, bu mu olacak karşılığı. Tamam herkes okumak zorunda değil herkes atanmak zorunda değil ama insan biraz düşünür anne babasını da biraz gayret eder. Biz zengin değiliz ki Laylaylom yaşıyor. Kendi hayatı bu kadar kumar bi bölüme gitmesini istemedim ve sonuç ben kötü oldumÖzdür üveydir farketmiyor.
Bende kendi öz kardeşlerimi ilerisi için uyarsam kıyametler kopuyor annelerimiz de sağolsun yüz verip arkasında duruyorlar.
Telefon için altın da vermeseydin keşke.
Senin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ileride rahat etsin orda burda sürünmesin demişsin ama onlara batmış.
Annen de taa nereleri düşünmüş demek ki kardeşine düzenli para göndermeni bekliyormuş ki şimdi aralar bozulunca direkt bunu atmış ortaya.
Pardon da babası ne güne duruyor okutsun kızını.
Evin ayrı yolun ayrı sakın öyle kimseyi düzenli harçlığa bağlama.
4 kız kardeşiz ilk ben evlendim tüm çeyizimi kendim aldım biri de bir çöp almadı.
1 den fazla olan herşeyi geri taşıdım yatak örtüleri pike takımları fincanlar kardeşlerime diye evime gelen hediyeleri dünya eşya taşıdım.
Geçen kardeşimin çeyizini paketliyoruz aa bunu da şu arkadaşım getirmişti dedm annemler diyo ki yooo sen biç bişey getirmedin buraya.
Nankörlükten geberiyo millet.
Bırak sktr et ne hali varsa görsün çok biliyor madem.
Gitsede gitmesede seneye puanı zaten düşecek yerleştiği için ister kayıt yaptırsın ister yaptırmasın.Ortaöğretim başarı puanı.
Senin de benim kardeşimden farkında yok bacım Allah senin ailene de kolaylık versin kendlmden biliyorum sizin gibilerle uğraşmak çok zor , gidin bakalım burnunuzun dikine , istediğiniz yere gidin canınızın istediği bölümü okuyun. Nur topu gibi işsizler kervanına katılın ondan sonra burda konu açarsınız boşanmak istiyorum maddi desteğim yok diye. Babasının zor kazandığı paraları okumayıp çarçur eden tayfadan ben akıl almıyorum canım mersiAbla yerine koyulacak bı tipiniz yok malesef. Neyi isterse yazar tercihlerine sizi dinlemek zorunda değil. Kibarca önerip gecseniz neyse arsızca bir de azarlamissiniz. Lafı hemişsiniz zaten oturum aşağı.
Boşver o iyi olur sen kötü olursun.Sorun bu zaten canım , assssla tavsiye bile istemiyorlar ya , salak kardeşim ders çalışsın siye babası it gibi ağır işlerde çalıştı dershaneye yolladı ama o napmış denemelere girmemiş etütlere gitmemiş, bu mu olacak karşılığı. Tamam herkes okumak zorunda değil herkes atanmak zorunda değil ama insan biraz düşünür anne babasını da biraz gayret eder. Biz zengin değiliz ki Laylaylom yaşıyor. Kendi hayatı bu kadar kumar bi bölüme gitmesini istemedim ve sonuç ben kötü oldum
En güzeli karışmamak, bir insan da bu kadar aptal olmamalı , parasızlıktan kıvranırken beni anlayacak. Kendi bilir , gerçekten hayat onu bekliyor 4 sene sonraBoşver o iyi olur sen kötü olursun.
Annemle babamın bende başka hiç bi çocuğu okumadı bende memur değilim ama masa başı çalışıyorum.
Bi yerlere gelemedin bişe olamadın diyolar
Ötekiler laylaylom geziyor.
Bazen mesafe oymak kazım ya karışmamak lazım.
Herkesin kendi hayatı
Hala salak kardeşim diyorsunuz. Birisi size salak desin ister misiniz? Ablası olarak bir kere söylersiniz olmadı ikinciye emin misin dersiniz ve kenara çekilirsiniz. Yönlendirilecek ergenin anne babası var. Bu kadar benim dediğim benim istediğim olacak diye tutturmaya hakkınız yok. Sanki hiç bir yer kazanmamış evde yan gelip yatıyor. Babası gelip size ağır bir laf söyleyebilir, kızımı rahat bırak diyebilir. Sizin kardeşiniz onun da çocuğu. Ne para altın verin ne de yönlendirin. Fizyoterapist olmasında ne sakınca var? Memur oldun olmadın olamadın baskısı bitsin artık.Kendi hayatı bu kadar kumar bi bölüme gitmesini istemedim ve sonuç ben kötü oldum
Başında ana babası var. Size söz düşmez. İnsanlar sizin yazdığınız senaryoda oynayan aktörler değildir.Bir yetişkinden bahsetmiyoruz kafası karışık bir ergenden bahsediyoruz elbette yönlendireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?