- 15 Aralık 2009
- 8.992
- 21.613
- 873
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Kız saçmalama djcjefjejd ne demek bağ kalmayacak. İkisi aynı annenin genlerini paylaşmışlar farkındasın değil mi?Ayrıca üvey yani öz de değil. Anne boşandığı zaman hiçbir bağ kalmayacak.
Kardesine niye para vereceksin ki anasi degilsin babasi degilsin niye telefon alinsin diye altin veriyorsun ayrica bu kizin babasi yokmu sen sponsor musun ben bu ailelerin almadigi sorumluluklarını büyük cocuklarina yikmalarina deli oluyorum hayırdır abi büyük çocuklar mi dunyaya getirdi kardesleri hala asil meseleyi görmüyorsunuz para icin yuzunuze gülüyorlar para olmazsa görünürde yoksunuzŞimdi de bana şey diyorlar sen kardeşin okurken ona para vermemek için küsme numarası yapıyorsun diyorlar . Fizyoterapist arkadaşlardan özür diliyorum ama benim kardeşim bu işi yapabilecek biri değil ve işsiz kalacak çünkü çok tembel. Bu yüzden okumasını istemedim. Rastgele puanına göre bir bölüm yazdı diye kızdım mezuna kal dedim dinlemedi. Annemi de çok üzdü
Kendime edit:Karşı tarafı koşulsuz seviyor gibisiniz.
Ama sağlıklı sevgi koşullu olur.
Hem onun sınırını aşıp hem kendi sınrınızı aştırmışsınız.
"Herkes seçtiği bölümün bedelini öder.'"
"Sizde kimseye iPhone almak için altın bozudrmak zorunda değilsiniz. Altın mal alımı, ölüm kalım durumu harici bozdurulmaz"
merhabalar ters yazdınız sanırım sağlıklı olan koşulsuz sevgidirKarşı tarafı koşulsuz seviyor gibisiniz.
Ama sağlıklı sevgi koşullu olur.
Hem onun sınırını aşıp hem kendi sınrınızı aştırmışsınız.
"Herkes seçtiği bölümün bedelini öder.'"
"Sizde kimseye iPhone almak için altın bozudrmak zorunda değilsiniz. Altın mal alımı, ölüm kalım durumu harici bozdurulmaz"
Evet teşekkür ederim. edit ekledim o yüzdenmerhabalar ters yazdınız sanırım sağlıklı olan koşulsuz sevgidirsevgi seni sen olduğun için herhangi bir koşul/şart olmadan seviyorum diyebildiğimizde sağlıklı oluyor, bu da koşulsuz sevgi. Koşullu sevgi "seni severim ancak şöyle olursan/bunu yaparsan, şartlarımı sağlarsan" şeklinde olur. Sevgisini karşı tarafa sadece belli koşullar altında vermek demektir. Sağlıklı bir sevgi de değil. Hatta yetişkin insanların yaşadığı çeşitli psikolojik zorlanmaların altında zamanında sevgi ve değeri koşullu görmüş olmak yatıyor.
Kendime edit:
Eki Görüntüle 3636758
Eczacılıkta memnun olmadığınız nedir?Bu arada ben 9.500 sıralama ile ecz fakültesi bitirdim. Şu an çok çok pişmanım. 10 kusur yil oldu mezun olalı. Keşke mezuna kalıp tip yazsaydım.
Cidden size ne?Benim annemden bir tane üvey kız kardeşim var. 18 yaşında bu sene üniversite sınavına hazırlandı babası dershaneye yolladı binlerce tl harcadı ama çalışmadı annem çok üzüldü puanı kötü geldi. Normalde fen lisesi kazanmıştı sonra orayı bıraktı normal Anadolu lisesine geldi yatılı kalamazmış. Neyse sonuç kötü yani tıp vs hedeflerken şuan dandik bir üni fizyoterapi kazandı gidiyor. Ben çok karşı çıktım gitme dedim işsiz kalırsın bi daha hazırlan adam gibi ebelik hemşirelik falan oku dedim çok kavga ettik bana çok saygısızlık yaptı terbiyesizce konuştu ben de ağır konuştum. Küstük. Çünkü çok carlak saygısız.
Neyse annem benden bir tane ata altın istedi hibe olarak kardeşine iPhone alacağız verir misin dedi sonuçlar açıklanmadan önce. Ben de verdim. Sonra biz sonuçlardan sonra çok kavga ettiğimiz için baya bi aramız bozuldu hem annemle hem kardeşimle birkaç kez dedim sen çok terbiyesizsin kafanı duvarlara vurursun dedim sonra da annem para verdin diye bizi azarlıyorsun gibi bir triplere girdi sonra da altınımı geri üstüme attı. Ben de annem hem para verip hem sizden azar işitemicem diyip geri aldım. Ama çok üzüldüm. Bir yandan da saygısız kız kardeşime kızdım iyi oldu. Beni abla yerine koymuyor bizim evimize gelme bile dedi. Çok üzüldüm haksız mıyım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?