- 20 Ocak 2010
- 49.103
- 190.967
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ayrıca üvey yani öz de değil.
Neyse konularına bakinca hatirladım seni bende ciddiye almıştım :) sen daha kendi anan babanla uğraşamıyorsun başkalarına boş bos tavsiyeler vermeYani bu kadar kafaya neden taktınız anlamadım. Ayrıca üvey yani öz de değil. Anne boşandığı zaman hiçbir bağ kalmayacak. Elin çocuğunu neden umursayayim. O anneye de çok kızdım . Kendi kızında alıp ele neden veriyor ki. Bence hiiic karışma. Şu memur ol baskısından en çok çeken benim ve o kadar çok duyuyorum ki. Memurluktan tiksinmeye başladım. Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Herkesin kendine göre hayalleri vardır. Yaşayarak öğrenir
Yavrum uğraşırım çünkü anam babam yani. Ama Üvey babamın kızıyla neden uğraşayım ki ?Neyse konularına bakinca hatirladım seni bende ciddiye almıştım :) sen daha kendi anan babanla uğraşamıyorsun başkalarına boş bos tavsiyeler verme
Aynı zamanda annenin de kızı ya hani, üvey baba hamile kalıp doğurmamışYavrum uğraşırım çünkü anam babam yani. Ama Üvey babamın kızıyla neden uğraşayım ki ?
Bu kafayla daha çok uğraşirsın sen insanlar biliyor ki memur ol diyorlar sana haklilar belki bişey olursunYavrum uğraşırım çünkü anam babam yani. Ama Üvey babamın kızıyla neden uğraşayım ki ?
Aaa üyelik iptali yaptırmışYavrum uğraşırım çünkü anam babam yani. Ama Üvey babamın kızıyla neden uğraşayım ki ?
haksızsınız evet, hayat onun hayatı, istediği bölümde okur, sonucu iyi de olsa kötü de olsa kendisi katlanacak.Benim annemden bir tane üvey kız kardeşim var. 18 yaşında bu sene üniversite sınavına hazırlandı babası dershaneye yolladı binlerce tl harcadı ama çalışmadı annem çok üzüldü puanı kötü geldi. Normalde fen lisesi kazanmıştı sonra orayı bıraktı normal Anadolu lisesine geldi yatılı kalamazmış. Neyse sonuç kötü yani tıp vs hedeflerken şuan dandik bir üni fizyoterapi kazandı gidiyor. Ben çok karşı çıktım gitme dedim işsiz kalırsın bi daha hazırlan adam gibi ebelik hemşirelik falan oku dedim çok kavga ettik bana çok saygısızlık yaptı terbiyesizce konuştu ben de ağır konuştum. Küstük. Çünkü çok carlak saygısız.
Neyse annem benden bir tane ata altın istedi hibe olarak kardeşine iPhone alacağız verir misin dedi sonuçlar açıklanmadan önce. Ben de verdim. Sonra biz sonuçlardan sonra çok kavga ettiğimiz için baya bi aramız bozuldu hem annemle hem kardeşimle birkaç kez dedim sen çok terbiyesizsin kafanı duvarlara vurursun dedim sonra da annem para verdin diye bizi azarlıyorsun gibi bir triplere girdi sonra da altınımı geri üstüme attı. Ben de annem hem para verip hem sizden azar işitemicem diyip geri aldım. Ama çok üzüldüm. Bir yandan da saygısız kız kardeşime kızdım iyi oldu. Beni abla yerine koymuyor bizim evimize gelme bile dedi. Çok üzüldüm haksız mıyım yaaa
Annemden diyor yani annesi doğurmuş ama baba başka diye üvey diyor muhtemelenBen anlamadım kardeş aynı anneden doğmamı yoksa üvey babanın kızı mı? Aynı anne zaten öz değil mi. Üvey babanın yanında gelen bir kardeşse öz değil zaten doğru.
Ben okumam , bana uymaz ama okunacak bölüm degil demek fazla iddialı. Bizim milletin ağrısı, sızısı bitmez . Açarsın bir klinik, işini iyi yaparsan kapında kuyruk olurlar.Sanıyorum ki siz doktorsunuz. Hocam fizyoterapi gerçekten okunacak bölüm değil bence siz daha iyi biliyorsunuz
Keşke doktor olabilseydiniz o zaman, (!) sizin için üzüldüm. Potansiyeli olmasa fen lisesini de kazanamazdı zaten bir kere daha okursanız anlarsınız diye düşünüyorum.Çok üstten konuşuyorsunuz. Bu devirde 18 19 yaşındaki hiçbir gençle bu şekilde iletişim kuramazsınız. Anne babalar bile diken üstünde, kılı kırk yarıyor en ufak bir nasihatte bulunurken bile aman damarlarına basmayalim diye. Siz dan dun konuşuyorsunuz. Zaten tercih yapıp yerleştiyse mezuna kalmasındansa yarım dönem de olsa gidip o üniversiteyi deneyimlemesi çok daha mantıklı. Ayrıca sağı solu kucumsediginize göre Siz çok daha iyi bir bölümü iyi bir puanla kazanmış olmalisiniz diye düşünüyorum.
Bu arada ben 9.500 sıralama ile ecz fakültesi bitirdim. Şu an çok çok pişmanım. 10 kusur yil oldu mezun olalı. Keşke mezuna kalıp tip yazsaydım. Ben de potansiyeli varsa mezuna kalkınmasında yanayım. Ama tembel(!) Diye tanımladığınız kardeşiniz fizyoterapi okuyamayip nasıl tip okuyacak orası da ayrı bir muamma.
Ayrıca okul sonu puanı diye bişey var bilirsiniz , gidip yarım dönem denemesi iyi bişeymiş ya , o puanı da kaybedip seneye o puandan mahrum kalması mı iyi . Ezcümle bu sene çalışmadıysa seneye çalışıp adam akıllı bir bölüm okusun diye çabaladım. Öylesine bi bölüme gitmesinin hiç bir mantığı yok. Yoksa 10 sene sonra pişman olur (!)Çok üstten konuşuyorsunuz. Bu devirde 18 19 yaşındaki hiçbir gençle bu şekilde iletişim kuramazsınız. Anne babalar bile diken üstünde, kılı kırk yarıyor en ufak bir nasihatte bulunurken bile aman damarlarına basmayalim diye. Siz dan dun konuşuyorsunuz. Zaten tercih yapıp yerleştiyse mezuna kalmasındansa yarım dönem de olsa gidip o üniversiteyi deneyimlemesi çok daha mantıklı. Ayrıca sağı solu kucumsediginize göre Siz çok daha iyi bir bölümü iyi bir puanla kazanmış olmalisiniz diye düşünüyorum.
Bu arada ben 9.500 sıralama ile ecz fakültesi bitirdim. Şu an çok çok pişmanım. 10 kusur yil oldu mezun olalı. Keşke mezuna kalıp tip yazsaydım. Ben de potansiyeli varsa mezuna kalkınmasında yanayım. Ama tembel(!) Diye tanımladığınız kardeşiniz fizyoterapi okuyamayip nasıl tip okuyacak orası da ayrı bir muamma.
Hem tembel hem de tıp fakültesinde okuyacaktı. İlginç.Şimdi de bana şey diyorlar sen kardeşin okurken ona para vermemek için küsme numarası yapıyorsun diyorlar . Fizyoterapist arkadaşlardan özür diliyorum ama benim kardeşim bu işi yapabilecek biri değil ve işsiz kalacak çünkü çok tembel. Bu yüzden okumasını istemedim. Rastgele puanına göre bir bölüm yazdı diye kızdım mezuna kal dedim dinlemedi. Annemi de çok üzdü
Okul sonu puanı ne demek? Liseye de gittim ama öyle bir şeyi duymadım. Yeni mi çıktı?Ayrıca okul sonu puanı diye bişey var bilirsiniz , gidip yarım dönem denemesi iyi bişeymiş ya , o puanı da kaybedip seneye o puandan mahrum kalması mı iyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?