- 4 Mayıs 2022
- 1.533
- 2.027
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
En azından atanma ihtimali daha yüksek , çalışması konusunda inatlaştım ben ama o bi daha hazırlanmak istemedi bu sene bile çalışmamış ama ne hikmetse yorulmuşKardeşinizin çalışmaması kimseyi dinlememesi sorumsuzluğu vs hepsi hata ama neden bu kadar inatlaştınız? Mezuna kalsa da çalışmayacak belli. Ya da sizin istediğiniz bölüm sırf önü açık diye tercih etse yerleşse başarılı mı olacak?
Bazen haklı olsak da karşımızdakine onun istediği kadar yardım edebiliriz. Kendiniz yazmışsınız bu sene bile hazırlanmak istemedi diye. Sonunda pişman olacak olan kendisi. Kendinizce iyiliğini düşünüyor olabilirsiniz ama haklıyken haksız duruma düşmüşsünüzEn azından atanma ihtimali daha yüksek , çalışması konusunda inatlaştım ben ama o bi daha hazırlanmak istemedi bu sene bile çalışmamış ama ne hikmetse yorulmuş
Sanıyorum ki siz doktorsunuz. Hocam fizyoterapi gerçekten okunacak bölüm değil bence siz daha iyi biliyorsunuzFizyoterapistlik nere tıp nere puan olarak. Anneniz sanırım ikinci evlilik yapmış, hem her zorlukta size koşuyor hem de sizi yok sayıyor. Hiç sorumluluğunuz yok destek olmak için bir zahmet okutsunlar. (Siz aynı anne babadan olsanız da bu saygısızlık karşısında aynısını derdim.)
Para filan vermeyin ama hayatına da karışmayın. Tepki verdikçe sizden biliyorlar, olaylara karışmazsanız her şey yoluna girer. Aile de olsa mesafe iyidir.
Siz de saygısızsınız. Fizyoterapi ne alaka olmamış ki, okumayı düşündüğü için tercihlerine yazmış. Öğretmenlik olsa tamam atanma problemi çok fazla da fizyoterapistler işsiz mi? Herkes devlet memuru olmak zorunda mı? Ya memur ol ya da sürün mü oluyor? Siz ağzınıza geleni söyleyin kardeşiniz sussun kendini savunmasın. Kimsenin eğitim iş hayatına karışmayın soğutmayın işten. Bir kere fikrini söyler geçersin ama elli kere hatta kavga boyutuna getirecek kadar karışmaya laf söylemeye hakkınız var mı? Bir daha altın para yardım işine girmeyin, fikirlerinizi de dikte etmeyin.dandik bir üni fizyoterapi kazandı gidiyor. Ben çok karşı çıktım gitme dedim işsiz kalırsın bi daha hazırlan adam gibi ebelik hemşirelik falan oku dedim çok kavga ettik bana çok saygısızlık yaptı terbiyesizce konuştu ben de ağır konuştum. Küstük. Çünkü çok carlak saygısız.
Fizyoterapinin iyi olduğu bir dönem oldu (10-15 yıl önce, puanları/sıralaması da yüksekti o zaman) ama şuan sağlık personeli atamalarında fizyoterapistlere açılan kadro sayısı çok düşük. Çok fazla mezun var bir yandan. Sağlık alanı diye tercih ediyor insanlar hala.Sanıyorum ki siz doktorsunuz. Hocam fizyoterapi gerçekten okunacak bölüm değil bence siz daha iyi biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?