- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.533
- 798
- 36
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Millet evladına ısrar etmiyor. Hayatını etkileyecek bir şey. Ömürlük iş seçiyor. Abartmissiniz biraz. Ne yaparsa yapsın. Keşke bu kadar müdahil olmasaydiniz, yüz göz olmuşsunuz. Öz ya da üvey, kardeş kardeştir. Gerek yoktu. Bence konuşup hakkında hayırlısı olur inşallah diye dua edip altını da tekrar verin. Sarılın öpün. Belki alanında çok iyi olacak. Lisede ne zirzop arkadaşlar vardi alanında çok iyi psikolog öğretmen filan oldular. Harika işlere imza atıyorlar.En azından atanma ihtimali daha yüksek , çalışması konusunda inatlaştım ben ama o bi daha hazırlanmak istemedi bu sene bile çalışmamış ama ne hikmetse yorulmuş
El derken ? Oda kendı çocuğu . Sadece babaları farklıYani bu kadar kafaya neden taktınız anlamadım. Ayrıca üvey yani öz de değil. Anne boşandığı zaman hiçbir bağ kalmayacak. Elin çocuğunu neden umursayayim. O anneye de çok kızdım . Kendi kızında alıp ele neden veriyor ki. Bence hiiic karışma. Şu memur ol baskısından en çok çeken benim ve o kadar çok duyuyorum ki. Memurluktan tiksinmeye başladım. Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Herkesin kendine göre hayalleri vardır. Yaşayarak öğrenir
Sana cevap veremez üyelik iptali yaptırmış diyecektim ki 2 gün anca dayanmışEl derken ? Oda kendı çocuğu . Sadece babaları farklı
Sen aşçılık kazanmıştın dimi ailen öğretmen ol diyordu. Ailene de ki ben okuduğumu anlamıyorum ki öğrencilere ne anlatıcam. 30 tane üye anne bir öz kardeşler yazmış, hala üvey babamın kızı neden öz olsun ki diyosunYavrum uğraşırım çünkü anam babam yani. Ama Üvey babamın kızıyla neden uğraşayım ki ?
Kız deme öyle küsüp üyelik iptali yaptırıyor 24 saatçikSen aşçılık kazanmıştın dimi ailen öğretmen ol diyordu. Ailene de ki ben okuduğumu anlamıyorum ki öğrencilere ne anlatıcam. 30 tane üye anne bir öz kardeşler yazmış, hala üvey babamın kızı neden öz olsun ki diyosun
Kız deme öyle küsüp üyelip iptali yaptırıyor 24 saatçik
Hangi fen lisesi imiş bu? Orada başarılı olamamış işte . Fen liselerini katlayan Anadolu liseleri var bu arada. Siz bir öğretmen olarak daha iyi bilmeliydiniz.Ya bunda anlamayacak ne var anlamadım bu çocuk fen lisesini kazandı , sonradan tembelleşti diyorum habire aynı şeyi yazıp duruyorsunuz
Başarılı olmadığı için değil yatılı kalmak istemediği için orayı bıraktı bilip bilmeden yorum yapıyorsunuzHangi fen lisesi imiş bu? Orada başarılı olamamış işte . Fen liselerini katlayan Anadolu liseleri var bu arada. Siz bir öğretmen olarak daha iyi bilmeliydiniz.
Öğretmenlikte yaptım , çalışkan bir çocuğun velisiyim de. Gayet iyi biliyorum işleyişi yani. Siz öğrencilerinize de böyle mi davranıyorsunuz? Yok tembelsin yok aç kalırsın yok şu yok bu. Belki de o kızın hayatı sizden kat kat iyi olacak. Bence okul şu bu bahane. Direkt kızı hedef almışsınız. Herkes dr olamıyor. Siz olabildiniz mi mesela? Niye kıza aşırı yükleniyorsunuz?Başarılı olmadığı için değil yatılı kalmak istemediği için orayı bıraktı bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz
Yatılı kalmak istemeyebilir de ergen bir kız . Okul da değiştirebilir. Bu kadar baskı normal değil.Başarılı olmadığı için değil yatılı kalmak istemediği için orayı bıraktı bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz
Ne bileyim ulaa öyle okudum üstüme gelmeyin daaa. Ayrıca konu sahibinde sıkıntı. İnsan aynı karından çıktığı kişiye neden üvey der . He o ile üvey diyorsa benim üvey dememde ne sakınca var ya aaaaSen aşçılık kazanmıştın dimi ailen öğretmen ol diyordu. Ailene de ki ben okuduğumu anlamıyorum ki öğrencilere ne anlatıcam. 30 tane üye anne bir öz kardeşler yazmış, hala üvey babamın kızı neden öz olsun ki diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?