Kendi altınım yüzünden azar yedim

bölüm tercihi hayati bir konu

kendi bileceği iş

fikir söyler geçersiniz

bu kadar karışmak yersiz olmuş

altın veya yardım etme konusunda da mecbur değilsiniz

En azından atanma ihtimali daha yüksek , çalışması konusunda inatlaştım ben ama o bi daha hazırlanmak istemedi bu sene bile çalışmamış ama ne hikmetse yorulmuş
Millet evladına ısrar etmiyor. Hayatını etkileyecek bir şey. Ömürlük iş seçiyor. Abartmissiniz biraz. Ne yaparsa yapsın. Keşke bu kadar müdahil olmasaydiniz, yüz göz olmuşsunuz. Öz ya da üvey, kardeş kardeştir. Gerek yoktu. Bence konuşup hakkında hayırlısı olur inşallah diye dua edip altını da tekrar verin. Sarılın öpün. Belki alanında çok iyi olacak. Lisede ne zirzop arkadaşlar vardi alanında çok iyi psikolog öğretmen filan oldular. Harika işlere imza atıyorlar.

El derken ? Oda kendı çocuğu . Sadece babaları farklı

Bence böyle ana ayrı baba ayrı öz üvey olaylarına takılmayın ya . Benım de babamın bır oğlu var ama kardeş gıbı degılız . Ben hıc abı gıbı hıssetmedım onu . Bence sızde bazı olayları abartıyorsunuz . Yerı gelıyor aynı anne babadan olan kardesımızle kavga edıyoruz . Ayrıca sıze ne hangı meslegı yapacağından . Dusuncenı soyle abla olarak ama bu kadar karışma . Sız ne mezunusunuz merak ettım doğrusu . Lı sız doktor da olsanız kardesınızın tercih ettıgı bolum ıcın bu kadar konuşmaya hakkınız yok . Ayrıca annenız bana haklı gıbı geldı konuyu açarken bıle altın verdım laf duydum dıyorsunuz . Kım bılır o sınır anında neler dedınız

Yavrum uğraşırım çünkü anam babam yani. Ama Üvey babamın kızıyla neden uğraşayım ki ?
Sen aşçılık kazanmıştın dimi ailen öğretmen ol diyordu. Ailene de ki ben okuduğumu anlamıyorum ki öğrencilere ne anlatıcam. 30 tane üye anne bir öz kardeşler yazmış, hala üvey babamın kızı neden öz olsun ki diyosun

Kız deme öyle küsüp üyelik iptali yaptırıyor 24 saatçik

Ya bunda anlamayacak ne var anlamadım bu çocuk fen lisesini kazandı , sonradan tembelleşti diyorum habire aynı şeyi yazıp duruyorsunuz
Hangi fen lisesi imiş bu? Orada başarılı olamamış işte . Fen liselerini katlayan Anadolu liseleri var bu arada. Siz bir öğretmen olarak daha iyi bilmeliydiniz.

Hangi fen lisesi imiş bu? Orada başarılı olamamış işte . Fen liselerini katlayan Anadolu liseleri var bu arada. Siz bir öğretmen olarak daha iyi bilmeliydiniz.
Başarılı olmadığı için değil yatılı kalmak istemediği için orayı bıraktı bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz

Bence kendi hayat kararlarını alabilmeli müdahaleniz fazla ve gereksiz geldi bana ben üvey demem anne bir niye üvey diyeyim.altini vermeseydiniz istemiyorsaniz Ablalık yapmak gerekli fakat anlayacağı dilden severek eleştiri yaparak değil sürekli elestri yapar birde üvey derseniz niye sevsin saysin sizi

Başarılı olmadığı için değil yatılı kalmak istemediği için orayı bıraktı bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz
Öğretmenlikte yaptım , çalışkan bir çocuğun velisiyim de. Gayet iyi biliyorum işleyişi yani. Siz öğrencilerinize de böyle mi davranıyorsunuz? Yok tembelsin yok aç kalırsın yok şu yok bu. Belki de o kızın hayatı sizden kat kat iyi olacak. Bence okul şu bu bahane. Direkt kızı hedef almışsınız. Herkes dr olamıyor. Siz olabildiniz mi mesela? Niye kıza aşırı yükleniyorsunuz?

Kızın babası sen işine bak, haddini bil, sen mi büyüttün okuttun bu kızı derse verecek cevabınız var mı? İki lafından biri salak, tembel, onu yapamaz bunu beceremez, hayırdır sen kimsin, senden çok daha iyi seviyede olanlar var bu seni başarısız mı yapıyor... Adam bunları dese cevap veremezsiniz. Benim çocuğuma yapılsa susup oturup dinlenem. Bunları dedirtmeyin kendinize. Tercih listesine yazdığına göre demek ki fizyoterapi de ilgisini çekiyor.

Kardeşiniz yaşında kızım var ve meslek seçimini yeni yaptı. Kendisi araştırdı öğretmenleriyle konuştu. Bize de danıştı anlattı ve destekledik. Kızım fizyoterapist olsun isterim niye istemeyeyim? Bir çocuğa salaksın tembelsin onu bunu yapamazsın demek kadar özgüven yok edici bir davranış olamaz. Üstelik yedi kat yabancıdan değil en yakınından kardeşinden duyuyor bunları.

Ne bileyim ulaa öyle okudum üstüme gelmeyin daaa. Ayrıca konu sahibinde sıkıntı. İnsan aynı karından çıktığı kişiye neden üvey der . He o ile üvey diyorsa benim üvey dememde ne sakınca var ya aaaa

Size ne bence cok karısıyorsunux anası var babası var öğüt verin ama bu kadar karışmak yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…