evet internet ortamında tanıstım istemıyorlar yaslı dıye tanımaya calısmıyorlar
evet hata yaptıgımı dusunuyorum kendı ıstedı yuzuk alıp takmayı bende aılelerı naparım bılemdım yardım edermısınız lutfen
Sen ne kadar tanıyorsun ki onların tanımasını bekliyorsun ?
konu sahibi arkadaşım sen 22 yaşında sevgilin 30 yaşında aranızda 8 yaş var bana göre yaş farkı çok degil ama şöyle bi durum var siz net ortamında tanışmıssınız ve aileniz de haklı neler okuyoruz neler duyuyoruz tamam gerçek hayattada var kötü insanlar ama seninkisi sanal alem olunca biraz kafa karıştırıyor karşındaki kişi evlimi bekarmı hırlımı hırsızmı bilemiyoruz o yüzden iyi düşün iyi karar ver arkadaşım
5 aydır tanıyorum tamam erken ama hemen kestırıp attılar olmaz dıye evlenmek ıcın aceleymıs neymıs bu evlencem demedımkı hemen telefonda konusturayım dedım ıstemedıler resmen babandan yaslı dıyıp attı napcam ne desem bılmıyorum
konu hukuksal boyut almış bile..sayfaları okudum ama hukuk ile olan ilişkiye nereden gelindi bir türlü bulamadım..
o zaman sadece hukuk bilgisi olanlar başlığa yazsın lütfen,bizler dağılabiliriz..
soru açık değil mi?
sevgiliyken yüzük takmak saçma mı değil mi?
herkes kendi fikrini yazıyorsa problem nerede?
konu hukuksal boyut almış bile..sayfaları okudum ama hukuk ile olan ilişkiye nereden gelindi bir türlü bulamadım..
o zaman sadece hukuk bilgisi olanlar başlığa yazsın lütfen,bizler dağılabiliriz..
soru açık değil mi?
sevgiliyken yüzük takmak saçma mı değil mi?
herkes kendi fikrini yazıyorsa problem nerede?
Bende çok sıcak bakmıyorum internet ortamına
Ama internettekilerde senin benim gibi kimseler
Güvenmemekte haklılar hemen ama , sen madem istiyorsun ailen bi araştırıp soruşturmalı
Ben seni daha küçük sanıyordum.. 22 - 30 arada çoook büyük yaş farkı yok.. Ama endişelerinden ötürü yaşı bahane ediyorlar bence..
5 aydır tanıyorum tamam erken ama hemen kestırıp attılar olmaz dıye evlenmek ıcın aceleymıs neymıs bu evlencem demedımkı hemen telefonda konusturayım dedım ıstemedıler resmen babandan yaslı dıyıp attı napcam ne desem bılmıyorum
Ailen onaylamıyorsa.. senden aşkından ölüp bitmiyorsan ( ki 5 ay olmuş ) bitir ilişkini..
O geldiğinde ne hissettin mesela ? Kanın kaynadımı.. Yakın hissettinmi kendine ?
Yahu 4 yıl sevgili kaldığın adam seninle zaten evlenir o zamana kadar..
Hee dersin ki maddi unsurlar var manevi unsurlar var evlenemedik yüzük taktık.
Olabilir anlıyorum ama bu kızın zararına ben ilk yorumum da yazdım zaten bu konuya ters olarak ne yazılsa aşkından ölenlere küfür gibi gelir.
Yani doğru olarak görmese yüzük takmaz zaten bana ne üstelik..
Ama saçma diyorum birisi de çıkıp hukuk destekliyor dedi ona takıldım o yüzden bu kadar uzadı benim açımdan bu mevzu.
Hukuk pastane sözünü değil bir şekilde toplumun şahit olduğu ilişkiyi nişanlılık olarak kabul ediyor.
Ki böyle yazmam bile yanlış da neyse burada hukukçu bile keyfine göre yazabiliyorsa benim hayli hayli atma hakkım vardır herhalde :)
Nasılsa hukukçu değilim daha beter sallarım kafama göre ,yükümlülüğüm yok.
Hepimiz pastaneciyiz hepimiz nişanlıyız
evet guvenmıyorlar arastırcaklarını hıc sanmam aleme gulduremezmıs bumu sevgılısı dememelılermıs onamı kalmısım anlamazlar beni
Bi 30 yaşında diyosun bi babandan yaşlı diyolar diyosun
O kadar büyük duruyosa
Sana yanlış bilgi vermiş olabilir.. 30 değil 40 tır belki..Bilemiyorum tabi.. Ailen bu kadar tepki gösterince aklıma bu geldi..
Ben kendimle ters düşmüyorum. Demek istediğimi anlamamışsınız. Bazı arkadaşlar nişanın illa ki ailelerle birlikte kutlandığında geçerli olduğunu söylemiş. Bende diyorum ki evlenmeye karar vermek zaten nişandır. Nişan demek evliliğe adım atmak demektir. Yani ailelerle kutlandığında, ailelerle yüzük takıldığında değil, evlenmeye karar verdiğinde nişanlanmış, karşılıklı sözler vermiş oluyorsun.
Ayrıca benim neden yüzük taktığımı siz bilemezsiniz ki. Bizim yüzük takma sebebimiz herkes bilsin, görsün ve aa bak gördün mü shining'in sevgilisi varmış desin diye değil. İnsanların sevildiğimi ya da sevdiğimi görmelerine de ihtiyacım yok benim. Ergen düşünceleridir bunlar..
Yahu 4 yıl sevgili kaldığın adam seninle zaten evlenir o zamana kadar..
Hee dersin ki maddi unsurlar var manevi unsurlar var evlenemedik yüzük taktık.
Olabilir anlıyorum ama bu kızın zararına ben ilk yorumum da yazdım zaten bu konuya ters olarak ne yazılsa aşkından ölenlere küfür gibi gelir.
Yani doğru olarak görmese yüzük takmaz zaten bana ne üstelik..
Ama saçma diyorum birisi de çıkıp hukuk destekliyor dedi ona takıldım o yüzden bu kadar uzadı benim açımdan bu mevzu.
Hukuk pastane sözünü değil bir şekilde toplumun şahit olduğu ilişkiyi nişanlılık olarak kabul ediyor.
Ki böyle yazmam bile yanlış da neyse burada hukukçu bile keyfine göre yazabiliyorsa benim hayli hayli atma hakkım vardır herhalde :)
Nasılsa hukukçu değilim daha beter sallarım kafama göre ,yükümlülüğüm yok.
Hepimiz pastaneciyiz hepimiz nişanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?