kendi babanızı tarif eder misiniz?

Alemsin ya yemek yapıyorsun yemiyor hala getirmeye devam ediyorsun. Peki sordun mu babana yemekleri neden yemediğini? Ne yemek istersin onu pişireyim diye.

Baba gibi babadir benim babam. Adam gibi adamdır... anneme de aşık zaten. Senelerdir böyle. :-D

sürekli çocuklarımızı şımarttığımızı söylüyor..en son babama gittiğimizde 6 da yatırdık..örselelmemek için baskı yapmıyorum ben evladıma..gürültü istemiyor..biz küçükken çıtımız çıkmazdı korkudan..bizde öyle yapalım istiyor

Allahımmm ne babalar var Allah bekarlara senin baban gibi kocalar nasip etsin ne diyelim. Maşallah

Alemsin ya yemek yapıyorsun yemiyor hala getirmeye devam ediyorsun. Peki sordun mu babana yemekleri neden yemediğini? Ne yemek istersin onu pişireyim diye.
Yok sormadım, sormam. Sorarsam binbir tane şey sayar çünkü. Ne istediğini de söylemez. Ben biliyorum zaten ne yediğini ona göre yaptım. Ama sırf annemin yemeği değil diye yemedi adam. Değişik bi adam benim babam. Normalde kaç insan kuru fasülye yemez mesela söyler misin bana? Yemedi adam işte. Kızmıyorum bile, gülüyorum sadece.

Aynen. Benmde sorunlarim var olmuyor bebegim 2 senedir. Esim olmazsa olmasin evlatlik aliriz,sen benm bebegimsin der hep Allah razi olsun...Annemler evlendiklerinde 1 sene cocuklari olmamis babam muhlet vermis ya 3 aya hamile kalirsin ya da ananin evine git! Dusunebilıyor musun ? Kadin 3 tane dogurmusta cok kiymet bilmis sanki. Benm babamda seninkinden kotu olmasinda erol taş gibi bi adam

yaş ilerledikçe hazmediyor insan değilmi?

Ben 6 yaşımdayken boşandılar

Babaaannemin bütün sağlık sorunlarında yanındaydı, aynı şekilde diğer aile büyüklerinin de. Anneannemle hiç anlaşamamalarına rağmen bana her zaman "o senin anneannen, saygılı davranmak zorundasın" demiştir. Anneannem vefat ettiğinde de neredeyse 20 yıldır görüşmedikleri dayıma bile başsağlığı diledi.

benim babamda zor adamdır ama annem sabır makamındadır Allah yüzlerine baksın...hele ki geçen gün anneme aman hanım hastalanma sana iyi bakayım ki bana hep hizmet et dedi bendeki ifade aynen
yalan dünya bu kimisi çekmeye kimisi çektirmeye gelmiş..Adalet er geç vuku bulur..

nedenki,bak iyi bakayım demiş,
babam anneme sana kötülük yapıyorum yine bir şey olmuyor sana derdi..

Gören de çocuklarını çok sevecek sanır, oldu da seve seve doymadı sanki... Sırf onun var benimde olsun. Insanlar birbiriyle itişmese çatlar.

Benm babamda oyleydi. Kiz kardesim kundaktaydi aglardi hic susturamazdik babamin sesini duydugu an sesini keserdi. Kucucuk bebek bilirdi onu. Yaninda hic konusamazdik. Abim bi kere bakkaldan 5 dk geç geldi diye burnunu kirdi! Daha 9 yasindaydi...

Sanırım... Eskiden çok kızardım, çok üzülürdüm. Şimdi bazen gülüyorum, bazen acıyorum... O yüzden konu sahibini anlayabiliyorum.
aynen..çocukluğumda çok üzülürdüm..artık hazmettim..hayatımın büyük bir bölümünü kapladı bu..çünki babam sorun çıkarmayı ve ön panda olmayı seven bencil biri maalesef öyle..hayatta herkez birşeylerle sınanır..bizimkide böyleymiş..
sağlıklı olalımda değilmi..

Benm babamda oyleydi. Kiz kardesim kundaktaydi aglardi hic susturamazdik babamin sesini duydugu an sesini keserdi. Kucucuk bebek bilirdi onu. Yaninda hic konusamazdik. Abim bi kere bakkaldan 5 dk geç geldi diye burnunu kirdi! Daha 9 yasindaydi...
yok canım sinirleri bozuk bizimkilerin cidden..babamda erkek olana dek devam demiş anneme..oldu da ne oldu..onada aynı bize davrandığı gibi davrandı..

aynı şeyleri düşünüyoruz bende öyle babamla imtihan ediliyorum sanırım senin babanla benim babam benziyor mu ne

benimki başkalarının yaptığını beğenir bizimkini beğenmez
Bizimki de öyle bazı konularda, söylediğimiz her söze muhalefettir. Sen a dersin o b der. Illa itişir, kardeşime de öyledir, abime pek ses etmez nedense. Küçük amcamın ise her sözü doğrudur, adeta oğlu gibi görür onu elindekini ona verir. Onun yanına a yı savunarak giderken b yi savunarak gelir. Çünkü küçük amcam b yi takdir etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…