- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Üçünüzün de ortak kullanım alanında telefonla uzun uzun konuşması yanlış, hele ki görüntülü, evlerden ırak.
Ev arkadaşının özel konuyu duymaması önemliymiş de sana bağırdığına şahit olması, durumun çirkinliği önemli değil miymiş? O kısımda çok hatalı.
Yaptığı çok kötü zaten.Ben yaptığımın hatalı olduğunu kabul ediyorum zaten
Odamda konuşmalıydım
Ama ev arkadaşımızın yanında bana böyle bağırıp saygısızlık etmesi çok zoruma gitti. Ben çocuk değilim kaldı ki annem babam bile beni kendi evimde odana git diye bi yerden kovamaz. Ne münasebet ya. Kibarca söylese giderim zaten.
Bu ne biçim başlık sevgilin seni sokağamı atmış. Bunu dert edinip buraya konu açmakta ayrı bi saçmalık.
Birde bayil istersen feriha. Evden mi kovmus cidden bir daha dusun istersen. Gelip ozurde dilemis gayet hakli sevgilin bosuna trip atmaya degmez bir konu.
Bir başkasının yanında aile özelini konuşan paylaşan siz en büyük ayıbı yapıyorsunuz. Gayet normal birşey söylemişSevgilimle aynı evde kalıyoruz ve bir de ev arkadaşımız var. Öğrenci evi gibi ev.
Salondaydım annem aradı annemle görüntülü konuşuyorduk. Amcam boşanma aşamasında şu an ve boşanma sebebi başka bir kadınmış, annem de bunu duymuş bunun muhabbetini yapıyoduk. Ben de ya inanamıyorum ne kadar iğrenç bir adammış aldatmış vs diyodum.
Sonra sevgilim birkaç el kol hareketi yaptı. Telefonun kamerasını ve sesini kapatıp “noluyo?” Dedim.
“Git içeride konuş ya aile dedikodunuzu dinlemek zorunda mıyız bize ne yengenden amcandan” dedi.
O kadar bozuldum ki tam o sırada ev arkadaşım da odaya girmişti. Odama geçtim ve şu an sinirden çıkamıyorum. Tamam o an rahatsiz olmus olabilir boyle özel bi mevzudan ama uslup bu mu olmali ya burası benim de evim tek onun değil beni başka odaya kovmak ne demek
Cok saygisizca degil mi? Allah askina ben mi hataliyim?
Üslubu çok çirkin o konuda haklısınız. Ama telefon görüşmesini helede görüntülü telefon görüşmesini ( karşı tarafta tamamen duyulduğu icin) evin ortak alanında yapmak da saygısızlık bence. Odanızda konuşabilirsiniz.Sevgilimle aynı evde kalıyoruz ve bir de ev arkadaşımız var. Öğrenci evi gibi ev.
Salondaydım annem aradı annemle görüntülü konuşuyorduk. Amcam boşanma aşamasında şu an ve boşanma sebebi başka bir kadınmış, annem de bunu duymuş bunun muhabbetini yapıyoduk. Ben de ya inanamıyorum ne kadar iğrenç bir adammış aldatmış vs diyodum.
Sonra sevgilim birkaç el kol hareketi yaptı. Telefonun kamerasını ve sesini kapatıp “noluyo?” Dedim.
“Git içeride konuş ya aile dedikodunuzu dinlemek zorunda mıyız bize ne yengenden amcandan” dedi.
O kadar bozuldum ki tam o sırada ev arkadaşım da odaya girmişti. Odama geçtim ve şu an sinirden çıkamıyorum. Tamam o an rahatsiz olmus olabilir boyle özel bi mevzudan ama uslup bu mu olmali ya burası benim de evim tek onun değil beni başka odaya kovmak ne demek
Cok saygisizca degil mi? Allah askina ben mi hataliyim?
Bunu odaya göndermişler..looding
Ama üslubu çok kötü iki taraflı olarak konuşun konuyuÜslubu çok çirkin o konuda haklısınız. Ama telefon görüşmesini helede görüntülü telefon görüşmesini ( karşı tarafta tamamen duyulduğu icin) evin ortak alanında yapmak da saygısızlık bence. Odanızda konuşabilirsiniz.
Üslubu çok çirkin o konuda haklısınız. Ama telefon görüşmesini helede görüntülü telefon görüşmesini ( karşı tarafta tamamen duyulduğu icin) evin ortak alanında yapmak da saygısızlık bence. Odanızda konuşabilirsiniz.
Kiralar yüksek olabilir ona lafım yok,ama sevgilimle ortak çıktığım bir evde 3. bir kişi istemem ,sizden duydum hâlâ bana çok saçma geliyoryaşadığım yerde herkes ev paylaşıyor. Evli çiftler bile. Sizin hiç duymamış olmanız bunu saçma yapmaz. Kiralar çok yüksek.
Çocuk azarlar gibi azarlamış deli midir nedir
Önceki konuda Alman usülü yaşıyoruz demistin konu sahibesi, evde 3. bir kisi olduğundan haberim yoktu. Ben sevgili olduğunuzu düşünmüyorum basbayağı ev arkadaşlığı bu
Kiralar yüksek olabilir ona lafım yok,ama sevgilimle ortak çıktığım bir evde 3. bir kişi istemem ,sizden duydum hâlâ bana çok saçma geliyor
Eee yani? Ben şahsen dediğini yapıyorum ve bunuda utanılacak bir şey olarak görmüyorum. Ndjddjdnd Suriyeli mülteci duyarı jsdjsjdjSiz de baya ırkçısınız belli ki. Arkadaş ortamınızda Suriyeli mülteci gömdüğünüze yemin edebilirim ve kanıtlarım da sanki ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?