Kendi evimde kovulmak? Çok sinirliyim

Ben yaptığımın hatalı olduğunu kabul ediyorum zaten
Odamda konuşmalıydım
Ama ev arkadaşımızın yanında bana böyle bağırıp saygısızlık etmesi çok zoruma gitti. Ben çocuk değilim kaldı ki annem babam bile beni kendi evimde odana git diye bi yerden kovamaz. Ne münasebet ya. Kibarca söylese giderim zaten.

Yaptığı çok kötü zaten.

Bu ne biçim başlık sevgilin seni sokağamı atmış. Bunu dert edinip buraya konu açmakta ayrı bi saçmalık.
Birde bayil istersen feriha. Evden mi kovmus cidden bir daha dusun istersen. Gelip ozurde dilemis gayet hakli sevgilin bosuna trip atmaya degmez bir konu.

Başlıkta evden kovuldum yazmadım. Kendi evimde kovulmak yazdım.
Ki o kadar gergin bi ortam oluştu ki ev arkadaşımız ortamı yumuşatmak için gülerek “yaaa kovdun kızı resmen” falan dedi.

Bir başkasının yanında aile özelini konuşan paylaşan siz en büyük ayıbı yapıyorsunuz. Gayet normal birşey söylemiş

Üslubu çok çirkin o konuda haklısınız. Ama telefon görüşmesini helede görüntülü telefon görüşmesini ( karşı tarafta tamamen duyulduğu icin) evin ortak alanında yapmak da saygısızlık bence. Odanızda konuşabilirsiniz.

Ama üslubu çok kötü iki taraflı olarak konuşun konuyu

Haklısınız hatalıyım o konuda
Biz konuşmaya başladığımızda kimse yoktu onlar sonradan geldiler. Ev arkadaşımız terasta çamaşır asıyordu yani tam duymuyordu bile tam olarak odada değildi. Ben de kapatmak üzereydim o nedenle çıkmadım

Ya inanın normalde telefonda konuşurken evden çıkıyorum komple duvarlar kağıt gibi diye. Zaten birilerinin yanında sesli sesli telde konuşabilen bi tip değilim nadiren denk gelir böyle

yaşadığım yerde herkes ev paylaşıyor. Evli çiftler bile. Sizin hiç duymamış olmanız bunu saçma yapmaz. Kiralar çok yüksek.
Kiralar yüksek olabilir ona lafım yok,ama sevgilimle ortak çıktığım bir evde 3. bir kişi istemem ,sizden duydum hâlâ bana çok saçma geliyor

Dubleks bi evde oda paylaşıyoruz kendi odamız banyomuz falan var. Odanın kirasını bölüşüyoruz demek istemiştim.

Sevgiliniz hatasını anlamış. Siz de hatalı olduğunuz noktalar olduğunu kabullenmişsiniz. Aşırı tepki karşısında öfkelenmeniz normal. Öfkeniz geçince siz de sakinleşirsiniz. Ayrıca herkes sevgilinizle beraber üçüncü bir ev arkadaşınız olmasına takılmış, bunun normal olmadığını söylemiş ama kimse başkalarının “norm”allerine göre yaşamak zorunda değil. Ekonomiden sosyokültürel özelliklere kadar bir çok değişken varken birilerinin çıkıp ev arkadaşı olayına bu kadar takılması çok enteresan.

Canim iceri gec istersen diyebilirdi
Senin amcani yengeni mi dinlicez demek ne kadar kaba bir hareket
Demek ki arada boyle seyler yapiyor ki sen odadan kovuldugun icin icerledin laflarindan degil
2 gun sonra unutacaksin
Ben olsam sadece ev arkadasim konumuna sokardim onu

Sevgiliniz haklı aslında yani şöyle ben de ev arkadaşım yüksek sesle böyle aynı odada dedikodu yapınca rahatsız oluyorum. Ama beraber yaşadığım kişi sevgilim olsaydı bu kadar sert çıkmazdım sanırım sonuçta daha samimi olduğum biri. Çünkü odada sadece ikinizmişsiniz diğer kişi siz giderken gelmiş. Ama çok yüksek sesle tepki vererek konuştuysanız sinirlenmiştir. Belki de canı başka bir şeye sıkkındı o anda. Genel olarak davranışları nasıl size karşı?

Siz de baya ırkçısınız belli ki. Arkadaş ortamınızda Suriyeli mülteci gömdüğünüze yemin edebilirim ve kanıtlarım da sanki ne dersiniz?
Eee yani? Ben şahsen dediğini yapıyorum ve bunuda utanılacak bir şey olarak görmüyorum. Ndjddjdnd Suriyeli mülteci duyarı jsdjsjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…