- Konu Sahibi Papatya129
-
Nerdelerdi?Ben salonda konuşuyordum sonrasında sırayla sevgilim ve ev arkadaşım salona indi.
Bende onu dusundum erkek ev arkadasiysa erkegin bunlarin yaninda isi ne. Ev arkadasi kizsa nerdelerdi de sonradan yanima geldiler diyorMadem sevgilisiniz 3. kisi evinizde ne arıyor bunu anlayamadım. Garip bir durum
Benim de kocam telefonda çok konuşur işiyle ilgili aradıklarında vs kaç kez dedim git ötede konuş öf başım ağrıyor diye İns beni evden kovdu demez ya
Sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz. Ev arkadaşı kızsa aldatma potansiyeli yüksek ve oyuzden çok büyük tepki verdi diye düşündüm. Oyuzden ilk sorduğum soru ev arkadaşının cinsiyetiNerdelerdi?
Konuyu okurken benimde aklıma o geldiSanırım aynı şeyleri düşünüyoruz. Ev arkadaşı kızsa aldatma potansiyeli yüksek ve oyuzden çok büyük tepki verdi diye düşündüm. Oyuzden ilk sorduğum soru ev arkadaşının cinsiyeti
kirayı karşılamak için 3 kişi beraber yaşamayı anlarım da bu 3 kişinin içinde sevgilimin olmasıKonuyu okurken benimde aklıma o geldiarkadaş neyse ama sevgilimle aynı evde yaşasam ne erkek ne kız üçüncü bir kişiyi istemezdim. Mağarada mı kaldım acaba ben?
Madem sevgilisiniz 3. kisi evinizde ne arıyor bunu anlayamadım. Garip bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?