- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Salonda hep birlikte mi oturuyordunuz
Evden kovmamış ki odaya göndermiş yanlış birşey göremedim. Bende başka birinin aile ilişkilerini duymak istemezdim.
Onlar gelince kalkıp gidebilirdinizBen salonda konuşuyordum sonrasında sırayla sevgilim ve ev arkadaşım salona indi.
Bunu ona söyleyin. Belki olayın igrençliğinden böyle tepki vermiştir.Üslubu çok çirkin ve sertti bize ne ya bundan git içeride konuş yerine daha yumuşak söylenebilirdi. Sonuçta orası benim de evim ve yeri gelyio kendi saatlerce arkadaşlarıyla telefonda konuşuyo salonda saçma sapan muhabbetler
Ona ne zararı varmış ki? Başka bir şeye sinirliydi herhalde.
Ben hak verdim sevgilinizeŞimdi geldi özür diliyo
Ama hala ben görüntülü konuştuğum için suçluymuşum ev arkadaşımız neden duysunmuş. Abi sanki devlet sırrı benim ailemi tanımıyo bile
Aynen bı de bayıl istersen Feriha diyesim geldi.. Kendi evimen kovdular diyor odana git konuş demiş sevgilisi üstelik ev arkadaşı var ev onun değilÜslupu sert be saygısızca olabilir ama siz de fazla drama queensiz. Bu kadar abartmaya gerek yok. Uğruna sinirden kendinizi odaya kitleyecek, koştur koştur bdvde konu açılacak bir mesele değil
Sevgilinizin üslubu çok yanlış ama onun fikrine katılıyorum. Amcanızın, ailenizin mahrem konularını neden sevgiliniz ve arkadaşı da bilsin ki? Babanız da orada olsa uyarırdı sizi eminim. Ayrıca arkadaşı belki orda burda farklı konuşacak ondan uyarmıştır. Sevgiliniz ailesiyle alakalı herşeyi söylediğini de sanmıyorum, erkeklerin çoğu sevmez bu tür konuları konuşmayı, milletin hayatı banane der geçer. Sevgilinizi olgun buldum şaşkınlıkla, bu zamanda yeni nesilde olmayacak şey bunlar.Şimdi geldi özür diliyo
Ama hala ben görüntülü konuştuğum için suçluymuşum ev arkadaşımız neden duysunmuş. Abi sanki devlet sırrı benim ailemi tanımıyo bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?