Kendi evimde rahat edemiyorum

ethemim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
265
0
26
İzmir
kızlar çok tuhaf seyler yasıyorum kendı evımde rahat edemıyorum eşim eve aldıklarını sayıyor kardesim falan geldiği zman yiyor işte abur cubur diyorki bizim evdede bişi kalmıyo aldığım bitiyor diyo ne yapcam ben ya

kardeşin nekadar sürede bir geliyo sürekli gelip yiyip süpürüp gidiyosa göze batar haliyle gerçi eşinin dile getirmeside ayıp ama kardeşin kaç yaşında bilmiyorumda gelirken oda bişeyler alabilir şahsen ben abur cubur yiyecek olduğuumda bi tanıdığma giderken alıpta giderim.göze batar diye düşünmedim hiç ama huy şte öyleyim. banada gelen yesin içsin ama belli bi çizgi var kimi misafirliktir lafla yer içer gider insanın gözü görmez kimiside sömürür kardeşinde böylede sen kardeşin olduğu içinmi gözüne batmıyo acaba

Son düzenleme:
canımsaol bende anlam veremıyorum ailemden böle bişi görmediğim için cok tuhafıma gidiyor kac kere dile getirdim böle konusma diye ama hep yapıyor ne yapacagımı saırdım(((

erkeğin cimrisi de hiç tahammül edilemez ya..eşinize deyin ki misafirin berekettir, rızkınız eksilmez aksine artar..

kızlar haftada bir gelir verirsen yer tabi bende evime gelmiş cocuk var olan seylerden veririm bırak onu benım yedıklerimde batmaya basladı

yeni evlimisin canım var öyle tipler pinti cimri evde her şeye karışan sakın yüz verme nasıl alıştırırsan öyle gider kardeşimede ikramda bulunamayacaksam yemişim öyle evliliği adım gibi eminimki kendi ailesini görmez eşinin tarafına gelince gözleri açılır bunların

Acaba sadece kendi sevdiği şeyleri mi alıyor?
Ailemle yaşıyorum, ben de herkesin sevdikleri şeyleri aldıktan sonra kendim için biraz alışveriş yaparım.
Ben yemeden bitmişse çıldırırım, bari bıraksaydınız diye.
Onun gibi bir şey mi?

kendi ailesine yapsam bana yapmadıgını bırakmaz onlar geldiği zman alısveriş yapılır onlar için ama iş benım aileme gelince yokkk cok kırılıyorum

off ya işte abur cubur alır atıstırır geceleri falan ama ne olursa olsun konusulurmu sonucta ben senın karınım bende alıyorum sonucta eve sen yıyosun ben konusuyormuyum

2yıllık evliyiz evlenmeden önce hiç böle deıldı anneme hedıye falan alırdı ama adam evlendıkten sonra 90 derece dondu

Hadi paranın cimriliğini anlarızda... Misafirin yediği içtiğinin hesabı tutulurmu?

Adı üstünde misafir...

Allah yardımcın olsun...

aaaaaa çok ayıp yaa bu ailene özel bişeymi ???genel yapısında cimrilikmi var??? genel yapısındaysa zor değişmez...

ama ailene yanikardeşineyse ayıp.................biz annemle çok yakınız annem her sabah kahvaltıya gelir.....o zaman eşim desinki annen çayımızı bitirdi,peynirimizi bitirdi...

yada ben evde kardeşimin sevdği yemeklerden yapıyorsam .....muhakk ona ayırır ve çağırırım..........

eşimden bir laf duymadım .ya çok zor valla..........

kızlar haftada bir gelir verirsen yer tabi bende evime gelmiş cocuk var olan seylerden veririm bırak onu benım yedıklerimde batmaya basladı

anladım canım sorum yanlış anlaşılmadı umarım. hani durumu çözmeye çalıştım. öyleyse eşin misafir ağırlamayı bilmiyo. bir evde yenilen içilenin hesabı sorulmaz. ama bazı şeyler olur eşimle beraber alırız onu tek başıma oturup yemem misafirde gelse beklerim eşimde gelsin oda o sırada olsun bi öncek gün azımız sulanarak almışızdır mesela.

ama yesemde eşim sorun etmez. gerçi bugün oğlumla evdeki fındıkları bitirdik akşam gelip fındık varmı dedi bitti dedim iliğimi kemiğimi kuruttunuz yetemiyorum size ek işe giricem geceleride çalışıcam artık dedi.

Eğer böyle yapmaya devam ederse, kendi aldıklarınızın üzerine etiket yapıştıracağınızı, sizin de ona hesap soracağınızı dile getirin.
Hatta bir süre yiyeceğinizi ayırın, kendinize yemek yapın sadece.
Ne demişler, dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Yaptığının farkına varır, utanır belki...

ya diyorumya kızlar cok kotu bişey bende cok yakınım annemlere ama onlar hergun gelmezler birde gelseler oooo ozman neler soyler bilemiyorum

kendi ailesine yapsam bana yapmadıgını bırakmaz onlar geldiği zman alısveriş yapılır onlar için ama iş benım aileme gelince yokkk cok kırılıyorum

ozaman bidaha böyle bi konu geçerse kardeşinle ilgili benimde gözüme ailene yaptığım hizmet çok gelsin geldiklerinde yemek çay falan yapmak mesela öle oturup tv izleyim muhabbet falan dersin.

Her zaman ki gibi imzalık yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…