- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
İyi yaparsınız.. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum.
Yani bilmiyorum bu olayı ben mi çok büyüttüm diyorum ama bu kadarı gerçekten fazlaİyi yaparsınız.
Zaten 37 yaşında biriyle eve çıkmak baştan hata ama en azından hatanızdan dönüyorsunuz.
Maddi durumunuz el veriyorsa ev arkadaşı da bulmayın derim kimin ne çıkacağı belli olmuyor.
Büyütmüyorsunuz.Yani bilmiyorum bu olayı ben mi çok büyüttüm diyorum ama bu kadarı gerçekten fazla
Bakalım ailemle görüşeceğim umarım beni tek başıma bir eve çıkartabilirler..Büyütmüyorsunuz.
Zaten ev arkadaşınız sorunlu bir tip belli.
Siz ondan daha olgunsunuz. Büyük bir ihtimalle psikolojik bir sorun yaşıyor kendisi veya da olgunlaşmak istemeyen birisi. Uğraşmayın değmez çünkü değişmez.
Ama hala haklı gibi davranmasını algılayamıyorum benTabii ki de siz haklısınız,ne tuhaf insanlar var ya.Bir an önce kurtulun bence.
Söylüyorum ki. Ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum diyip çekiliyor işin içinden çikamazsa bağırmaya baslıyor ama asla haksızlıgını kabul etmiyorAsıl sizin ev arkadaşınızın suratına bakmayıp, konuşmamanız gerekir, onun sizinle konuşmamasını dert edeceğinize. Adam sizi taciz ederken, neden ev arkadaşınızın kapısına dayanmadınız, getirdiğiniz sapık iyice azıttı diye? Onların rahat rahat sevişmesi daha mı önemliydi? Bence siz sınırlarınızı koymayı bilmiyorsunuz. Bir önceki konunuzdan hatırlıyorum. Hadi ayrı eve çıkamadınız. Neden arkadaşlarınla oturmak zorunda değilim deyip odanıza çekilecek netliği göstermiyorsunuz. Sizi böyle bir sapıkla baş başa bıraktığına göre ne ev arkadaşınız, ne sevgilisi zaten sağlam pabuç değil. Kendinizi korumazsanız, başınıza daha fena şeyler de gelebilir Allah korusun. Aklınızı başınıza alın, buralarda şikayet edip duracağınıza lütfen.
Eee tamam işte. Ev arkadaşınız ne sizi düşünüyor, ne de umurundasınız. O zaman ne diye odanıza çekilip kapıyı kilitlemek yerine, bu sapığın yanında oturma ısrarı gösterdiniz? Ev ortamı ya, her şey olabilir, kimse de size yardım edemez. Ciddiye alın, bu insanlar normal değil. Daha ilk görüşmede şuraya yatsan seyretsem muhabbeti nasıl bir sapıklıktır. Alkole de bahane bulmayın. İçinde sapıklık olmayan insan içince birden sapığa dönüşmez. Mayası feci bozuk biriymiş. Kendinizi koruyun biraz.Söylüyorum ki. Ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum diyip çekiliyor işin içinden çikamazsa bağırmaya baslıyor ama asla haksızlıgını kabul etmiyor
Seni bu sekilde sındırmesıne izin verme ve onunla evini ayırana kadar eve birini getirirse polisi arayacağını soyle lutfen. Nasil bir tehlike atlatmıssın farkında degılsın..Söylüyorum ki. Ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum diyip çekiliyor işin içinden çikamazsa bağırmaya baslıyor ama asla haksızlıgını kabul etmiyor
Korumaya inanın gayret gösteriyorum ama o kadar saçma ki. Ben ayıp olur diye düşündüm böyle seyredeceği aklımın ucundan gecmedi. Odalarına gitsem onları o halde görmek istemiyorum öyle bir durumda var. Zaten o sapık kendisi söyledi. Arkadaşım getirdi beni Winnie güzel kız bak boyuda uzun iyide kızdır diye diye getirdi. Dedi bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi açlık ben anlamadımEee tamam işte. Ev arkadaşınız ne sizi düşünüyor, ne de umurundasınız. O zaman ne diye odanıza çekilip kapıyı kilitlemek yerine, bu sapığın yanında oturma ısrarı gösterdiniz? Ev ortamı ya, her şey olabilir, kimse de size yardım edemez. Ciddiye alın, bu insanlar normal değil. Daha ilk görüşmede şuraya yatsan seyretsem muhabbeti nasıl bir sapıklıktır. Alkole de bahane bulmayın. İçinde sapıklık olmayan insan içince birden sapığa dönüşmez. Mayası feci bozuk biriymiş. Kendinizi koruyun biraz.
Bence de. Görmedim bilmiyorum diyorsa bi gece kapıyı açıp odana bir sarhoş sokar ve kapı açık kalmış bilmiyorum derSeni bu sekilde sındırmesıne izin verme ve onunla evini ayırana kadar eve birini getirirse polisi arayacağını soyle lutfen. Nasil bir tehlike atlatmıssın farkında degılsın..
Benimle konuşmuyor ki. Allah korudu resmen o gece. Benim kapımın kilidi bile yok adam gelse karşilık veremezdim belki de gerçekten çok korkunç.Seni bu sekilde sındırmesıne izin verme ve onunla evini ayırana kadar eve birini getirirse polisi arayacağını soyle lutfen. Nasil bir tehlike atlatmıssın farkında degılsın..
Eskiden sadece kendisi için birileri geliyordu yine sorundu ama bu kadar dert etmiyordum ama bu çok fazla. Haklısınız ama benimle konuşmuyor bile şimdi gidip nasıl konuya gireceğimi bile bilemiyorumBence de. Görmedim bilmiyorum diyorsa bi gece kapıyı açıp odana bir sarhoş sokar ve kapı açık kalmış bilmiyorum der
Korumaya inanın gayret gösteriyorum ama o kadar saçma ki. Ben ayıp olur diye düşündüm böyle seyredeceği aklımın ucundan gecmedi. Odalarına gitsem onları o halde görmek istemiyorum öyle bir durumda var. Zaten o sapık kendisi söyledi. Arkadaşım getirdi beni Winnie güzel kız bak boyuda uzun iyide kızdır diye diye getirdi. Dedi bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi açlık ben anlamadım
O konuda evet çok yanlış yaptım ama dediğim gibi böyle seyredeceğini düsünemedim o kadar kötü olabileceklerini de düsünemedim. Çünku bu dümdüz kötülükHata sizde o mikropla hala aynı evdesiniz. Hadi ayrılmadınız kitleyin odanızın kapısını oturun, size ne elin herifinden.
Ben zaten acayip korktum. Yani gerginliğimi size anlatamam. Ama yani ne yapacağımı bilemedim resmen. Her gün başıma bu tarz şeyler gelmiyor ve cidden ben bu kadar kötü olacağını düşünemedimHiç mi haberlerde bir grup sapık arkadaş tarafından katledilen kızları okumuyorsunuz?
Bu adam size tecavüz etse?
Diğerleri de yardım etse?
Amacım sizi korkutmak değil. ama daha ilk cümlesinde odanıza gidip kapıyı kilitlemeliydiniz?
Siz baya baya adamı dinlemişsiniz.
Hemde ayıp olmasın diye.
Lütfen aklınızı başınıza alın.
Canınızı koruyun vs o evden ayrılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?