- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Erkek arkadaşıma anlattım. Yani cocuğun soylediklerini bu kadar net aktarmadım ama anlattım. O da bu sabah ev arkadaşıma yazmış o sinirle. Bir daha eve o adam gelmeyecek o kız kendi evinde tedirgin hissetmek zorunda değil falan diye. Şimdi ev arkadaşım haklıymıs gibi benimle konuşmuyor. Kapiları falan çarpıyorÇok haklısınız o kişi size herşey yapabilirdi. Hadi kendi sevgilisini çağırıyor sizin de sevgiliniz var o adamı hangi amaçla çağırmış belli. Keşke gidip oturmasaydınız. Bu konuyu açmadıysanız sevgilinize uygun bi dille anlatın bence eğer fevri bi harekette bulunmayacaksa. Çünkü ev arkadaşınız iftira bile atabilir
Kendi başıma gelmiş gibi çok sinirlendim, o evden ayrılana kadar kimseyi almasın eve polisi arıyacağınızı söyleyin. Ruh hastası bi de trip atıyo. Napıcakmışsın acaba koynuna mı alcakmışsın tövbe yarabbim insanı deli ederler.O konuda evet çok yanlış yaptım ama dediğim gibi böyle seyredeceğini düsünemedim o kadar kötü olabileceklerini de düsünemedim. Çünku bu dümdüz kötülük
Ama ben bu konuyu konusmak istiyorum. Ama o benimle konuşmuyor konuyu nasıl acacağım ben?O gece başınıza çok farklı şeylerde gelebilirdi ev arkadaşınızla ayrılana kadar muhatap bile olmayın.
Ayıp mı olur, kırılır mı gibi düşünceleri geride bırakma zamanınız çoktan gelmiş de geçiyor. Bir an önce o evden kaçıp, bu insanla da bütün bağınızı koparmaya bakın.Korumaya inanın gayret gösteriyorum ama o kadar saçma ki. Ben ayıp olur diye düşündüm böyle seyredeceği aklımın ucundan gecmedi. Odalarına gitsem onları o halde görmek istemiyorum öyle bir durumda var. Zaten o sapık kendisi söyledi. Arkadaşım getirdi beni Winnie güzel kız bak boyuda uzun iyide kızdır diye diye getirdi. Dedi bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi açlık ben anlamadım
Konuşmuyor ki benimle kapıları çarpıp duruyor. Yani simdi gitsem yine cevap vermeyecek çok saçma bir durumKendi başıma gelmiş gibi çok sinirlendim, o evden ayrılana kadar kimseyi almasın eve polisi arıyacağınızı söyleyin. Ruh hastası bi de trip atıyo. Napıcakmışsın acaba koynuna mı alcakmışsın tövbe yarabbim insanı deli ederler.
Elbette yanlarında oturmamalıydım ama dediğim gibi bu kadar kötülük benim aklıma gelmedihata sizde biliyorsunuz değil mi?
Ancak 1 ay sonra taşınabilirim.. Su an tam sınav haftam ve 1 ay boyunca çok yoğun sınav ve derslerim var evi ayıramam bu dönemde maalesefAyıp mı olur, kırılır mı gibi düşünceleri geride bırakma zamanınız çoktan gelmiş de geçiyor. Bir an önce o evden kaçıp, bu insanla da bütün bağınızı koparmaya bakın.
Can güvenliğim olmadıgını bende düsünüyorum. Aileme acmayı düsünmuyordum konuları ama artık söyleyeceğim alsınlar beniHemen ayırın evi ya ne münasebet. Sizi kesmelerini mi bekliyorsunuz? Apart veya yurt tarzı bir yere geçebilirsiniz en olmadı. Can güvenliğiniz de yok bence.
O sadece hayatında bir adam olmasını ve onunla mutlu olması gerektiğini düşünüyor. Yani sevgilisi gelsinde nasıl, kimle ya da ne için gelmiş çokta umrunda değilBu kadin manyak mi ? Hadi seni dusunmuyor kendini de mi dusunmuyor...
Allah korusun bisey olsa,onun evi olmasi bile basini belaya sokmaya yeter...boyle kit beyinli insan sevmiyorum ya
Bence diğer ayı bile beklemeyin civarda özel yurt da mı yok ev bulana kadar kalın. Allah korumuş sizi resmen her şey olabilirdi.Can güvenliğim olmadıgını bende düsünüyorum. Aileme acmayı düsünmuyordum konuları ama artık söyleyeceğim alsınlar beni
Seni sindirmeye calısıyo cunku. Kendini haksız hisset ıstıyo. Sen daha cok carp kapıları. Herhangı bir sekilde satasırsa ailemle konustum eger bu eve bir kısı getirirsen polis cagırıcam de. Yasın kucuk daha orta yaslı insanlarla ne işin var canım senin. Bı de boyle pisliklerleErkek arkadaşıma anlattım. Yani cocuğun soylediklerini bu kadar net aktarmadım ama anlattım. O da bu sabah ev arkadaşıma yazmış o sinirle. Bir daha eve o adam gelmeyecek o kız kendi evinde tedirgin hissetmek zorunda değil falan diye. Şimdi ev arkadaşım haklıymıs gibi benimle konuşmuyor. Kapiları falan çarpıyor
Maalesrf yok.. En yakın yurt evime 1.30 saat uzaklıkta apart falanda yok bu civarda. Sadece eve çıkabilirim tek seçenek oBence diğer ayı bile beklemeyin civarda özel yurt da mı yok ev bulana kadar kalın. Allah korumuş sizi resmen her şey olabilirdi.
Sınav döneminde ara sıra da olsa yanında kalabileceğiniz güvenilir bir arkadaşınız yok mu? Ya da mesela annenize anlatsanız, gelip sizinle kalamaz mı? Bu bir ayı bir şekilde güvende geçirin de madem, sınavlarınıza odaklanın, ama sonra ertelemeyin artık bu işi. Bu salak, aklı beş karış havada ev arkadaşınız kendi başına da bir iş getirebilir, böyle insanlarla görüştüğüne göre.Ancak 1 ay sonra taşınabilirim.. Su an tam sınav haftam ve 1 ay boyunca çok yoğun sınav ve derslerim var evi ayıramam bu dönemde maalesef
Benim önceki evlerimde bundan farklı değildi ki.. Hadi onlar öğrenciydi ve cidden çok abarttılar. Belki dedim yaşı büyük hani öyle sacmalıkları olmaz olgun bir kadın sadece sessiz ve güvenli bir ev ortamı olur diye düsündüm. Ama asla öyle değilmişS
Seni sindirmeye calısıyo cunku. Kendini haksız hisset ıstıyo. Sen daha cok carp kapıları. Herhangı bir sekilde satasırsa ailemle konustum eger bu eve bir kısı getirirsen polis cagırıcam de. Yasın kucuk daha orta yaslı insanlarla ne işin var canım senin. Bı de boyle pisliklerle
Zamanında getirmiş zaten. Aileme anlatacağım yarın. İnsanların artık yüreğine inecek onlarada çok fazla yük oluyorum ama ben gerçekten dayanamıyorum. Hem kaprisli hem salak birde üstüne benide tehlikeye atıyor. Cidden dayanılacak gibi değilSınav döneminde ara sıra da olsa yanında kalabileceğiniz güvenilir bir arkadaşınız yok mu? Ya da mesela annenize anlatsanız, gelip sizinle kalamaz mı? Bu bir ayı bir şekilde güvende geçirin de madem, sınavlarınıza odaklanın, ama sonra ertelemeyin artık bu işi. Bu salak, aklı beş karış havada ev arkadaşınız kendi başına da bir iş getirebilir, böyle insanlarla görüştüğüne göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?