Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Erkek arkadaşıma anlattım. Yani cocuğun soylediklerini bu kadar net aktarmadım ama anlattım. O da bu sabah ev arkadaşıma yazmış o sinirle. Bir daha eve o adam gelmeyecek o kız kendi evinde tedirgin hissetmek zorunda değil falan diye. Şimdi ev arkadaşım haklıymıs gibi benimle konuşmuyor. Kapiları falan çarpıyor

Hemen ayırın evi ya ne münasebet. Sizi kesmelerini mi bekliyorsunuz? Apart veya yurt tarzı bir yere geçebilirsiniz en olmadı. Can güvenliğiniz de yok bence.

O konuda evet çok yanlış yaptım ama dediğim gibi böyle seyredeceğini düsünemedim o kadar kötü olabileceklerini de düsünemedim. Çünku bu dümdüz kötülük
Kendi başıma gelmiş gibi çok sinirlendim, o evden ayrılana kadar kimseyi almasın eve polisi arıyacağınızı söyleyin. Ruh hastası bi de trip atıyo. Napıcakmışsın acaba koynuna mı alcakmışsın tövbe yarabbim insanı deli ederler.

Ayıp mı olur, kırılır mı gibi düşünceleri geride bırakma zamanınız çoktan gelmiş de geçiyor. Bir an önce o evden kaçıp, bu insanla da bütün bağınızı koparmaya bakın.

Konuşmuyor ki benimle kapıları çarpıp duruyor. Yani simdi gitsem yine cevap vermeyecek çok saçma bir durum

Ayıp mı olur, kırılır mı gibi düşünceleri geride bırakma zamanınız çoktan gelmiş de geçiyor. Bir an önce o evden kaçıp, bu insanla da bütün bağınızı koparmaya bakın.
Ancak 1 ay sonra taşınabilirim.. Su an tam sınav haftam ve 1 ay boyunca çok yoğun sınav ve derslerim var evi ayıramam bu dönemde maalesef

Bu kadin manyak mi ? Hadi seni dusunmuyor kendini de mi dusunmuyor...
Allah korusun bisey olsa,onun evi olmasi bile basini belaya sokmaya yeter...boyle kit beyinli insan sevmiyorum ya

Hemen ayırın evi ya ne münasebet. Sizi kesmelerini mi bekliyorsunuz? Apart veya yurt tarzı bir yere geçebilirsiniz en olmadı. Can güvenliğiniz de yok bence.
Can güvenliğim olmadıgını bende düsünüyorum. Aileme acmayı düsünmuyordum konuları ama artık söyleyeceğim alsınlar beni

Bu kadin manyak mi ? Hadi seni dusunmuyor kendini de mi dusunmuyor...
Allah korusun bisey olsa,onun evi olmasi bile basini belaya sokmaya yeter...boyle kit beyinli insan sevmiyorum ya
O sadece hayatında bir adam olmasını ve onunla mutlu olması gerektiğini düşünüyor. Yani sevgilisi gelsinde nasıl, kimle ya da ne için gelmiş çokta umrunda değil

Can güvenliğim olmadıgını bende düsünüyorum. Aileme acmayı düsünmuyordum konuları ama artık söyleyeceğim alsınlar beni
Bence diğer ayı bile beklemeyin civarda özel yurt da mı yok ev bulana kadar kalın. Allah korumuş sizi resmen her şey olabilirdi.

S
Seni sindirmeye calısıyo cunku. Kendini haksız hisset ıstıyo. Sen daha cok carp kapıları. Herhangı bir sekilde satasırsa ailemle konustum eger bu eve bir kısı getirirsen polis cagırıcam de. Yasın kucuk daha orta yaslı insanlarla ne işin var canım senin. Bı de boyle pisliklerle

Bence diğer ayı bile beklemeyin civarda özel yurt da mı yok ev bulana kadar kalın. Allah korumuş sizi resmen her şey olabilirdi.
Maalesrf yok.. En yakın yurt evime 1.30 saat uzaklıkta apart falanda yok bu civarda. Sadece eve çıkabilirim tek seçenek o

Ancak 1 ay sonra taşınabilirim.. Su an tam sınav haftam ve 1 ay boyunca çok yoğun sınav ve derslerim var evi ayıramam bu dönemde maalesef
Sınav döneminde ara sıra da olsa yanında kalabileceğiniz güvenilir bir arkadaşınız yok mu? Ya da mesela annenize anlatsanız, gelip sizinle kalamaz mı? Bu bir ayı bir şekilde güvende geçirin de madem, sınavlarınıza odaklanın, ama sonra ertelemeyin artık bu işi. Bu salak, aklı beş karış havada ev arkadaşınız kendi başına da bir iş getirebilir, böyle insanlarla görüştüğüne göre.

Benim önceki evlerimde bundan farklı değildi ki.. Hadi onlar öğrenciydi ve cidden çok abarttılar. Belki dedim yaşı büyük hani öyle sacmalıkları olmaz olgun bir kadın sadece sessiz ve güvenli bir ev ortamı olur diye düsündüm. Ama asla öyle değilmiş

Zamanında getirmiş zaten. Aileme anlatacağım yarın. İnsanların artık yüreğine inecek onlarada çok fazla yük oluyorum ama ben gerçekten dayanamıyorum. Hem kaprisli hem salak birde üstüne benide tehlikeye atıyor. Cidden dayanılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…