- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Yüreklerine filan inmez. Belki biraz kızarlar, canları sıkılır ama nihayetinde asıl amaçları sizi azarlamak değil, korumak olur ailenizin. O yüzden bu işten en güzel böyle kurtulursunuz. Ev bulmanıza, yerleşmenize de yardım ederler belki.Zamanında getirmiş zaten. Aileme anlatacağım yarın. İnsanların artık yüreğine inecek onlarada çok fazla yük oluyorum ama ben gerçekten dayanamıyorum. Hem kaprisli hem salak birde üstüne benide tehlikeye atıyor. Cidden dayanılacak gibi değil
Ama mesajla olacak iş değil ki icerde oturuyor zatenMesaj at içindekileri söyle
Ederler elbette. Ben öğrenciyim zaten kendi maddi durumum falan yok. Onların desteği olmadan bir sey yapamamYüreklerine filan inmez. Belki biraz kızarlar, canları sıkılır ama nihayetinde asıl amaçları sizi azarlamak değil, korumak olur ailenizin. O yüzden bu işten en güzel böyle kurtulursunuz. Ev bulmanıza, yerleşmenize de yardım ederler belki.
Elbette yanlarında oturmamalıydım ama dediğim gibi bu kadar kötülük benim aklıma gelmedi
Şu an yatıp kalkıp Allah’a şükretmeniz gerekiyor. Size cinsel tacizde bulunmadığı icin. Size zarar vermediği için. Bu kadar sarhoş adamdan her şey beklenir. Allah korumuş sizi. Hemen evinizi ayırın. Yurda geçin veya. Ara tatili beklemeyin. Yine aynı şeylerin olmayacağı ne malum. Kapınızı her gece kitleyin. Siz evde yokken de eve birilerini alabilir. Sizin odanıza birileri girebilir. Karıştırır kurcalar. Bir şeyler bırakabilirler. Ay düşündükçe ben gerildimMerhaba. Eskilerden hatırlayan vardır belkii ev arkadaşımla cok fazla sorunumuz var hatta önceki konumda evden çıkmam için beni çok desteklemistiniz ama dönem ortası çok zor olduğu için çıkamadım hala aynı evdeyim.. Derdime gelecek olursak. Benim ev arkadaşım 37 yaşında ve bendr henüz 21 yaşındayım öğrenciyim. Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 12.30 1 gibi ev arkadaşımın sevgilisi bize geleceğini söyledi ki zaten her haftasonu geliyor ve bunu sorun etmiyorum beni rahatsız etmedikleri sürece. Bende yatıp uyuyacağımı bunu sorun etmeyeceğimi söyledim. 15-20 dakika sonra ev arkadaşım odama geri geldi. "Lütfen uyuma bir arkadaşıyla geliyormuş hep birlikte oturur zaman geçiririz hem sanada bişeyler almışlar" dedi. Bende kızdım kendisine de söyledim. Bu işlerle uğraşmayın benim zaten sevgilim var ve ben bu durumlardan hoşlanmıyorum dedim ama pek dinletemedim. Neyse bunlar gece 2 gibi geldiler bize. Ben zaten çok gerildim çünkü çocuğun bize getirilme amacı gerçekten belli. Neyse ayıp olmasın biseyler almışlar hani biraz otururum yatarım diye düşündüm. Ki bende eşeklik hani bırak ne hali varsa görsünler. Neyse biraz zaman geçti ev arkadaşım zaten duramıyor yerinde illa adamı odaya götürecek bende iyiden iyiye gerildim tabii. Kalktı gitti sevgilisiyle beni elin adamıyla tek bıraktı. Adam 29 yaşında koca adam sarhoş zaten zil zurna. Ay bana neler neler diyor. Çok afedersiniz işte şuraya uzansak ben senin vücudunu izlesem dokunmadan, yok işte sevgilini nasıl mutlu ediyorsun falan diyor bana. Çılgına döndüm ama. Sen bu eve ne amaçla geldin? Beni kendi evimde taciz ediyorsun resmen diye çıkıştım ama adam sarhoş zaten pek oralı değil. Hala drvam ettiriyor. Sonra zaten delirip odama gittim. Kızlar ben bu durumu asla sindiremedim ve kendimi iğrenç hissediyorum. Yani bu ne kadar seviyesiz ve iğrenç bir durum. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum. Ama olayları erkek arkadaşımda biliyor bugün biraz atışmış ikisi ve ev arkadaşım kendisi haklıymış gibi davranıyor evde sürekli suratı asık ve benimle konuşmuyor. Ben ne yapacağım şimdi anlamadım. Lütfen bi akıl verin.
Şu an ayrılamam yurtlar bana çok uzak ve burda apart falanda yok. O sebeple eve cıkmam lazım son 1 ayım ve yoğun 1 ay o sebeple ikisini birden halledememO evden ne kadar erken kurtulsaniz o kadar iyi hepimiz üniversite okuduk o yaşlardan geçtik ama ben böyle rezillik gerçekten duymadım. Benim tavsiyem kimseyle eve çıkma kız yurdunda kal devlet yurdu olabilir özel yurt olabilir en azindan elin adamlarının sana sarkma riski olmaz. O adam içkili içkili ya sana saldirsaydi Allah korumuş gercekten
Yani az once sonunda kendisiyle konuştum. Gittim girdim direk konuya. Ban sürekli e gelmeseydin oturmasaydın diyip duruyor ama zaten o beni rica minnet çagırdı. 5 dakikaya oturuo gitseydin madem diyor hala. Böyle bir seyi tahmin edebilmen gerekiyordu diyor. Yahu ben zaten öyle hir ortama hiç girmedim ve gerçekten çok saf biriyim bana ne dedilerse onu yaptım ve nana hep aa o cocuk iyidir yapmaz dediler bende iyi madem dedim oturdum nasıl tahmin edebilirim ki? Hadi ben düsünemedim sen eve 2 tane alkollü adamı çağırırken bunları tahmin etmedin mi? Aklım almıyor ya. Asla kabul etmiyorŞu an yatıp kalkıp Allah’a şükretmeniz gerekiyor. Size cinsel tacizde bulunmadığı icin. Size zarar vermediği için. Bu kadar sarhoş adamdan her şey beklenir. Allah korumuş sizi. Hemen evinizi ayırın. Yurda geçin veya. Ara tatili beklemeyin. Yine aynı şeylerin olmayacağı ne malum. Kapınızı her gece kitleyin. Siz evde yokken de eve birilerini alabilir. Sizin odanıza birileri girebilir. Karıştırır kurcalar. Bir şeyler bırakabilirler. Ay düşündükçe ben gerildim
Az önce konustum kendisiyle. Olanları tahmin etmem gerekiyormuş ona göre davranmam gerekiyormuş. Zaten ben ilk gelecekler dediğinde tepki gösterdim. 1 saa dil döktü bana o cocuk cok iyidir soyle boyle diye ben rica minnet gittim oturdum. Bunu söyleyincede e 5 dakika oturup kalksaydın tahmin etseydin diyor hala. Yahu ben öncesinde hiç öyle bi ortama girmedim ki nerden bileyim. Hadi ben tahmin edemedim salaklığıma geldi sen madem biliyorsun böyle şeyleri beni neden öyle bir ortama soktun? Hala kabul etmiyor ya deliricem. Evden çikıcam diyorum çok saçma diyorablacim hic mi korkun yok ya adam sana orda birsey yapsaydi ?nasil kabul edersin o saatte yabanci adamin evinize gelmesine . o ev arkadasinin da hic mi akli yok . ay cok kizdim hemen ayril o evden ara tatili bekleme
Az önce konustum kendisiyle. Olanları tahmin etmem gerekiyormuş ona göre davranmam gerekiyormuş. Zaten ben ilk gelecekler dediğinde tepki gösterdim. 1 saa dil döktü bana o cocuk cok iyidir soyle boyle diye ben rica minnet gittim oturdum. Bunu söyleyincede e 5 dakika oturup kalksaydın tahmin etseydin diyor hala. Yahu ben öncesinde hiç öyle bi ortama girmedim ki nerden bileyim. Hadi ben tahmin edemedim salaklığıma geldi sen madem biliyorsun böyle şeyleri beni neden öyle bir ortama soktun? Hala kabul etmiyor ya deliricem. Evden çikıcam diyorum çok saçma diyor. Alkollu adam zaten yaparmış ben nasıl bilemezmişimEv arkadaşına söylencek bi laf var ama burda yazmayayim. O da sevgilisi de cok karaktersizlermis. Sevgilin olsun olmasin 21 yasında gencecik kızı sarhoş bi herife peşkeş çekmeye kalkmışlar. Kadının suratına tükürmen kazırken hala ev arkadaşım bana surat yapio diyosun. Bi an once o evden kurtul.
O da aynısını söyledi şimdi. Ama beni kendisi cağırdı rica minnet. Erkek adam alkol alınca böyle şeyler yaparmış ben nasıl düşünememişim öyle diyor.sonunda böyle bi taciz olmasa bile oturmamalıydınız.
Çikacağim ama 1 ay daha beklemem gerekiyor maalesefSenin ayağında olsam zaten seninle değil erkek arkadaşımla aynı evde yaşardım diyin.
Ayrıca konuşmayın kendinize ev bulun çıkın. Dımdızlak kalsın ortada.
Keşke çıkacağım demeseydiniz ev bulsaydınız söylemeden çıksaydınız.Çikacağim ama 1 ay daha beklemem gerekiyor maalesef
Ben onlar kadar kötü kalpli olamam maalesefKeşke çıkacağım demeseydiniz ev bulsaydınız söylemeden çıksaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?