Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Yüreklerine filan inmez. Belki biraz kızarlar, canları sıkılır ama nihayetinde asıl amaçları sizi azarlamak değil, korumak olur ailenizin. O yüzden bu işten en güzel böyle kurtulursunuz. Ev bulmanıza, yerleşmenize de yardım ederler belki.

Ederler elbette. Ben öğrenciyim zaten kendi maddi durumum falan yok. Onların desteği olmadan bir sey yapamam

O evden ne kadar erken kurtulsaniz o kadar iyi hepimiz üniversite okuduk o yaşlardan geçtik ama ben böyle rezillik gerçekten duymadım. Benim tavsiyem kimseyle eve çıkma kız yurdunda kal devlet yurdu olabilir özel yurt olabilir en azindan elin adamlarının sana sarkma riski olmaz. O adam içkili içkili ya sana saldirsaydi Allah korumuş gercekten

Bastan hata kadın bıraz daha zorlasaymıs senın kadar kızı olabılırmıs. Derhal ayırın evlerı

Sömestr tatilini beklemeden çık git o evden , sevgilisi olan birine arkadaş getirmek nedir ya ? Buna müsade ettin diye yine yapacaklar , bugünden o evden ayrılman lazım , erkek arkadaşın seni hala o evde nasıl tutabiliyor ya ??

Şu an yatıp kalkıp Allah’a şükretmeniz gerekiyor. Size cinsel tacizde bulunmadığı icin. Size zarar vermediği için. Bu kadar sarhoş adamdan her şey beklenir. Allah korumuş sizi. Hemen evinizi ayırın. Yurda geçin veya. Ara tatili beklemeyin. Yine aynı şeylerin olmayacağı ne malum. Kapınızı her gece kitleyin. Siz evde yokken de eve birilerini alabilir. Sizin odanıza birileri girebilir. Karıştırır kurcalar. Bir şeyler bırakabilirler. Ay düşündükçe ben gerildim

Şu an ayrılamam yurtlar bana çok uzak ve burda apart falanda yok. O sebeple eve cıkmam lazım son 1 ayım ve yoğun 1 ay o sebeple ikisini birden halledemem

Yani az once sonunda kendisiyle konuştum. Gittim girdim direk konuya. Ban sürekli e gelmeseydin oturmasaydın diyip duruyor ama zaten o beni rica minnet çagırdı. 5 dakikaya oturuo gitseydin madem diyor hala. Böyle bir seyi tahmin edebilmen gerekiyordu diyor. Yahu ben zaten öyle hir ortama hiç girmedim ve gerçekten çok saf biriyim bana ne dedilerse onu yaptım ve nana hep aa o cocuk iyidir yapmaz dediler bende iyi madem dedim oturdum nasıl tahmin edebilirim ki? Hadi ben düsünemedim sen eve 2 tane alkollü adamı çağırırken bunları tahmin etmedin mi? Aklım almıyor ya. Asla kabul etmiyor

ablacim hic mi korkun yok ya adam sana orda birsey yapsaydi ?nasil kabul edersin o saatte yabanci adamin evinize gelmesine . o ev arkadasinin da hic mi akli yok . ay cok kizdim hemen ayril o evden ara tatili bekleme

Ev arkadaşına söylencek bi laf var ama burda yazmayayim. O da sevgilisi de cok karaktersizlermis. Sevgilin olsun olmasin 21 yasında gencecik kızı sarhoş bi herife peşkeş çekmeye kalkmışlar. Kadının suratına tükürmen kazırken hala ev arkadaşım bana surat yapio diyosun. Bi an once o evden kurtul.

ablacim hic mi korkun yok ya adam sana orda birsey yapsaydi ?nasil kabul edersin o saatte yabanci adamin evinize gelmesine . o ev arkadasinin da hic mi akli yok . ay cok kizdim hemen ayril o evden ara tatili bekleme
Az önce konustum kendisiyle. Olanları tahmin etmem gerekiyormuş ona göre davranmam gerekiyormuş. Zaten ben ilk gelecekler dediğinde tepki gösterdim. 1 saa dil döktü bana o cocuk cok iyidir soyle boyle diye ben rica minnet gittim oturdum. Bunu söyleyincede e 5 dakika oturup kalksaydın tahmin etseydin diyor hala. Yahu ben öncesinde hiç öyle bi ortama girmedim ki nerden bileyim. Hadi ben tahmin edemedim salaklığıma geldi sen madem biliyorsun böyle şeyleri beni neden öyle bir ortama soktun? Hala kabul etmiyor ya deliricem. Evden çikıcam diyorum çok saçma diyor

Az önce konustum kendisiyle. Olanları tahmin etmem gerekiyormuş ona göre davranmam gerekiyormuş. Zaten ben ilk gelecekler dediğinde tepki gösterdim. 1 saa dil döktü bana o cocuk cok iyidir soyle boyle diye ben rica minnet gittim oturdum. Bunu söyleyincede e 5 dakika oturup kalksaydın tahmin etseydin diyor hala. Yahu ben öncesinde hiç öyle bi ortama girmedim ki nerden bileyim. Hadi ben tahmin edemedim salaklığıma geldi sen madem biliyorsun böyle şeyleri beni neden öyle bir ortama soktun? Hala kabul etmiyor ya deliricem. Evden çikıcam diyorum çok saçma diyor. Alkollu adam zaten yaparmış ben nasıl bilemezmişim

Senin ayağında olsam zaten seninle değil erkek arkadaşımla aynı evde yaşardım diyin.

Ayrıca konuşmayın kendinize ev bulun çıkın. Dımdızlak kalsın ortada.

Ev arkadaşınızın değil sizin ev arkadaşınıza surat yapmanız lazımdı.
Adam size tecavüz bile edebilirdi , sarhoşmuş üstelik. Kesinlikle evinizi ayırın, sevgilinizle de aranızı düzeltin. Böyle olacağını bilmiyordum özür dilerim falan diyebilirsiniz.

Kendinizi sevgilinizin yerine koyun , onun ev arkadaşı evlerine iki kızla gelse kızın biriyle başbaşa kalsa sevgiliniz, ustune kız sevgilisine sarksa burda ayrılın size yalan söylüyor sevgiliniz size diyenler olurdu. Yatmadıkları ne malum sevgilinizin derdik. Yani demek istediğim ev arkadaşınız sizi cok zor ve cirkin bir durumda bırakmış.

Bence evden ayrılacağınızı bile taşınacağınız evi falan ayarladıktan sonra son dakika söyleyin ki size bir pislik yapamasın. 37 yaşında hayatın afedersin kaşarladığı biri sizin gibi iyi niyetli birine pislik yapmadan yolunu ayırmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…