Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Koskoca kadının yanında işin de cnm kötü kadın yani şey gibi tövbe est. Sen dönem ortasını boşver yurda vs çık ne biçim işler bunlar ya

Bence bir an once cik o evden .olmadi erkek arkadasinla kal bir sure o da uygunsa tabi .bir yolunu bul bunlarla olmaxz

yorumlara saygıyla cevap verdiğin için asıl ben teşekkür ederim.sorunun çözümlenmiş sevindim adına

En bassta gec oda kikitle kapini yahu sanane elin adamindan. Ha bana kalsa ben ciyak ciyak bagirir polis cagirir ortaligi ayaga kaldirirdim boyle bisey yasasam o ayri.

Haklısınız o konuda hatalıydım. Gitmemeliydim. Neyse ki sonunda halletim bugün annem geldi birlikte ayrı bir yerde kalıyoruz evide en kısa zamanda cozecegim

Yani bilmiyorum bu olayı ben mi çok büyüttüm diyorum ama bu kadarı gerçekten fazla

Bence sen gece bi arkadaşını arayıp gidecektin evden. Sabah da eşyalarını alıp ayrılacaktın.

Ünide hep kıt kanaat geçindim.Bikaç kez taşınmak zorunda kaldım.Huzurun yoksa dönem arası vs takmayacaksın.

Seninki apayrı afedersin adam sana saldırsa mükemmel ev arkadaşın toparlanıp gelene kadar Nasıl bi korku yaşardın,insan düşünmek istemiyor

Böyle insanlar konuşmaktan anlamaz illa bağırıp çağıracaksın. Ev arkadaşı çekilmeyecek dert gerçekten. Seninki bunun üst leveliymiş, Allah korumuş yine adam bişey yapmaya kalksaymış üzerinize adamı salan bu tıyniyetsiz ses de çıkarmazdı. Ayıp olur Vs. Diye istemediğiniz şeyleri yapmayın asla . Kimse kıymetini bilmiyor artık nezaketin. Ayrıca A saatte gelinmesi ayıp sizin ağırlamamanız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…