Kendi Evinde Sözlü Taciz?

insana oluyor arada öyle kal geliyor demek ki size de öyle olmuş
sevgiliniz iyiymiş yine başkası olsa ya çok kötü küser ya da ayrılırdı
Yani başkası olsa bambaska seyler düsünebilirdi. Neyse ki bana her daim guveni tam bende asla onu yiķacak birşey yapmadım. O sebeple cok buyutmedik aramızda

Kendin gibi ogrenci bulamadin mi.. yada ogrenci arkadaslarindan rica et bir sure onlarda kal.. ortak 3 4 kisi oderseniz daha rahat olur...
Şimdilik arkadaşımda kaliyorum. Öncesinde öğrenci evinde de kaldım sikıntılı gercekten bu sefer tek çikacağım gerçekten cok bunaldım insanlardan

Sevgilim gelecek diyor başka bişey demiyor zaten. 1 ay getirmem tamam deseydi kapımı kitler 1 ay beklerdim ama illa gelrcek diyor. Hemen çikmak farz oldu

Sevgilim gelecek diyor başka bişey demiyor zaten. 1 ay getirmem tamam deseydi kapımı kitler 1 ay beklerdim ama illa gelrcek diyor. Hemen çikmak farz oldu
Sana abla tavsiyesi veriyorum lutfen dinle.o evde durma gerekirse ailen borçlansın çık o evden olmadi part time iş falan bulur kirayı cikarirsin.bu tip insanlar arsız olur ya iftiraya uğrarsın yada başına bir iş gelir .yaşın küçük başedemezsin onlarla şimdiden ev arayışına başla

Evi değiştir ve bu arkadaşınla görüşmeyi kes 37 yaşında kadınla ne işin var yaşıtlarınla takılsana.

Ya o gece adam odana dalsa girse ne yapacaksın. O arkadaşından uzak dur bence.

Aileme yanlis bir sey demesinden de korkuyorum acıkcası. Anneme îstü kapaalı anlattım kadının yüreğine iniyordu zaten. Ama şimdi bu kendini aklamak için beni kararlarsa diye cok korkuyorum. Çunkü dısarıya kendini her daim çok namuslu, iyi aile kızı olarak tanıtıyor

Evi değiştir ve bu arkadaşınla görüşmeyi kes 37 yaşında kadınla ne işin var yaşıtlarınla takılsana.

Ya o gece adam odana dalsa girse ne yapacaksın. O arkadaşından uzak dur bence.
Hani yaşı buyuk ogrencilere göre daha aklı basında olur diye düşünmuştüm ama öyle olmuyormus

Ailen sana mı inanacak o na mı?valla başıma iş gelmesindense karalanmayı tercih ederim

Ailen sana mı inanacak o na mı?valla başıma iş gelmesindense karalanmayı tercih ederim
Elbette bana inanırlar. Zaten annemden korkuyor. Dün ben evi ayıracagımı söyleyince eli ayağı dolandı annene söyledin mi ne dedin annene ya da ne diyeceksin diye. Bir şey söylemedim dedim ama aslında annem olayı az biraz biliyor

Sorun yok o zaman anneme başka bir arkadaşımla eve çıkmak istedigimi söyledim dersin bu kadını üstüne sıçratma şimdi

Sorun yok o zaman anneme başka bir arkadaşımla eve çıkmak istedigimi söyledim dersin bu kadını üstüne sıçratma şimdi
Aynen onu istemiyorum. Çunkü konuşmaya başlayınca cidden susmuyor. Ailemi karıstırmak istemiyorum o yüzden kavga gurültu olmadan çekip gideyim bana yeter. Ben gercekten çok bunaldım. Gunlerdir aglamaktan gözlerim davul gibi oldu. Sadece bitsin artık

konulara fake demeyi hiç sevmiyorum ama bence bu konu fake.

konu sahibinin çoğu konusu "sürtünme yoluyla ilişki yaşadım, sevgilimle ilişki yaşadım, hiv virüsü" tarzında. bir de ilk başta nişanlıymış vs. her öneriyi de reddediyor nedense bana inandırıcı gelmedi 21 yaşında bir kadının bu gibi bir durumu ailesiyle paylaşmaması. kibledim.

Lütfen biraz yorumlarıma bakın.. İlk konular benim değil henüz 21 yaşındayım ve hiç nisanlanmadım. Bunu da bir kaç kere söyledim. Site yönetimi konuları silmeyi ya da yeni hesap açmamı kabul etmediler. Bende gerektiği zaman acıklama yapıp devam ediyorum bu şekilde. Benim 1 yıllık bir ilişkim var sadece ve o sürtünme ya da nisanlılık donemi konuları bana ait değildir. Yine de ilginiz için tesekkur ederim

Neden yeni uyelik almadin?hesap senin degil mi
Benim. O dönem ben bulmuştum burayı uyeliği acıp arkadasıka vermistim sonra. Daha sonra bunu pasif hale getirip baska uyelik almaya caliştım olmadı. Hatta Mune ile göruştüm. Bunu iptal ettirip acanilirsiniz dedi nasıl yapacağımı sormustum ama sanırım yoğunluktan dolayı geri dönüş yapmadı. O yüzden beceremedim bende. Bunu pasif edip almaya calısınca telefona mesaj geliyor uyeliginiz pasif durumda şu numaraya mesaj atıp actırabilirsiniz diye

Güncelleme: Kızlar aileme az önce her seyi çok tum acıkliğiyla anlattım sadece bu durumu değil eskiden olanları da anlattım. Çıkıyorum evden 1 ay orduevinde idare edeceğim ara donemde de ev bulup yerleşeceğim. Hepinize destekleriniz için çok tesekkur ederim. Çok sağolun.

Kaç gündür konunu görüyorum yorum yapsam mı yapmasam mı diye girip girip çıktım. Çünkü ben birazda sizin hatanız olduğunu düşünüyorum . Eğer baştan kabul etmeyip odanıza girip kapıyı kitleseydiniz bunların hiçbiri olmayacaktı. Zaten baştan belli niyetlerin iyi olmadığı. Ne münasebet birde sevgilim varken tanımadığım bir adamla (üstelik ortamda alkol tüketiliyor belliki sarhoş olunacak) aynı evi bırak aynı odada bulunuyorsun? Sevgilin iyi senden ayrılmadı neden onlarla oturdun diye. Tamam ne olursa olsun hiç kimsenin bir kadına sarkıntılık etmemesi lazım. Ama görüyoruz haberlerde vs neler oluyor bunlardan biraz ders çıkartmamız lazım kadın olarak birşeylerin tedbirini almamız lazım yaşadığımız cağda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…