Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Ayrılacağım ev bakmaya başladım umarım halledebiliriz
Olmaz olmaz deme bak polise bile söyleseler her gece farklı adamlar geliyo diye fuhus evi sanıp basarlar Allah muhafaza
Gecen konundada demiştik ayrıl diye ama hala devam etmişsin bir an önce kendini kurtar o kadından

Haklısınız o sekilde bakinca ama cidden şartlar bunu gerektiriyor. Onda kalmami teklif etti ama çok uzak ben anadolu yakasının bir ucundayim okulda aybı sekilde devam zorunluluğumda var sertifikalarım gereği. Onun evi karşıda bir uçta yani onda yapamam. Ancak burdaki arkadaşlarımda idare edebiliyorum şu anlık

ha bide hiç bişe yapamıyorsan odanın kapısına kilit al bari İstanbuldaysan annem tek yaşıyor yanında kalabilirsin devlet memuruyum ben baya bilindik bi yerde çalışıyorum o evindeki pislikten daha güvenilir bi ortam yani hangi şehirdeysen yaz eminim benim gibi yardımcı olmak isteyen çıkar burdan

Evet kesinlikle saygı sorunumuz var en kısa sürede çikmaya çalışacağım

Ofis Ümraniye de benim evim Avrupa yakasın da

Olmaz olmaz deme bak polise bile söyleseler her gece farklı adamlar geliyo diye fuhus evi sanıp basarlar Allah muhafaza
Gecen konundada demiştik ayrıl diye ama hala devam etmişsin bir an önce kendini kurtar o kadından
Polis zaten bildiğim kadarıyla eve kendi rızanla birini aldıktan sonrada çok bir şey yapmiyor. Yani bende hemen gitme taraftarıyım. Eski konuda da evet söylemistiniz ama bana kaprisleri dısımda bir zararı yok okul bitene kadar idare ederim.diye düsünmüştüm. Öyle olmuyormuş

Çok teşekkür ederim gerçekten Allah sizden razı olsun. Şu anlık boyle idare edeceğim bakalım birilerinde kalıyorum bi sekilde. Çokta uzatmadan ev ve eşya ayarlayıp ayrılacağım
Şu Kartaldaki dairelerdemisiniz yoksa bi arkadaşım ev tutu orda otel gibi acayip bi yer araplar ve öğrecilerle dolu gerçi o araplar da öğrenci

Ben en kötü senaryoyu yazıyorum aklını basına topla bu defa kararlı ol diye gencecik kızsın kendini bu pis kadın yüzünden böyle durumlara maruz bırakma

bu kadar kendini düşünen insandan beklentin olması sağlıklı değil
senin ciddi manada sinirlerini bozmuş yaşadığın durum lütfen hemen ayrıl o evden

Erkek arkadaşim zaten ortalıği ayağa kaldırdı. Normalde 1 ay beklemem gerekiyo ama şimdi bana sen bekle ben evide bulurum işleri de hallederim sen oluluna devam et ben alacağım seni o evden diyor.
zaten ortalığı ayağa kaldırsın size hiç mi kızmadı yaaa elin herifiyle nasıl oturursun vs diye

ben eşimi düşünemiyorum da

Yok ben Kurtköy tarafindayım o sebeple zaten yurt vs bulamiyorum. En yakın kiz yurdu Tuzla da
Anladım bir sıkıntı olursa özelde yaz cep numaramı yazarım sana ne olur ne olmaz araba da var gelip alırız başka kimsen yoksa İstanbulda uyuyamam içim rahat etmez birinin evinde sıkıştırılacağı düşüncesiyle

zaten ortalığı ayağa kaldırsın size hiç mi kızmadı yaaa elin herifiyle nasıl oturursun vs diye

ben eşimi düşünemiyorum da
Çok fazla kızdı. Sen salak mısın ne işin vaar iyi niyetinde bir sınırı var diye baya üstüme geliyor. Haklı zatennona verecek bir cevabım yok. Neden beni hemen o an geliyolar diye cağırmadın iki elim kanda olsa çikar gelir atardım onları evden diyor. Ama ne bileyim insan başina gelince ya salaklasıyor ya da cidden benim kafam calısmadı o an bilmiyorum nutkum tutuldu

insana oluyor arada öyle kal geliyor demek ki size de öyle olmuş
sevgiliniz iyiymiş yine başkası olsa ya çok kötü küser ya da ayrılırdı

Bence dönem ortasını falan bekleme hemen çık o evden neler görüp duyuyoruz Allah korusun başına bi iş gelmesin kendi yaşıtın birini bul okuldan başka bi eve çık eve belki 2.bi kişiyi getiremesede kendi sevgili gelip gitmeye devam ediyorsa sorun yaşayabilirsin

Gervekten çok sağolun. Çok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…