- 15 Temmuz 2008
- 74
- 0
- 286
- Konu Sahibi hazan_aksami
-
inş. zayıflarsın cnm.. allah yardımcın olsun..
Hazan'cım merhaba,başaracağından zerre şüphem yok.Nerden mi biliyorum,çünkü yazdıklarında kendimi görüyorum.Belki ne bir eksik,ne bir fazla.Ben de 103.5 kilo ile,1 şubatta başladım diyete canım.Şu an 99.5 kiloyum,25 günde oldu bu.saol cnm inşallah bu defa başarırım ve yarıda bırakmam
Hazan'cım merhaba,başaracağından zerre şüphem yok.Nerden mi biliyorum,çünkü yazdıklarında kendimi görüyorum.Belki ne bir eksik,ne bir fazla.Ben de 103.5 kilo ile,1 şubatta başladım diyete canım.Şu an 99.5 kiloyum,25 günde oldu bu.
Öncelikle almamız gereken kalori miktarını öğrendim,her kilomuz için 20 cal imiş.Ben 103.5 kilo ile 2000 kalori almalıymışım yaklaşık.Ben de 1500 almaya başladım ve kilolar gitmeye başladı.Bu arada mutlaka günde en az 1,en fazla 2 yeşil çay içiyoruz ve 2 litre suyu ihmal etmiyoruz.İnternetten kalori miktarlarını incele besinlerin canım,tıka basa yiyip 1000 cal alabileceğin masum yiyeceklere yönel ve başarı hikayemizi beraber yazalım
gün içinde iki kere tost fazla değil mi???
akşam yemek yemediğim için ve o saatte işte yiyebilceğim başka kalorisi az bişi olmadığı için onu yiyorum cnm. tabii yemediğimde oluyor. bazen yoğurt yiyorum onun yerine yada elma.
canım merhaba, tartıldınmı kaç kilo olmussun
tebrikler hazan çok azimli gördüm seni bu azimle eminim kilolarından kurtulacaksın en güzeli de kısa vadede bir beklentinin olmaması böylece verdiğin kiloları geri alma riski de olmayacak canım sana bir önerim olacak zayıflama kürleri bölümünde yağ yakıcı kür var onu da deneyebilirsin metabolizmayı hızlandırıyor ben onunla iyi kilo vermiştim sen de bir dene istersen:) Allah yardımcın olsun canım
zamanla çay ve kahveden şekeri kes canım vee bol bol su..başarılarrr
bugün itibari ile 101.5 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?