Kendi hazırladığım diyetimle zayıflıyorum..

desteğin ve motivasyonun için çok saol. çalıştığım için ara öğünlerde yemek yapıp yemek bi şansım yok malesef bende ayranla felan geçiştiriyorum. en büyük artı benim için akşam yemeğini kesmek oldu. bazen o kadar acıktım ki açlıktan yattım uyudum. ben meyvede sevmediğim için çok yiyemiyorum en büyük dostum ayran ama müslili bisküvi yiyebilirim ara öğünde hele tatlıysa süper olur

Kendi ara öğünü bir gün önceden akşam yapabilirsin. Ben de çalışıyorum ve diyet yapıyorum. Yine kendi yaptıklarım kadar hiçbir şey beni mutlu etmiyor. Ben ara öğün olarak küçük light yoğurtlardan da yiyorum..

Akşamları yemeğini ye ama azıcık ye, söylediğin gibi.. Her şey güzel olacak.. Kiloların gittikçe dizlerin ve belinden yük azalacak ve çok mutlu olacaksınn.. :)

Harika gidiyosun, sakın bırakmaa...

ayyy inşallah güsel olur ya artık bıktım bende zayıf olmak istiyorum. bugün tartıldım 1 kilo almış gözüküyorum yaaa :2: çok moralim bozuldu bu sefer bırakmamam lazım inşallah devam edip başarıcam. inşallah sende istediğin kiloya inersin cnm. sen nasıl bi diyet yapıyorsun?

inşallah allahım kolaylıklar versin bende sitedeki yorumları okuyark motive olmaya çalışıyorum

nev 81 seni tebrik ederim geneldede herkesin hikayesi aynı herşey beyinde bitiyor

hazancım dualarım seninle

ilkbaşlarda şekersiz çay çok zordur içmesi ama alışınca çay daha bi keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…