Gebeliğe Hazırlık Kendi isteğinizle gebelik düşünmediğiniz için hiç bu tür sorulara maruz kaldınız mı? (Acil cevap)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana uymayan hoşuna gitmeyen cevapların hepsine beğenmedim atman çok komik. :KK70: :KK70: Konu seninmiş gibi sahiplenmeler falan. Hiç te saçmalamamışlar. Bir dahakine düşünmüyoruz demek zor değil demişler ne var bunda. Nesin sen avukat falan mı isteyen istediğini düşünür.
Konu sahibi madem çok doldu sinirlendi bizi carladığı gibi arkadaşını carlasaydı.
Sizler gibi aşırı takıntılı, pireyi deve yapan insanlar için hayat gerçekten zor olmalı.
Bence sen fazla takmissin bu konuya.Begenmedim butonu neden var otur bı düşün istersen.Bos boş oturuosun herhalde evde.Cekirdek çitle,görümce dedikodusu falan yap sen.Bak pandemi de bitti altın gününe katil.Ya da bı Türkçe kursuna yazil.Anadilini yazmayı öğren en azından🤣🤣🤣Hiç te degil hiç de diye yazılır.

Bence sen fazla takmissin bu konuya.Begenmedim butonu neden var otur bı düşün istersen.Bos boş oturuosun herhalde evde.Cekirdek çitle,görümce dedikodusu falan yap sen.Bak pandemi de bitti altın gününe katil.Ya da bı Türkçe kursuna yazil.Anadilini yazmayı öğren en azından🤣🤣🤣Hiç te degil hiç de diye yazılır.
Boş oturan sensin belli ki boş zamanlarını avukatlık yaparak geçiriyorsun 😀 bence ana dilini sen öğren oturuosun değil oturuyorsun katil değil katıl. Bari şu metni hazırlıyorsun kontrol et bre işsiz 😀

Boş oturan sensin belli ki boş zamanlarını avukatlık yaparak geçiriyorsun 😀 bence ana dilini sen öğren oturuosun değil oturuyorsun katil değil katıl. Bari şu metni hazırlıyorsun kontrol et bre işsiz 😀
İsim var Allah'a şükür.O da otomatik düzeltmeden oluyo boş beleş ev kadını🤣🤣🤣hadi yazma bana artık.Cahil kadin

İsim var Allah'a şükür.O da otomatik düzeltmeden oluyo boş beleş ev kadını🤣🤣🤣hadi yazma bana artık.Cahil kadin
Ev kadını mı saçmalama istersen asalak 😀 çok şükür elim ayağım tutuyor evde oturmuyorum. Ayrıca ev kadını olmak kötü bir şey mi zihni bozuk insan. Burada bir sürü ev kadını var edepsiz saygısız. Otomatik düzeltmenden oluyordur eminim 😀 otomatik düzeltmenden olsa doğru yazardın asıl cahil olan sensin hadi naş

1,5 yıl oldu yeni düşünüyoruz diyorsunuz. Bu süre zarfında size daha önce soran olmadı mı? İlk defa mı arkadaşınız sordu yani. Ben bu soruların 2 senede 2 milyon kere farklı türevlerini duydum 🤷‍♀️
Merhabalar ben 1 buçuk senelik evliyim. Eşimle ben ortak bi karar verip 1 buçuk seneden sonra çocuk yapmayı düşünüyoruz. Dün bi arkadaşıma gittim çok incitici bi soru sordu bana bilip bilmeden. Şöyle dedi "senin hala çocuğun yok olmuyomu tedavimi görüyosun?" Dedi. Ki biz eşimle hiç bebek denemelerine başlamadık bile hep korunuyoruz. İnşallah Allahım sağlıklı bi şekilde bizede nasip ederde insanlarda böyle konuşmaz. Bu tür sprulara maruz kalan varmı aramızda? Çok üzgünüm gerçekten

Merhabalar ben 1 buçuk senelik evliyim. Eşimle ben ortak bi karar verip 1 buçuk seneden sonra çocuk yapmayı düşünüyoruz. Dün bi arkadaşıma gittim çok incitici bi soru sordu bana bilip bilmeden. Şöyle dedi "senin hala çocuğun yok olmuyomu tedavimi görüyosun?" Dedi. Ki biz eşimle hiç bebek denemelerine başlamadık bile hep korunuyoruz. İnşallah Allahım sağlıklı bi şekilde bizede nasip ederde insanlarda böyle konuşmaz. Bu tür sprulara maruz kalan varmı aramızda? Çok üzgünüm gerçekten
Öyle bişey dese alır cevabını bir daha da muhatabım olamaz.
Terbiyesiz.

Ev kadını mı saçmalama istersen asalak 😀 çok şükür elim ayağım tutuyor evde oturmuyorum. Ayrıca ev kadını olmak kötü bir şey mi zihni bozuk insan. Burada bir sürü ev kadını var edepsiz saygısız. Otomatik düzeltmenden oluyordur eminim 😀 otomatik düzeltmenden olsa doğru yazardın asıl cahil olan sensin hadi naş
Yazma bana artık.Sokak insanı.Usluba bak.Midem bulandı senden.Tam sokak insanısin.Asalak ne iyi biliosun kendinden herhalde😂😂😂yapismissindir birine emiosundur kanını😂😂😂

Bizim toplumda evlendiğin gece hamile kalmak farz olduğundan bu sorulara maruz kalmayan kimse yoktur sanırım. Yaşlıları anlıyorum da gençler neden hala bu kafada. Yapıştır cevabı geç, çoğalmak için değil birlikte yaşamak için evlendik falan de bozulsunlar

4 sene Maruz kaldim olmuyordu olmuyor da demedim hic nasip deyip gectim ama soran bitmiyordu

Bende nasip dicem artık. Çünkü denemelere bile başlamadık henüz. Rabbim isteyen herkese versin
Bir ara o kadar soruluyorduki
Insan katlanamiyor siz istemiyoruz derseniz bile olmuyor olarak algilaniyor en temizi cok uzatmamak yada direk laf sokmak ama Hangi birine

Ben yeni duydum bu süre zarfında
Bu kadar sürede ilk defa duyduysanız bence arkadaşınız kötü niyetli değil sadece soru adabını bilmiyor 🙈 buarada eğer bebek istiyorsanız stressiz bir ortamlarda olmalısınız hormonları herşeyi etkileyen şey stres. Millet konuşur cevap versende arsızlığına soranlar var 🙄 o sorular bitse bebek olsa doğuma kadar sorular, doğur sütünden bebeğin kilosuna boyuna giyimine herşeyine bir laf, sizin yapacağınız en güzel şey kulağınızı tıkamak olmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Bana aşırı derece problem edecek bir durum gibi gelmedi.

" düşünmüyoruz şuan " demek zor değil yahu 😀insanlar artık aşırı alıngan olmuş.

Yani ben olsam takılmazdım. Bazı insanlar kötü niyetli olmasa bıle konuşmayı beceremiyor. Size uymayan biriyle de görüşmezsiniz olur biter.

Ama yıllarca olmaz ve bunu bilenler sürekli soruyorsa işte o insani sınır eder
Yani cok dogru söylüyorsun tebrik ederim bizim miletin adetidir zaten mutlaka okul ne zaman biriyor ne zman evleneceksin cocuk ne zaman yapacaksın ikinci ne zmaan olacak ikinciden sonrada yeter size iki tane sanki üstlerine vazife edinmişler ama ilaki soruluyor dediginiz gibi büyütüp üzülecek bir mesele degil düşünmüyorum dedikten sonra bitmiştir samimi bir arkadassa incinmeye kırılmaya gerek yok bencede bu algı her zman karsımıza cıkıyor

Evet malesef bu genel olarak oluyo.bebeğin var mı niye yok olmuyo mu hatta ilk aile ve akrabalardan geliyor bu sorular diyebilirim.morelini bozma Allah herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versin.Evliliğini başkalarına göre şekillendirme.insanlar hep konuşacak bişey bulurlar nasılsa .Çok mutlu ol.çok sev çok sevil💙

Back
X