Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Çocuğunuz 3 yaşında olduğu için farkında değil ama zamanla o da evdeki negatif elektriği alacaktır. Çocuk için devam ediyorsanız kv ile görüşmeyin en azından, eşiniz görüşsün siz de hayatınıza bakın.
Şuan öyle zaten. Ben annesiyle mümkn olduğunxa görüşmyorm. Bu bile hayal edilemezdi benim için, bunu başarmış olmam çok büyük birşey😂 hissetmez olrmu tabi hissediyo. Ama mutlu ve huzurlu olduğu anların daha fazla olduğuna inanmak istiyorum

net olun kv ye eşinizin de bulunduğu ortamda bizi göndermek istemiyorsun bunu anlıyorum ama gitmek zorundayız sen dediğin için gitmeyeceğimizi düşünüyorsan yanılıyorsun tüm ömrümüzü sana ipotek edemeyiz diye başlayacaksın

o savunmaya geçecek

Kalıcaksınız madem kv nin burnundan getirin. Sizi gondermemenin pişmanlığını fazlasıyla yaşatın.

açıkçası benim de bir oğlum var. İlerde temelli yurt dışında yaşamak istiyorum derse istemezdim ben de. ama sizinki geçici imiş gidilebilir. İkisi arasındaki ilişkiye karışmayın kötü olan siz olursunuz. İlerde gelinim de karışmak isterse şahsen hoşlanmam. Bir de bu gözle bakın.
Ben ilişkilerine hc karşmyorm ki artk. Sadce benm de hayatım var ve ben de gençliğimde bir yurt dışı tecrübesi yaşamış olrsam akademik kariyermde çok artısı olacak bana. Zaten 1 yıl gideceğim, 1 yıl annesine göz kulak olmak için tr de kalacağım. Yani kendisi de çocuğunu 1 sene görmeyecek

net olun kv ye eşinizin de bulunduğu ortamda bizi göndermek istemiyorsun bunu anlıyorum ama gitmek zorundayız sen dediğin için gitmeyeceğimizi düşünüyorsan yanılıyorsun tüm ömrümüzü sana ipotek edemeyiz diye başlayacaksın

o savunmaya geçecek
Sonra eve dönünce de eşim bitt bu iş gitmiyoruz sen nasıl annemi üzersin diyecek 😂 yanında yurtdışı bile demeyiz mazallah nep kapar diye

Sonra eve dönünce de eşim bitt bu iş gitmiyoruz sen nasıl annemi üzersin diyecek 😂 yanında yurtdışı bile demeyiz mazallah nep kapar diye

işte ben bu konularda daha sertim kavgamı ederim ne olacaksa olsun

annemi nasıl üzersin diyecek adamla bunca yıl cidden zor

yani çocuğumun geleceği mi annemin kaprisi mi dediğimde annemin kaprisi demem eşimin de demesini kabul etmem

yani çocuğumun geleceği mi annemin kaprisi mi dediğimde annemin kaprisi demem eşimin de demesini kabul etmem
Evli misiniz blmyorm ama ben de sert bir mizaca sahiptim. Bu insanlar terketme tehdidiyle öyle burnumu sürttüler ki. Üni okurken evlendm ben. O günden başladı beğenmiyorsan çek git kardeşim lafları. Sonra da kemikleşti işte, zayıf bir insanım sanırm bu konularda korkağım biraz. Erkek gibiyim elimden her iş gelir, ama yalnz yaşamaktan çok korktgm icn susarım hep

Sorun kayınvalidenizde değil eşinizde. Annesi ile eşi, annesi ile kendi ailesi arasındaki dengeyi kuramayan eşiniz. Kayınvalideniz ne derse desin onun sözünü çekirdek ailesinden önde tutmaması gerekir. Eşiniz bunu beceremiyor. Önce eşinizi halledin. Yoksa daha çok çekersiniz.
Düşünün ki beyin yıkama ile insanlar kendini bomba yapıp patlatıyor. Beyin yıkama öyle acayip birsey ki inceden inceye işlediğin adam annem annem der dolanır. Anneler de bunu yapıyor işte. Allah bildiği gibi yapsın.

Sizin yerinizde olsaydım, direkt boşanırdım.
Şartlarınıza sahip değilim, beterine ‘off kendin için çocukları sürükleme maceraya’ diye susuyorum.

Nefret ediyorum böyle anacı, aileci adam görünümlü 4 yaş zekasında bebelerden...
Ben de çocuk öncesi boşanmadığıma üzülüyorum. Bir aile olamadık biz hala. Ama çocuğumuz babası ve benmle öyöe mutlu huzurlu ki... Onsuz uyumaz, 3 yaşında erkek çocuğu. Kıyamıyorum çok çaresiz hissediyorum

Düşünün ki beyin yıkama ile insanlar kendini bomba yapıp patlatıyor. Beyin yıkama öyle acayip birsey ki inceden inceye işlediğin adam annem annem der dolanır. Anneler de bunu yapıyor işte. Allah bildiği gibi yapsın.
Kesinlikleee. O kadar üzülüyorum ki pisi pisine hayali şeyler yüzünden benim hayallerim yıkılmamalı

Evli misiniz blmyorm ama ben de sert bir mizaca sahiptim. Bu insanlar terketme tehdidiyle öyle burnumu sürttüler ki. Üni okurken evlendm ben. O günden başladı beğenmiyorsan çek git kardeşim lafları. Sonra da kemikleşti işte, zayıf bir insanım sanırm bu konularda korkağım biraz. Erkek gibiyim elimden her iş gelir, ama yalnz yaşamaktan çok korktgm icn susarım hep

Evliyim de olay evli olup olmamak değil

ben değerlendirmeyi kendi annem kendi çocuğum üzerinden yapıyorum

çocuğum için kendi anneme dur derim yani

eşimin annesinin de vardır garip davranışları annenize bir dur demediniz hep pışpışladınız derim herkes bana düşman

aradan 10 yıl daha geçince sen haklıymışsın diyorlar, bir 10 yıl daha geçerse ne derler bilemem

sonuçta kv niz sıkıntılı, bunu eşiniz de biliyor bence eşinize de sirayet etmiş olabilir sıkıntı

üzülecek diye yanında yurt dışı konusunu açmayan adam neden yurtdışına gitmeye kalkıyor

bir yerde dur demeli annesine, o yer de burası

Ben bu sizin yaptiginizi yaptim diye kapi disari edildim :) Istemiyorsan git paket bu,begenmiyosan bosan tehditleri vardi hep.Annemi nasil uzersin!Ne hakla onla boyle konusursun!Ve ayni seyleri konu sahibi de yasiyormus demek bunlar ayni tornadan cikiyorlar.

Kendi kayinvalidemden çok eşime şükrettim.

Kayinvalideniz sorunlu da, eşiniz normal mi sanıyorsunuz. Asıl sorun eşinizde.
Tabi maalesef onun da farkındayım. Annem iyi değil idare edeceğiz diyor ama annesinin iyi olmadığına nasıl ikna olduğunu bi türlü anlatamıyorum kendisine

Back
X