- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kesnlkle işte bunun üzerinde yoğunlaştm zaten ben de. Hatta öncesinde birini bulalm diye de bakındım baya. Ama kadın istemiyor. Annesi rahat edemezmş evde yanancıyla. Elden ayaktan düşkn de değil ki zaten arabasıyla fik fik gezer. Çocuğuyla torunuyla vakit geçirmekle bir değilmş ona bakıcı değil çocuğu ve torunu lazımmışBu kadar anam anam diye ölüyorsa tutsun bi yatılı yanına.. 3000-4000'e bulur. Sanki ne hayrın var kadına, gidip bi yemeğini mi yapıyorsun, çamaşırı mı asıyon diye aklına gir... müstahak böyle kıt zekalıya.
Hem yurtşdışında çalışaacak diyorsun. 400 Euro'cuk altı üstü, kariyerine yatırım diyin![]()
Ben yaşadıklarımın diğer yüzünü anlatsam şükredebilrdinizBir umut konuya girdim kendi kv me şükredecek miyim bakayım diye ama yok bi şey değişmedi bende yani
Bu konuda kızılacak kişi kv değil bence. Büyüyememiş kocanız ve kocanızın her şeyini kabul edip durmadan kendinden feragat eden sizsiniz
İnşallah benm icn de gerçekleşir bunlarOlay esinizde bitiyor , benim babam agir hasta olmasina ve esimle ben yurtdışına yerlesmeyelim planlarimizi erteleyelim dememize ragmen annem gideceksiniz dedi , cocuklarinizin gelecegi icin gitmelisiniz diye tesvik etti bizi , yani sizde bu kv varken is esinizde bitiyor onun dik durup gidiyorum demesi lazim , kolay gelsin size
Belki de.. Ama şaka bi yana gerçekten siz geçici çözümler için uğraşıyorsunuz temeldeki sorunu çözmezseniz işe yaramaz. Eşinizin kendi ailesini(sizi ve çocuğunuzu) fark etmesi ve değer vermesi lazım.Ben yaşadıklarımın diğer yüzünü anlatsam şükredebilrdiniz![]()
Mumkun degil lehinize ceviremezsiniz.Psikologlarla gorusup sadece kendinizi degistirebilirsiniz orda da olacagi su: psikolog size ayar yapacak onu o sekilde kabul edebilmen icin.Istediginiz kadar rest cekin gene ise yaramaz.Sadece kendinizi tercih edip bir tarafinizin yalnizligini kabul etmeniz gerekecek.Bu evlilikte kalmak istiyorsaniz cebellesmeyi birakmanizi telkin verecek terapistlerde.O annenin de esinizin de bakis acisini degistiremezsiniz.sadece aciyorum artik bu tarz anne ogul iliskilerine.
Geçici bir süreyle hepten ayrılmaları farklı. Ve ben gittiğimzde bu durumu lehimize çevirebileceğime inanıyordum
Ya bunların sonu net kavga gürültğ çekip gitme ve boşanma olur. Benm karşmdaki adama rest işlemez. Benden 8 yaş büyük zaten, bunun verdiği yetkiye de dayanıyor beni bastırırkenBelki de.. Ama şaka bi yana gerçekten siz geçici çözümler için uğraşıyorsunuz temeldeki sorunu çözmezseniz işe yaramaz. Eşinizin kendi ailesini(sizi ve çocuğunuzu) fark etmesi ve değer vermesi lazım.
Olmazsa siz de resti çekin vakti zamanında babamın bana sağlayacağı iş imkanını tepmiştim senin için şimdi öyle yapmayacağım deyin kendinize başka şehirde iş ayarlayacak gibi blof atın çocuğumu da alır giderim sen de annenle otur o zaman deyin mesela
Bu söylediklerinzn hepsni denedm onayladmMumkun degil lehinize ceviremezsiniz.Psikologlarla gorusup sadece kendinizi degistirebilirsiniz orda da olacagi su: psikolog size ayar yapacak onu o sekilde kabul edebilmen icin.Istediginiz kadar rest cekin gene ise yaramaz.Sadece kendinizi tercih edip bir tarafinizin yalnizligini kabul etmeniz gerekecek.Bu evlilikte kalmak istiyorsaniz cebellesmeyi birakmanizi telkin verecek terapistlerde.O annenin de esinizin de bakis acisini degistiremezsiniz.sadece aciyorum artik bu tarz anne ogul iliskilerine.
Duzelmez ,mumkunati yok duzelmezler.Rest,blof ,bilmemne ,hic bir ise yaramaz denendi onaylandi :)Aldatan adam bile yola geliyor da ana kuzusu düzelmiyor. Anası vefat etse gardaş akrabaya yapışıyorlar, olmadı gidip anasının mezarına yatarlar da yine karılarına yar olmazlar. Anasının kucağına bırakıp gideceksin en temizi.
Mutlu olmanizin tek yolu ne biliyo musunuz :) Kosenize cekilip oturmak :) Onun size verdigi kadarindan memnun olup sikayet etmemek :) Tamam canim,evet canim,haklisin canim sadece bunlar olacak hayatinizda :)Bu söylediklerinzn hepsni denedm onayladmlehime çevirebilrfm dedğim durum şuydu. 1 yıl burda kalmak için dönmek şartıyla giderdm ama kendi eğitmim icin ya da çocuktan ayrı kalmaması icin bir şeklde o süreyi uzatırdm demek istemştm. Ama dediğinz gibi, çok büyük bir çkmaz bu.
Zayıf noktanızı eşinize belli etmişsiniz, eşinizde sürekli sizi buradan vuruyor. Bir kere net olun biterse bitsin diyip çekip gitmeye kalkın bakalım tepkisi ne olacak. Eğer gitmenize engel olursa o kozunu elinden almış olursunuz yok güle güle derse bu kadar kolay sizden vazgeçen bir adam için 2 kere düşünmeye bile değmez kusura bakmayın. Korkularınızla yüzleşin yoksa bu sindirilmiş duygular hiç olmadık bir yerde patlak verir.Evli misiniz blmyorm ama ben de sert bir mizaca sahiptim. Bu insanlar terketme tehdidiyle öyle burnumu sürttüler ki. Üni okurken evlendm ben. O günden başladı beğenmiyorsan çek git kardeşim lafları. Sonra da kemikleşti işte, zayıf bir insanım sanırm bu konularda korkağım biraz. Erkek gibiyim elimden her iş gelir, ama yalnz yaşamaktan çok korktgm icn susarım hep
Bir tavsiye vereceğim biraz uçuk. Tepki almayı göze alarak veriyorum. Anlaşmalı boşanma ile çocuğun velayetini de ona vermeyi teklif edin. Çocuğa bakamayacağına göre bakımı babaanne üstlenmek durumunda kalacak, hani yurt dışına gideceksiniz ya siz yalnız. Sizin kaynişin paçaları tutuşur biraz diye düşündüm. Gezip tozamaz 3 yaşında çocukla. Doğru mu düşünmüşüm? Yağniii, ille yapın demiyorum, ama bir çıtlatsanız tepkileri ne olur, fikriniz var mı?Evli misiniz blmyorm ama ben de sert bir mizaca sahiptim. Bu insanlar terketme tehdidiyle öyle burnumu sürttüler ki. Üni okurken evlendm ben. O günden başladı beğenmiyorsan çek git kardeşim lafları. Sonra da kemikleşti işte, zayıf bir insanım sanırm bu konularda korkağım biraz. Erkek gibiyim elimden her iş gelir, ama yalnz yaşamaktan çok korktgm icn susarım hep
Bunu konuşma içinde kullanıp ya gideceğiz ya da ben kendi hayatımı kuracağım. Ben fedakarlık yaptım sen de yakacaksın. Diyebilirsiniz. Ama bilin gitseniz de gitmeseniz de sürekli sıkıntı ve stres yaşayacaksınız. Başına bir şey gelmezse kadının en azından nefes alırsınız.benim hayalimdi bu, erken evlendiğim için kendim gerçekleştiremedim, babamın sunduğu fırsatları teptim bunun da pişmanlığı var
Siz de ona yapın bunu. Bir ana onda mıymış, sizi denizin üstünde hasır sepette mi buldular?Ben psikoloğa gitmek için randevu aldım zaten, daha net olmam lazm bunun farkndaym. Şu yazdığınız ben de anneyim ksmını da çok söyledim, onun annesi değilmişim, bana yükümlülüğü karısı olacak şeklde sınırlıymş![]()
O bir ana kuzusu üzgünüm bunu kabullen...Arkadaşlar merhaba. Ben 6 yıllık evliyim. İyi bir işim var gelir düzeyimiz çok şükür yerinde. Eşim çok gelişmiş bir ülkede iş buldu. Ama proje üzerinden çalışılacak ve 2 yıl süresi var yani süre dolunca geri döneceğiz. Ve buna hep ben teşvik ettim çünkü öyle bıkmış ve çaresiz haldeydim ki kaçmak istiyordum. Kayınvalidemin psikolojik tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Ciddi manada normal bir insan değil. Hayatta kmseden nefret etmem ondan nefret ettiğim kadar. Eşim tek çocuk, kayınpeder bırakmış gitmiş, dayanamadım diyor. Neyse ben eşimi gerçekten sevdiğim için ayrılmak icn büyük sebeplerim olmasına rağmen ayrılmadım değmez dedim ama şmdi diyorum ki ayrılsam daha iyi olurmuş. Eşim bu işi geçen şubat ayında buldu ve prosedür başladı, korona yüzünden gidemedik o da çok istiyor ben de. İkimiz için meslekte büyük artıları olacak bir imkan. Kayınvalidem arka sokakta oturuyor ve eşimle bugüne kadar bir şehrn ilçelernde olacak şeklde bile uzak kalmamışlar. Şmdi de takdir edersinz ki bizi göndermemek icn elnden geleni yapıyor. Ya hasta olursam ne yapacağım, işte filancanın oğlu gitmş hasta olmuş o. Ben de olurum büyük ihtmalle diye diye doldurdu eşimi. Bana da nispet yapar gibi ben göndermicem hiiç heveslenme bak gör nasıl engelliyorum dedi. Ben de saydım da saydım. Neyse eşim bunu kafasına çok taktı ve annemin psikolojisi için gitmekten vazgeçebilirm diyor. Çok moralim bozuk. Çok bekledim, çok zor bir pozisyon kazandı eşim. Çocuğumuz da var. Ona rağmen eğer gidersen sen yarı yarıya tr de kalcaksın annemle ilgileneceksin dedi onu bile kabul ettim. Ama şmdi tutmuş annem herşeyden önemli diyor. Eli ayağı tutarken sağlk problemi vs olmayan bir durumda gitmek varken niye böyle saçma bir şey yaşıyoruz? Belki ilerde tamamen ayak bağı olacak bize, hiç gidemeyeceğiz. Eşimin kariyeri için çok çok önemli. İş arkadaşlarında yurtdışı tecrübesi olmayan yok, mutlaka yükselmesi için böyle bir deneyim gerekli. Ama bu kadın tüm yollarımızı tıkamak için uğraşıyor, eşim de ona ayak uyduruyor. Bir insanın 37 yıllık hayatında annesini görmediği tek bir gününün geçmemiş olması normal mi sizce? Yani şuan annesini düşünerek gitmek istememesi (ki benim hayalimdi bu, erken evlendiğim için kendim gerçekleştiremedim, babamın sunduğu fırsatları teptim bunun da pişmanlığı var) olabilecek bir durum mu bana mı garp geliyor sadece?
bu fikrin kitlelerce denenmesi gerektigini hayal ediyorum bazen :) dusunsene torunlar babanneye kalsin :) severken iyi ama aman oglum ben bakamam diyorlar ya hani :) aslinda denemek lazim ciddi ciddi.Bir tavsiye vereceğim biraz uçuk. Tepki almayı göze alarak veriyorum. Anlaşmalı boşanma ile çocuğun velayetini de ona vermeyi teklif edin. Çocuğa bakamayacağına göre bakımı babaanne üstlenmek durumunda kalacak, hani yurt dışına gideceksiniz ya siz yalnız. Sizin kaynişin paçaları tutuşur biraz diye düşündüm. Gezip tozamaz 3 yaşında çocukla. Doğru mu düşünmüşüm? Yağniii, ille yapın demiyorum, ama bir çıtlatsanız tepkileri ne olur, fikriniz var mı?
Ha bir de şey var, '' Çok iyi babadır aslında eşim, gezdirir, yedirir içirir, yıkar, kaliteli vakit geçirir. '' Ahah, anası başındayken bir çoğu iyi baba zaten. Bir de bunları o çocuğun anası gidince, 7/24 yapsınlar da göreyim, hepsini değilse de bi çoğunu.bu fikrin kitlelerce denenmesi gerektigini hayal ediyorum bazen :) dusunsene torunlar babanneye kalsin :) severken iyi ama aman oglum ben bakamam diyorlar ya hani :) aslinda denemek lazim ciddi ciddi.