Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Maalesef kendmle yüzleşmş olduğun için biraz toparlanmam gerekti cevap verebilmek adına. Şuan söyleyecek birşeyim yok gerçekten
Umarım yuzlesmissinizdir gerçekten. İşiniz gücünüz var, istediğiniz zaman bu adamı bosayip yurtdisina da kendiniz gidebilirsiniz. Kimse kendinize ve çocuğunuza çektirdiğiniz çile için size madalya takmayacak, enayi deyip gulecekler arkanızdan haberiniz olsun

O nasıl eş yahu Allah muhafaza dizide manipüle etmişler neden sizin bir ayağınız türkiyede olacakmış eli ayağı tutuyor sende yanında anam anam garip anam deyin habire görmeye gidin yanında muck muck konusun seni asla bırakıp yurt dışına gidemem vs deyin eşiniz kesin gitmek ister

Niye yasayamayasiniz ki. Ömrünüz yettigi sürece hayatiniz icin calisiyorsunuz. Kayinvalideymis falan inanin evlilik tecrubem 1 yillik ama kayinvalidemlerle ne sorunum olursa onlari cildirtmanin bir yolunu bulmayi ogrendim. Benimkiler bayagi nirvanadalar🤣 artik birsey yapacaklari zaman birkac kez düşünüyorlar. Hersey bizim elimizde. Mesela bazen topu kayinvalidemin eline vermis gibi yaparim anladigi dil bu. Yarış ettiğimizi düşünüyor🤣 tartismayla birseylerin olmayacagini anladigimdan beri de gormezden geliyorum. Güçlü kalın ve olaylara farkli pencerelerden bakin çıkış kapisi elbet bulacaksiniz. Mutlu ömürler
Allah razı olsun size de mutlu ömürler inşallah. Valla ben de çok uğraştm ama gücüm yok 6 yılın sonunda 😓

😂 Kıvanç Tatlıtuğ olsa bir ihtimal o caaağğnım yüzünü göreyim diye bu muameleye katlanırdım ama adam ve anası aşk yaşarken konu sahibi platonik takılıyor resmen. Anneme yılın yarısı bakacaksın demiş ve kabul etmiş ahahahahha. Adam yılın yarısı karısı ve çocuğunu görmemeyi kabul ediyor ve sonra evladım babayı düşkün diyor. Hangi baba? 6 ay görmeyecek olan mi? Karısını de ezikleyen baba mı? Amaaan neyse. Biz sinir oluyoruz da onlar ölene kadar bu adamlarla yaşıyor 😅
Ahahah sadece makara kısmına cevap vericem, inanmazsınz belki ama Kıvançtan daha iyidir belki de tipi😂 E tabi artk gözümde bile değil...

O nasıl eş yahu Allah muhafaza dizide manipüle etmişler neden sizin bir ayağınız türkiyede olacakmış eli ayağı tutuyor sende yanında anam anam garip anam deyin habire görmeye gidin yanında muck muck konusun seni asla bırakıp yurt dışına gidemem vs deyin eşiniz kesin gitmek ister
Evet kesin ters teper katılıyorum

Kaynana ve eş konusunda pasifsiniz bence ayrılıp kendi yurt dışı yolunu çiz gençliğini bu insanlarla tüketme. Eşini al karşına konuş ben senden alacağımı aldım de evlendim çocuğumda oldu sana katlanarak gençliğimi tüketmemem de ve valizini gönder gelirse senin gelmezse annesinindir.

Kaynana ve eş konusunda pasifsiniz bence ayrılıp kendi yurt dışı yolunu çiz gençliğini bu insanlarla tüketme. Eşini al karşına konuş ben senden alacağımı aldım de evlendim çocuğumda oldu sana katlanarak gençliğimi tüketmemem de ve valizini gönder gelirse senin gelmezse annesinindir.
Valla bakalım nereye gidecek bu iş...

Babanın sağladığı imkanları kaçırdığına pişman sın bekledikçe daha fazla pişmanlık artacak hemde yaşınızda ilerleyecek.
Evet haklı olabilirsinz ve eminm ki dışardan bunu görmek çok daha kolaydır. Ama işim icndeyken insanın duyguları o kadar karışk oluuor ki. Kocamı da seviyorum bu işi daha da zor kılıyor, güzel zamanlarımıza kıyamıyorm bekleyip göreceğim

Valla kardeş altı yılda %10 gibi bir halletme yapabildm böyle böyle ömrüm tükenecem sanırım 😅
Yurt dışına gitmesinin zorunlu olduğunu söyleseniz. Eşiniz duygu sömürüsü yapsın annesine yoksa işim kötüye gider desin arkadaşlarım beni ezer vs ki bir kısmı öyle.

Eşinizin annesine müsade etmemesi lazım. Benim kayınvalide de böyle bir tık altı sadece sizikisine göre benim atanma durumum olduğunda bana dua ettim mülakatı geçeme diye demişti bizim buradan gitmemizi istemiyormuş o oğlu olmadan naparmış. Şok olmuştum. Sizikisine de şaşırdım bu insanlar gereksizler hayattaki var oluşları bile benim için fazlalık. Eşinizi ikna etmek zor ama kendi hayatınızdan o kadını bir şekilde atın ben attım kafam çok rahat

Evet haklı olabilirsinz ve eminm ki dışardan bunu görmek çok daha kolaydır. Ama işim icndeyken insanın duyguları o kadar karışk oluuor ki. Kocamı da seviyorum bu işi daha da zor kılıyor, güzel zamanlarımıza kıyamıyorm bekleyip göreceğim
Eşinize kaybetme korkusunu yaşatın ama kararlı olun sizi gözden çıkarırsa demekki değmezmiş dersin yolunu cizersin ama kaybetmemek için Uğraşırsa değişirse vazgeçme sende

Arkadaşlar merhaba. Ben 6 yıllık evliyim. İyi bir işim var gelir düzeyimiz çok şükür yerinde. Eşim çok gelişmiş bir ülkede iş buldu. Ama proje üzerinden çalışılacak ve 2 yıl süresi var yani süre dolunca geri döneceğiz. Ve buna hep ben teşvik ettim çünkü öyle bıkmış ve çaresiz haldeydim ki kaçmak istiyordum. Kayınvalidemin psikolojik tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Ciddi manada normal bir insan değil. Hayatta kmseden nefret etmem ondan nefret ettiğim kadar. Eşim tek çocuk, kayınpeder bırakmış gitmiş, dayanamadım diyor. Neyse ben eşimi gerçekten sevdiğim için ayrılmak icn büyük sebeplerim olmasına rağmen ayrılmadım değmez dedim ama şmdi diyorum ki ayrılsam daha iyi olurmuş. Eşim bu işi geçen şubat ayında buldu ve prosedür başladı, korona yüzünden gidemedik o da çok istiyor ben de. İkimiz için meslekte büyük artıları olacak bir imkan. Kayınvalidem arka sokakta oturuyor ve eşimle bugüne kadar bir şehrn ilçelernde olacak şeklde bile uzak kalmamışlar. Şmdi de takdir edersinz ki bizi göndermemek icn elnden geleni yapıyor. Ya hasta olursam ne yapacağım, işte filancanın oğlu gitmş hasta olmuş o. Ben de olurum büyük ihtmalle diye diye doldurdu eşimi. Bana da nispet yapar gibi ben göndermicem hiiç heveslenme bak gör nasıl engelliyorum dedi. Ben de saydım da saydım. Neyse eşim bunu kafasına çok taktı ve annemin psikolojisi için gitmekten vazgeçebilirm diyor. Çok moralim bozuk. Çok bekledim, çok zor bir pozisyon kazandı eşim. Çocuğumuz da var. Ona rağmen eğer gidersen sen yarı yarıya tr de kalcaksın annemle ilgileneceksin dedi onu bile kabul ettim. Ama şmdi tutmuş annem herşeyden önemli diyor. Eli ayağı tutarken sağlk problemi vs olmayan bir durumda gitmek varken niye böyle saçma bir şey yaşıyoruz? Belki ilerde tamamen ayak bağı olacak bize, hiç gidemeyeceğiz. Eşimin kariyeri için çok çok önemli. İş arkadaşlarında yurtdışı tecrübesi olmayan yok, mutlaka yükselmesi için böyle bir deneyim gerekli. Ama bu kadın tüm yollarımızı tıkamak için uğraşıyor, eşim de ona ayak uyduruyor. Bir insanın 37 yıllık hayatında annesini görmediği tek bir gününün geçmemiş olması normal mi sizce? Yani şuan annesini düşünerek gitmek istememesi (ki benim hayalimdi bu, erken evlendiğim için kendim gerçekleştiremedim, babamın sunduğu fırsatları teptim bunun da pişmanlığı var) olabilecek bir durum mu bana mı garp geliyor sadece?
Hayatta en sevmedigim insan tipi bağımlılar. Eşiniz gitmiyorsa siz hırs yapın gidin. Bambaşka şartla nedenle

Eşinizin annesine müsade etmemesi lazım. Benim kayınvalide de böyle bir tık altı sadece sizikisine göre benim atanma durumum olduğunda bana dua ettim mülakatı geçeme diye demişti bizim buradan gitmemizi istemiyormuş o oğlu olmadan naparmış. Şok olmuştum. Sizikisine de şaşırdım bu insanlar gereksizler hayattaki var oluşları bile benim için fazlalık. Eşinizi ikna etmek zor ama kendi hayatınızdan o kadını bir şekilde atın ben attım kafam çok rahat
Yaaaaa nasıl yaptınızz taşınarak mı ayrılarak mı?

Back
X