Kendi kendime gelin güvey oldum sizce

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhaba,

Bir önceki konumda bahsettiğim bir mesele vardı buraya özet geçeceğim önce, muhabbetim olan tanıdığım bir abime biri beni sormuş hani kimdir nasıl kızdır Vs, bu abimde farklı şehirlerde olduğumuz için uzaktan uzağa olmazsınız türünden şeyler söylemiş. Başka birşey söyledi mi bilmiyorum. Kendisinin bana anlattığı böyle.

Neyse ben bunu duyunca sosyal medyadan biraz stalkladım. Bu tarz şeyler sürekli oluyor, kulagıma geliyor ama uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkilendim. Üstelik tanımadan. Belki de bunun adı elektrik almaktır :D her neyse bende son paylaştığı gönderisini beğendim. (bu arada Facebook’ta arkadaşmışız zaten meslektaş olduğumuz için kabul ettim heralde zamanında hatırlamıyorum) yani kendimce bir ışık yaktım ama hiç bir ses çıkmadı ondan sonra. 3 gün oldu.

Kendi kendime gelin güvey oldum heralde sizce?

Merhaba,

Bir önceki konumda bahsettiğim bir mesele vardı buraya özet geçeceğim önce, muhabbetim olan tanıdığım bir abime biri beni sormuş hani kimdir nasıl kızdır Vs, bu abimde farklı şehirlerde olduğumuz için uzaktan uzağa olmazsınız türünden şeyler söylemiş. Başka birşey söyledi mi bilmiyorum. Kendisinin bana anlattığı böyle.

Neyse ben bunu duyunca sosyal medyadan biraz stalkladım. Bu tarz şeyler sürekli oluyor, kulagıma geliyor ama uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkilendim. Üstelik tanımadan. Belki de bunun adı elektrik almaktır :KK70: her neyse bende son paylaştığı gönderisini beğendim. (bu arada Facebook’ta arkadaşmışız zaten meslektaş olduğumuz için kabul ettim heralde zamanında hatırlamıyorum) yani kendimce bir ışık yaktım ama hiç bir ses çıkmadı ondan sonra. 3 gün oldu.

Kendi kendime gelin güvey oldum heralde sizce?
Öyle görünüyor:KK53:

• Beğen
Reactions: Eva
Yaptım ama cık yine ses yok, geçen sene profil fotolarımı falan da beğenmiş şimdi ne olduysa çıt YÖK Ya :/
O arkadaşınıza da noluyosa! Onu aradan çıkartın, kendiniz iletişime geçin eğer hisleriniz kuvvetliyse. Meslektaşmışsınız işle ilgili soru falan sorabilirsiniz.

O arkadaşınıza da noluyosa! Onu aradan çıkartın, kendiniz iletişime geçin eğer hisleriniz kuvvetliyse. Meslektaşmışsınız işle ilgili soru falan sorabilirsiniz.
Yani beğenip soran adam niye şimdi bir ışık yakmışken adım atmaz aklıma sadece o kişinin olumsuz konuşmuş olabileceği geliyor :/ eğer ilgisiz durursa çok üzülürüm ama

Ortak tanıdığınız abi nedeniyle isiniz biraz zora girmiş gibi görünüyor.Arkadaslarinda önerdigi gibi siz de paylasim(lar) yapin bence ve mumkunse eger abiyi arayip sen niye öyle dedin merak ettim gibisinden sorun bakalim ne diye adamı ötelemis gereksiz.Artik diyeceklerine göre siz ona da bir ayar verin, olabilir di neden olmasin gibisinden bence.Hayirlisi olsun bakalim.

Ortak tanıdığınız abi nedeniyle isiniz biraz zora girmiş gibi görünüyor.Arkadaslarinda önerdigi gibi siz de paylasim(lar) yapin bence ve mumkunse eger abiyi arayip sen niye öyle dedin merak ettim gibisinden sorun bakalim ne diye adamı ötelemis gereksiz.Artik diyeceklerine göre siz ona da bir ayar verin, olabilir di neden olmasin gibisinden bence.Hayirlisi olsun bakalim.
Bir kez daha benzer bir olay olmuştu, yine beni buna sormuşlardı. (Bu durumda canımı sıkıyor) o zaman da böyle olumsuz olumsuz konuşuyordu. Severim iyi insandır ama böyle herkes hakkında bir eleştirisi beğenmemezliği vardır

Yani eğer o sebeple geri duruyorsa çok üzülürüm

Bir kez daha benzer bir olay olmuştu, yine beni buna sormuşlardı. (Bu durumda canımı sıkıyor) o zaman da böyle olumsuz olumsuz konuşuyordu. Severim iyi insandır ama böyle herkes hakkında bir eleştirisi beğenmemezliği vardır

Ona Ne oluyor ki
Bak sana diyeyim kısmetini kesiyor bu insan
Kıskanç mıdır nedir ayol
Herkesin önünü kesiyor
Hem niye ona soruyor herkes
Kim bu

Ona Ne oluyor ki
Bak sana diyeyim kısmetini kesiyor bu insan
Kıskanç mıdır nedir ayol
Herkesin önünü kesiyor
Hem niye ona soruyor herkes
Kim bu
Ya çok sosyal bir insandır herkesin tanıdığı o sebeple sanırım hep öyle denk geliyor

Diğerinde sorun yapmamıştım ama bundan etkilendiğim için çok üzüldüm eğer sebep oysa tabi

Ama düşünüyorum arayıp beni sorması bile bir cesaret sonuçta sonra neden geri dursun ki olumsuz bir yorum almamış olsa

Büyük ihtimal bu sebepten geri durdu sonuçta bir giriş yapmış ve bu abinize sormuş.Sormadan evvel iyice düşünmüştür bu naber nasilsin muhabbeti değil ki,bikdigin hayirli iş muhabbeti.Abide o iş olmaza bagladiysa geri cekilmesi normal yani.Bence abiye siz sitem edinde bir daha en azindan karismasin sizin isinize.

Ya çok sosyal bir insandır herkesin tanıdığı o sebeple sanırım hep öyle denk geliyor

Diğerinde sorun yapmamıştım ama bundan etkilendiğim için çok üzüldüm eğer sebep oysa tabi

Ama düşünüyorum arayıp beni sorması bile bir cesaret sonuçta sonra neden geri dursun ki olumsuz bir yorum almamış olsa
Bir yorum falan at bakalım paylaşımına
Bir smile emoji
Gelsin gerisi
Bence bşr dene
Belki farketmedi beğenini
Senin çok geç farkettiğin gibi

Back
X