Kendi yaşamını inşa etmek.

maddi olarak geçimini sağlayabileceksen kimseye tamah etmek zorunda değilsin. ailen de olsalar senin hayatına saygı duymak zorundalar. kimse muhafazarlık kisvesi altında kendi çocuğu da olsa kimsenin hayatına müdahale edemez belli yaştan sonra.

yani işin ucunda para var. çalışır geçinirim diyosan hayatının iplerini eline al.

Türkiye'nin gerçeği yaşam şartları da var
Fikirler güzel ancak çok genç ve beş parasız biri için ancak fikir olarak kalabilir
Gidip, başaramayıp, geri dönüp ömür boyu burnundan getirilmesi de var bunun
Başına türlü türlü iş gelmesi var
Sağlam bir işin, birikmiş paran olmadan Türkiye şartlarında çok zor
Bu ülkenin geneli ebeveynlerin gibi düşünüyor, 20 li yaşlarda bir genç kız, kurtlar sofrasında ziyafet demek
Özgürlüğün bir bedeli var bizim ülkemizde, ben kurdum kendi hayatımı ama çok çalışarak, kimseden destek istemeyerek, gerekli şartları oluşturarak, bu da 33 yaşıma tekamül etti. İnsanın can güvenliğinin olmadığı bir ülkede bunlar ileri konular, üstelik para da tek başına yeterli değil, dişli olacaksın biraz, mücadeleci olacaksın, höt diyen adamla kafa kafaya gelip gözlerini gözlerine dikebileceksin, kendini savunabileceksin
Son zamanlarda toplumda yüz kızartıcı suçlarda ciddi bir artış var. Dediklerinize katılıyorum. Ama belki de sizin yaşlarınıza gelince bunu daha kolay yapabilirim. Çünkü ben evlilige, anneliğe sempatik bakan bir insan değilim.

Son zamanlarda toplumda yüz kızartıcı suçlarda ciddi bir artış var. Dediklerinize katılıyorum. Ama belki de sizin yaşlarınıza gelince bunu daha kolay yapabilirim. Çünkü ben evlilige, anneliğe sempatik bakan bir insan değilim.

Ben de değildim, 36 yaşıma kadar kaçtım evlilikten
İstediğim özgürlüğü yaşadım, içimde uhde kalan bir şey olmadı
Ama dediğim gibi bunun bedelleri oldu, yine de çok şükür

Back
X